A vámpíros sorozat főszereplőnőjét leforgatott jelenetei buzdítják a testmozgásra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anna Paquint leforgatott jelenetei motiválják
2011. május 25. 17:22
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. május 25. 17:24
Köszönöm a cikket:)
Ez a megfelelő hozzáállás,sosem árt senkinek ha formában tartja magát és ehhez többnyire szükséges motiváció.Ha az van,akkor viszont nem lehet probléma...Anna pedig hihetetlenül csinos és nem mellesleg remek alakja van így szerintem nem kell aggódnia:D.
Ez a megfelelő hozzáállás,sosem árt senkinek ha formában tartja magát és ehhez többnyire szükséges motiváció.Ha az van,akkor viszont nem lehet probléma...Anna pedig hihetetlenül csinos és nem mellesleg remek alakja van így szerintem nem kell aggódnia:D.
2011. május 25. 17:31
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Ez aztán nagy "buzdítás".
2 kg sikerült leadnom 1 hónap alatt, úgy hogy mindennap 1 órát futottam.Most megvagyok elégedve az alakommal.Félre ne essék nem vagyok se dagadt se k*rva vékony,csak formába kellett tartanom magam.
Én azt mondom : Ha valaki igazán sportolni , fogyni akar az akkor igen is megcsinálja <.<
2 kg sikerült leadnom 1 hónap alatt, úgy hogy mindennap 1 órát futottam.Most megvagyok elégedve az alakommal.Félre ne essék nem vagyok se dagadt se k*rva vékony,csak formába kellett tartanom magam.
Én azt mondom : Ha valaki igazán sportolni , fogyni akar az akkor igen is megcsinálja <.<
2011. május 25. 18:18
Azért az szerintem nekem is több erőt adna és motivációt,ha a tvben megnézhetném magamat.
2011. május 25. 18:45
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Idézet (nklaudia98 @ 2011.05.25. 18:12)
Hát akarat kérdése, de van akinek akarata sincs...
egyetértek.
2011. május 25. 18:51
igen, ez teljesen igaz. énis amióta megérkezett a nyár és extramini nadrágokat veszek fel, sokkal inkább formában tartom magam..már csaka tudat miatt is, h jól kell kinézzek.
2011. május 25. 19:41
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Big.Hair.Girl.
Egyetértek.
Egyetértek.
2011. május 26. 09:56
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem jó alakja van. mint a true bloodban kb mindenkinek. na igen, ott aztán mutatnak magukból az emberek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: