Azt már pár hónapja tudjuk, hogy az énekesnő visszatért a stúdióba, és nem próbálkozik többé elektromos elemekkel, hiszen az ő hangjának nincs szüksége arra, ami más előadóknak sajnos alap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmas visszatérésre számítanak Xtinától
2011. május 25. 17:13
fogadjunk mai divatzenével, légyszi nee
am szeretem Xtinát csak van olyan sejtésem
am szeretem Xtinát csak van olyan sejtésem
2011. május 25. 17:13
Na, erre én is kíváncsi vagyok.
Mondjuk X-tina sosem volt nálam olyan extra nagy kedvenc, de elismertem őt, mint énekesnőt, hogy tényleg van hangja. Ettől függetlenül mérhetetlenül örülök és kellemesen csalódtam Christinában, amiért, ő kijelentette, hogy a zene nem az a tucctucc, amit most mindenki játszik. Erre abszolút kíváncsi leszek, de nem szeretném, ha Gaga sorsára jutna. Hogy azt hangoztatják ez lesz az évtized alkotása, közben meg nem.
2011. május 25. 17:17
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Már naon wárom!!Gyönyörű hangja wan és remélem h nem a mai diwatos zenéwel fog próbálkozni hanem wmi egyediwel!!
A Back to Basics(nem tom h jól írtam e le
) c. albuma naon teccet!!Tök jó wolt benne ez a régi éwek stílusa egyedi wolt!!
2011. május 25. 17:19
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
"nem próbálkozik többé elektromos elemekkel, hiszen az ő hangjának nincs szüksége arra, ami más előadóknak sajnos alap."
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Csodás hangja van, nincs is mit ehhez hozzátenni.
A divatzene pedig éppen, hogy számítógépes. A mostani "slágerek" közül a legtöbb borzalmasan manipulált, élőben teljesen elénekelhetetlen gagyi. Christina viszont kiáll a színpadra és tud énekelni, ez manapság nem mindenkiről mondható el.
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Csodás hangja van, nincs is mit ehhez hozzátenni.
A divatzene pedig éppen, hogy számítógépes. A mostani "slágerek" közül a legtöbb borzalmasan manipulált, élőben teljesen elénekelhetetlen gagyi. Christina viszont kiáll a színpadra és tud énekelni, ez manapság nem mindenkiről mondható el.
2011. május 25. 17:32
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Imádom Christinát! Remélem minél hamarabb meg lesz az új album.
2011. május 25. 17:43
A Bionicot is "nagy visszatérésnek" tervezték, csak aztán sajnos megbukott. :/ (amit tényleg nem értek, mert szerintem fantasztikus album volt, a pörgős számokkal és a lassú balladákkal)
De ha valami Stripped-félére számíthatunk, akkor az rossz nem lehet.
De ha valami Stripped-félére számíthatunk, akkor az rossz nem lehet.
2011. május 25. 17:49
Kicsit szkeptikus vagyok, hozzátenném. A Back To Basics volt szerintem a legeredetibb albuma, bár a Stripped is jó volt. Viszont nem értem, miért jó neki 4 évente egy albumot csinálni, de akkor 20-22 számot rápakolni... És mivel a tavalyi óriási bukta volt, most megpróbálja pótolni az elmaradt sikert?! Én nagyon szeretem Christinát, legalábbis régen szerettem, de nekem úgy tűnik, hogy nem igazán találja a helyét és a stílusát a zeneiparban.
Valaki említette Gagát, ízlések és pofonok, szerintem az új albuma nagyon üt, nem hiába harangozták így be.
Valaki említette Gagát, ízlések és pofonok, szerintem az új albuma nagyon üt, nem hiába harangozták így be.
2011. május 25. 18:45
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
Nagyon bízom benne, hogy Christina visszatér!!
Ő a kedvenc énekesnőm és még sok-sok évig szeretném hallgatni a gyönyörű hangját. Nekem mindegy, hogy kivel dolgozik, csak ne hagyja cserben a rajongóit!!
<3
2011. május 25. 18:47
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Remélem sikeres lesz a visszatérése mert nagyon jó hangja van.Mondjuk nem vagyok nagy rajongója de kíváncsiságból biztos hogy megfogom hallgatni majd a CD-t.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: