Egyébként Fluorhoz visszatérve... Nem vagyok oda érte, sőt... De most teljesen egyetértek azzal amit mondd. És nem értem hogy hova a felháborodás? Most komolyan... 1 sor miatt?
Fluor legója nem eredeti
2011. május 25. 15:53
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
OFF: TeenLady: Az a Fruzsis ügy teljesen más volt, mivel az nem lopás volt, hanem a zeneszerző direkt úgy írta meg ezt a dalt, hogy többen is feldolgozhassák. Pont nemrég néztem meg azt az interjút amiben erről beszél Fruzsi és az a férfi, szóval az teljesen legális volt. És egyébként sem értem Fruzsi hogy kapcsolódik ide, de azért kiállok mellette. 
Egyébként Fluorhoz visszatérve... Nem vagyok oda érte, sőt... De most teljesen egyetértek azzal amit mondd. És nem értem hogy hova a felháborodás? Most komolyan... 1 sor miatt?
2011. május 25. 15:56
nem azért mert h magyar nem is azért mert h kedvencem mert nem az nem szeretem Fluort de most meg kell h védjem mert 1. egyeátalán nem is hasonlít a kettő 2. h nem hiszem h lopásról lenne szó lehet h nem iss tudta h hasonlit vmihez
2011. május 25. 16:02
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
na és akkor mi van?
2011. május 25. 16:04
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
ez hülyeség! nem bírják elviselni valaki jóhírét
2011. május 25. 16:08
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
és mivan akk?? -.-
Fluor
2011. május 25. 16:08
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (vd1996 @ 2011.05.25. 15:56)
nem azért mert h magyar nem is azért mert h kedvencem mert nem az nem szeretem Fluort de most meg kell h védjem mert 1. egyeátalán nem is hasonlít a kettő 2. h nem hiszem h lopásról lenne szó lehet h nem iss tudta h hasonlit vmihez
Embeer, olvasd már el azt a nyomorult idézetet a cikkben:
soha nem tagadtam azokat a felvetéseket, amik vádként jelennek meg
Nem tagadja, hogy koppintás - mi az ami nem világos?
A többieknek pedig: Ha valaki kitalál és megír valamit - akkor ne más ékeskedjen vele és ne a sajátjaként próbálja eladni.
Amúgy mennyen már a búsba söpövel pacsipuszizni a kék osztriga bárba ...
2011. május 25. 16:21
fuh b+ ToTo most nyugodtan törölj ki v tilts ki de fuuh ez már olyan idegesítő.. most nem szerethet mindenki mindenkit de ez már túlzás h ennyire oltogatod meg buzzizod.. neked is nagyon jól esne ha pl a kedven színészed/színésznőd énekesedet szapulnám itt.. hát nekem/nekünk is így esik.. mi szeretjük oszt cső.. és nem emiatt a két sor miatt fogjuk szeretni h két kicsi lego.. na m1 most lehet engem is oltogatni.. köszönöm
2011. május 25. 16:22
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
egyet értek Annus xD !!!!
2011. május 25. 16:24
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
egyet értek Annus
2011. május 25. 16:25
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Akkor is szeretjük Fluor számait
(L)
2011. május 25. 16:32
"Fluor legója nem eredeti" köszönjük Emese, az egész srác... lány... fiú... nem eredeti : DD
(Nem kritika, jó cikk lett, by the way)
(Nem kritika, jó cikk lett, by the way)
2011. május 25. 16:39
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
mintha egy-két sztár nem ezt csinálná
FluorForEver
:D:D
FluorForEver
2011. május 25. 16:39
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nem eredeti??Egy csomó amerikai sztár is felhasznál más dalából részleteket és még sincsen tőle senki kiakadwa!!!
Meg amúgy is a mizu már wagy fél éwes és csak most jöttek rá!!
Nem baj akk is Fluor nagy Lájk!!!
Pénteken rem. jó lesz a koncertje!!!
2011. május 25. 16:54
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (BadGirl15 @ 2011.05.25. 16:21)
fuh b+ ToTo most nyugodtan törölj ki v tilts ki de fuuh ez már olyan idegesítő.. most nem szerethet mindenki mindenkit de ez már túlzás h ennyire oltogatod meg buzzizod.. neked is nagyon jól esne ha pl a kedven színészed/színésznőd énekesedet szapulnám itt.. hát nekem/nekünk is így esik.. mi szeretjük oszt cső.. és nem emiatt a két sor miatt fogjuk szeretni h két kicsi lego.. na m1 most lehet engem is oltogatni.. köszönöm
B+ Te. Nem oltogattam, leírtam a tényeket. Ha Stephen King ír egy könyvet és Jóska Pista lefordítja magyarra, akkor nem Jóska Pista lesz a könyv szerzője, ugye? Ő meg nyúlta mivel a dal szerzői között nem tüntette fel az eredeti szerzőket.
Ahogy látom, itt még a legtöbben nincsenek tisztában a lopás, feldolgozás vagy az inspiráció fogalmával - lopásnál - legyen az szöveg, zene, dallam - nem tüntetik fel az eredeti szerzőket és vki a sajátjaként próbálja eladni más szerzeményét/ötletét. A feldolgozásnál vagy az inspirálásnál ez nem áll fent, mert megjelölik az eredeti szerzőt.
Az én kedvenceim között nincsenek olyanok akik a hülyeségükről nevezetesek - mellesleg azt írsz róluk amit akarsz - túl tudom tenni magam rajta mindenféle trauma nélkül. Ezzel a pacsipuszizással meg ők adják saját maguk alá a lovat ...
2011. május 25. 16:59
kit érdekel honnan szedte , jó számot csinált!! inkább dicsérni kéne!!!
2011. május 25. 17:00
Fluortól és a Mizujától személy szerint én már rosszul vagyok. Annál nagyobb büntetés nem szabhatott ki rám a sors, hogy vagy két átkozott hónapig nem csak a húgom üvöltette maxon ezt a rakás kakit, de még a párom unokahúga is, amikor nála voltam. Akkor kérdeztem, hogy mit vétettem én, hogy ezzel kell büntetni?! Én valahol gondoltam, hogy nem eredeti. Manapság mi az eredeti? Most ez azért tűnik fel nektek, mert az egyik magyarul van. Megjegyzem az angolul éneklő sztárok orrba-szájba lopják nem csak egymás dalszövegét, de egymás dallamait is. A No Thanx anno a Te se vagy gép című számához ellopta a Linkin Park Bleed it out gitár szóló dallamát. Megjegyzem a dal, azzal kezdődik. Hát azt a számot azóta se hallgattam meg. Tény, mindegyik sztár lopkod egymástól, sőt az amerikai popdalok 99%-a ugyanarra a gagyi sémára épül. Semmi újítás nincs, ezért van a popipar szerte a világon ennyire ellaposodva. Mindenki azt a gagyi technót nyomja. Britney egykor normális zenét tudott csinálni, most meg hallgatom a tucctuccot, ahogyan Gagától is. Sosem fogom tudni megérteni, hogy hogyan lehet szeretni Fluort.
Gyerekek, az éneklés nem ott kezdődik, amit ő csinál. Eldörmög néhány sort, nyomja a sódert a csajokról és szexről, aztán ő a legkúlabb (önmaga szerint) az egész világon. Őszintén? Szerintem ennél a csávónál mindenki jobban tud énekelni. Nem nagy durranás az, amit ő csinál. Akinek tetszik, egészségére! Inkább hallgassatok Enya vagy Celine Dion számokat. Most hasra ütésre mondtam két énekesnőt, akik tényleg tudnak énekelni, szépek a dalszövegeik. Magyart is mondjak? Most nyögjek be olyat, hogy Edda, Charlie, Koncz Zsuzsa, Cserházi Zsuzsa vagy esetleg Halász Judit? Múltkor megkaptam, hogy ezek gagyik.
Hát azok milliószor értelmesebbek voltak, mint SP, Fluor meg ezek.
2011. május 25. 17:00
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
szerintem nem hasonlít
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: