Fluor Mizu című dala szinte szállóigévé vált azzal a sorral, hogy „álljunk össze, mint két kicsi legó”. Ám kiderült, ez nem is annyira eredeti ötlet...
A teljes cikkhez kattints ide!
Fluor legója nem eredeti
2011. május 25. 13:17
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Na jó, ez...
2011. május 25. 13:20
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Már piszkosul unom a Mizut, de most Fluor mellé állok. Azért mert lehet h nem eredeti ötlet de attól még ha belegondolunk óriási siker lett itthon(bár én nem szeretem...) és igyis mindig minden sikeres dalt megszégyenitenek azzal h "lopta" ... MINDIG van ilyen, és vagy szimpla rosszindulat vagy csak annyira utálják egyesek h sikeres h megalázzák egy ilyennel... aki ezt kitalálta Gratulálok, de ettől még nem lesz semmi komoly dolog h ő most lopta... lehet h lopta...de lehet h nem... attól még egy sikeres dal...
2011. május 25. 13:21
Fluor tud angolul? Nem hinném, hogy ezt az igen tartalmas szöveget ő írta volna, én kinézem belőle, hogy csak odadobtak neki egy papírt, hogy nesze ezt nyavalyogd el...
2011. május 25. 13:22
|
|
VDFanniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 149963 offline
|
végülis...nem tudhatta...
lehet nem tud angolul vagy ilyesmi, vagy nem a kedvencei közé tartozik a 2 néger elit csávó...
mizu számával akkor is tarolt, akár lopott, akár nem....
2011. május 25. 13:24
|
|
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline
|
utálom ezt a csávót meg az értelmetlen dalait is! én nem mondanám a magyar LMFAO-nak sem az biztos... Amúgy meg erre nem tudok mit mondani...
1 felhasználónak tetszik:
trallali
2011. május 25. 13:26
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
és??? a világon már szinte semmi sem eredeti...
2011. május 25. 13:27
|
Candy93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 135615 offline
|
Csak gratulálni tudok... Hát igen, ez Magyarország... az összes felkapott előadó kis tehetségtelen senkiházi, akik nem tudnak semmit, csak lopni...
Ezt csinálja SP, Barbee, Bereczky, stb... A magyar zeneipar egy nagy rakás sz... Az ilyenek miatt szégyenlem, h ide születtem.
De ha már koppintanak, csinálnák jól. Az összes ilyennél az erdeti 100000000x jobb. Az LMFAO száma is sokkal jobb mint ez a gagyi mizu.
Ezt csinálja SP, Barbee, Bereczky, stb... A magyar zeneipar egy nagy rakás sz... Az ilyenek miatt szégyenlem, h ide születtem.
De ha már koppintanak, csinálnák jól. Az összes ilyennél az erdeti 100000000x jobb. Az LMFAO száma is sokkal jobb mint ez a gagyi mizu.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.