az biztos, hogy nem venném meg..
és a reklám, az nagyon nagy gagyiság -.-"
Justin Bieber megbabonázza a lányokat
2011. május 25. 16:50
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
2011. május 25. 17:02
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
úristen xD
2011. május 25. 17:05
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
én csak abban reménykedtem hogy egy 6-7 éves kislány szerepel benne...de tévedtem xD amúgy lehet hogy a parfüm jó illatú így nem ítélem el...ha jó illatú és tettszik nem érdekelnek h kinek a neve van ráírva...az csak egy név és amúgy sem bíbőr keverte ki...bíbör meg nagyon hülye ha belemegy ilyen parfüm reklámba meg ilyenek...a tehetségével bizonyítson mert így már a csapból is ő folyik a mütyürjeivel!!!
2011. május 25. 17:09
ezzel szerintem nem a parfümöt, hanem inkább magát reklámozza
2011. május 25. 17:09
Egy dologban biztos vagyok. Az én párom nem mer nekem parfümöt vásárolni. Miért? Mert ő férfi, én pedig nő vagyok és egyáltalán nem biztos abban, hogy amit kiválaszt nekem, az tényleg jó lesz-e. Egy fiú, hogy tud női parfümöt a piacra dobni?
Nem kötekedni akarok, de valljuk be, a legtöbb férfi nem ért az ilyen dolgokhoz. Isten sem tudja már levakarni róla azt, hogy van némi ferde hajlam a kisgyerekben.
Megbabonázna ezzel az illattal?
Hát kötve hiszem. Nem csak röhögve fogok elsétálni a parfüm boltok előtt, amikor meglátom Bieber női parfümjét, de lehet, hogy rosszul is leszek a bűzáradattól.XD Viccet félre téve, véleményem szerint köze sincs a parfümhöz, csak a nevét és az arcát adja hozzá. Pardon, de így még a kaki illatú parfümöt is eltudnák adni, csak mert "méd báj dzsásztin bíbőr". Simán megvennék azt is.XD
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. május 25. 17:14
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Megint látom ezeket az értelem dús kommenteket.Tudtommal a rajongóinak adja ki a parfümöt és nem azoknak akik folyamatosan ócsárolják,nem azt mondom hogy nem lehet véleményt írni mert persze hogy lehet csak azért még se ilyet.És már megint ez a x-13 éves korosztály..honnan veszi azt bárki is hogy csak a 13 éves lányok szeretik?
Attól még hogy Justin fiatal az idősebb lányok is hallgathatják és nem is 1 lányt ismerek aki már középiskolás és Justint hallgat.Komolyan néha úgy érzem hogy itt Magyarországon szégyelni kell ha valaki a zenéjét hallgatja.A másik dolog meg most komolyan hány sztár ajánlja fel a bevételt jótékony célokra?Inkább drogot vesz belőle vagy iszik.Senki nem szagolta még meg gondolom közületek szóval mi "hánytat" meg?
Nektek ahogy látom nem különösebben a parfümmel van bajatok hanem magával Justinnal,csak akkor viszont nem értem hogy miért kell már egyből a parfümöt szidni.Bár nektek tök mindegy mit írok úgyse hat meg senkit,pont úgy ahogy tök mindegy hogy Justin mitcsinál azt mindenki semmibe veszi kivéve az igazi Belieberek akik ahogy látom a kommentekből nem éppen azok.(Tisztelet a kivételnek)
2011. május 25. 17:23
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
SZerintem értelmetlen lett az egész video. Nem jött át a parfüm iránti szenvedély, csak annyi, hogy forog a kameráa meg vergődik két ember a kamera előtt.
2011. május 25. 17:24
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Jó lett a reklám!!Tetszik!!! <3 Justin <3
2011. május 25. 17:28
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Egyet értek rachella-val
2011. május 25. 17:59
Én 16 vagyok,de egyáltalán nem tetszett meg az illat,sőt nekem elég "gyerekesnek" tűnt.A reklám leginkább azoknak fog tetszeni,aki Bieber rajongók,viszont,aki egy jó parfümöt keresne biztos nem fog beleszeretni a reklám után.
2011. május 25. 18:16
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
én nagyon imádom justint,pedig gimibe járok,ami pár embernek a környezetemben eléggé furcsa.Amikor először megláttam a reklámfilmet,elsőre kicsit furi volt,engem is megdöbbentett.De végülis az nagyon szép tőle,hogy a beérkezett pénzt jótékony célra megy majd,rengeteg olyan sztárt látni,aki megjátsza a ˝segélynyújtást˝,és csak reklámfogás miatt játsza az adakozót.(nem szeretnék senkit megnevezni,de tudunk pár ilyet..:/) Szerintem nagyon szép tőle,hogy nem magának tartja meg azt a többmilliós összeget,mert rajta látszik,hogy érdeklik az emberek és az,hogy másokkal mi van rajta kívül.remélem,sokáig ilyen marad és nem ˝szippantja be˝ a média.
2011. május 25. 18:19
Nos igazából leginkább a velem egy idős lányok rajonganak ezért a srácért.Nos én ennek a 120 fordulatos ellentéte vagyok.Igazából megnéztem a hozzáoszlásokat és többek közt inkább dicséret helyett csak gyalázzuk.Nos tényleg nem értem,hogy minek gyárt női parfümöt,inkább akkor férfit készített volna amit még ő maga is tud használni.Mos szerintetek kicsit sem furcsa,hogy körömlakkot és női parfümöt gyárt.Számomra érdekes.nos a reklámról inkább nem mondanék semmit,mert nekem nem tetszik.
2011. május 25. 19:07
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
aztaaa XD
hát nem tudom barátnőm biztos megvenné én nem vagyok JB rajongó de nem is utálom úgy a kettő között vagyok a számait szeretem de nem mondhatom rá hogy utálom ha még csak a tv-ben láttam és nem találkoztam vele de selenagirl mondta h inkább férfi parfümöt gyártottak volna hát szerintem azért nem akartak azt gyártani mert a fiúk kevésbé szeretik és talán nem vennék meg a parfümöt
hát nem tudom barátnőm biztos megvenné én nem vagyok JB rajongó de nem is utálom úgy a kettő között vagyok a számait szeretem de nem mondhatom rá hogy utálom ha még csak a tv-ben láttam és nem találkoztam vele de selenagirl mondta h inkább férfi parfümöt gyártottak volna hát szerintem azért nem akartak azt gyártani mert a fiúk kevésbé szeretik és talán nem vennék meg a parfümöt
2011. május 25. 19:17
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
I luv someday ^^'
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.