és szerintem mileynak nagyon jól állnak,ez is is az elözöek is ! Attól h még vkinek tetkója van nem leszrossz ember.(: ez hülyeség. de akkor is a kisujján lévő szivecske és a melle alatt lévő ' just breath ' tetkók a legjobbak !
Miley Cyrusnak új tetoválása van
2011. június 10. 19:45
|
dorcsuhhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 134713 offline
|
nemtudom h egyeseknek mibaja, de felül levan irva h MÉG IS MIT JELKÉPEZ EZ A TETKÓ ! ; D
és szerintem mileynak nagyon jól állnak,ez is is az elözöek is ! Attól h még vkinek tetkója van nem leszrossz ember.(: ez hülyeség. de akkor is a kisujján lévő szivecske és a melle alatt lévő ' just breath ' tetkók a legjobbak !
)
2011. június 11. 10:11
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Minek neki még egy tetoválás nincs neki elég?
2011. június 11. 10:13
|
|
GreenDayFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 117 Csatolások: 9 Azonosító: 149427 offline
|
Miley nagykislány akar lenni... hamarosan ha több tetkója lesz csak egy kivénhedt rocksztárnak fog kinézni. ^^"
2011. június 14. 14:07
|
|
olivia1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 134549 offline
|
dorcsuh
nemtudom h egyeseknek mibaja, de felül levan irva h MÉG IS MIT JELKÉPEZ EZ A TETKÓ ! ; D
és szerintem mileynak nagyon jól állnak,ez is is az elözöek is ! Attól h még vkinek tetkója van nem leszrossz ember.(: ez hülyeség. de akkor is a kisujján lévő szivecske és a melle alatt lévő ' just breath ' tetkók a legjobbak ! smileeee.gif)
Kedves dorcsuhh !
Igazad van !
és szerintem mileynak nagyon jól állnak,ez is is az elözöek is ! Attól h még vkinek tetkója van nem leszrossz ember.(: ez hülyeség. de akkor is a kisujján lévő szivecske és a melle alatt lévő ' just breath ' tetkók a legjobbak ! smileeee.gif)
Kedves dorcsuhh !
Igazad van !
2011. június 14. 16:04
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Szeretem Mileyt, bár szerintem nem kell ennyi tetkó egy kamaszlánynak. Én soha nem tetováltatnék magamra semmit.
2011. június 14. 16:36
nekem nincs semmi bajom azzal ha valaki tetoválrtatja magát! az ő teste azt csinál vele amit akar! (kíváncsi leszek majd 70 valahányévesen h fog az a tekó kinézni!
))) ) sztem ha valaki jelképesen csináltat tetoválást (pl. meghalt egy neki fontos ember) sztem miley ezzel akar "felnőni" h egyre őrültebb dolgokat művel! de nem veszi észre h ezzel nem tom hány rajongót ijeszt el magától!
2011. július 11. 14:31
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Ez nagyon jó!De csak 5 tetoválása van,mert a fülünkbe még a hülye is tudja,h nem tetoválnak missha cikk szerző,kicsit oda kellett volna figyelni,már nem azért,na de ez akkor is nagyon jó,új tetoválása van,és azt szeretem,h ő egyiket sem ok nélkül csinálja
mindegyiknek van valami jelentése 
Ezt is nagyon birom Mileyba,h semmit sem csinál,akkor ha nincs rá oka
Ezt is nagyon birom Mileyba,h semmit sem csinál,akkor ha nincs rá oka
2011. július 24. 12:04
És gondoljatok bele,még mennyi lesz neki,és hogy fog kinézni a tetkókkal 70 évesen???
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: