Megjelent a Born This Way
2011. május 24. 18:23
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Szerintem jó lett.
A The Edge of Glory a kedvencem. Ez már nem Paparazzi....
2011. május 24. 18:51
a Born This Way számot utálom! a klippjétől meg hányok !! a Judas szerintem egész jo szám lett
a többit majd meghalgatom, ha ugymond érdekelni fog annyira hogy megnyissam 
és erről a fél év dologrol!! belene halljatok azért a várakozásba
van aki (én
) lassan 2 éve vár 1 albumra
szoval ez a fél év nekem nem tünik oly nagy késésnek
és erről a fél év dologrol!! belene halljatok azért a várakozásba
2011. május 24. 19:24
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Már tegnap meghallgattam az egész albumot és szerintem mondhatom hogy teljesen megszállottja lettem.Gyönyörű szép hangja van és végre nem egy olyan tipikus CD ahol a többségben gépesített hang van.A lassú számok egyértelműen a kedvenceim de én elég érdekes lény vagyok mert nincs olyan GaGa szám ami ne tetszene.Szóval most lehet hogy néhány ember csak elfogultnak tart,ami érthető is de ő télleg nagyon keményen dolgozott ezen az albumon hogy minőségi munkát adjon ki!Ami véleményem szerint sikerült is!Put Your Paws Up Mother Monster!
2011. május 24. 19:59
Meghallgattam és hidalok. Kérem szépen, nem attól, hogy milyen jó, hanem attól, hogy milyen brutálisan rossz lett. Nagy reményeket fektettem ebbe az albumba, de kár is volt, mert egyszerűen borzasztó. Emlékszem, amikor fél évvel ezelőtt Gaga azt hangoztatta, hogy ez lesz az évtized albuma, hát gyerekek ez egy rakás kaki. Nagy szenvedéssel megspékelve végig hallgattam annak reményében, hátha találok jó számot, de nem találtam. Egyetlen egy dal tetszik az Electric Chapel. Már magától a Born this way-től is sírva fakadtam, hogy szörnyű, de az album még rosszabb.
Nagyon nagyot csalódtam az egészben, mert borzasztóbbnál borzasztóbb dalok vannak rajta a tracklistán. Annyi gagyi szám van rajta, hogy az hihetetlen. Gondoltam, hogy a The Fame-t és a The Fame Monster-t nem fogja megközelíteni, de, hogy ennyire messze essen az alma a fájától.
Ahogy szokták mondani, a kevesebb néha több. Ha nem ül rajta ennyit, akkor elképzelhető, hogy sokkal jobbat hozott volna ki. De számomra talán életem egyik legrosszabb albuma, amit hallottam.
2011. május 24. 20:24
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Én már nagyon vártam ezt az albumot, és szerintem jó lett. Az Americano és a Bloody Mary az abszolút kedvencem!
Amúgy meg akinek tetszik, az hallgatja, akinek nem, annak nem kötelessége. Ennyi!
Amúgy meg akinek tetszik, az hallgatja, akinek nem, annak nem kötelessége. Ennyi!
2011. május 24. 20:30
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.24. 19:59)
Meghallgattam és hidalok. Kérem szépen, nem attól, hogy milyen jó, hanem attól, hogy milyen brutálisan rossz lett. Nagy reményeket fektettem ebbe az albumba, de kár is volt, mert egyszerűen borzasztó. Emlékszem, amikor fél évvel ezelőtt Gaga azt hangoztatta, hogy ez lesz az évtized albuma, hát gyerekek ez egy rakás kaki. Nagy szenvedéssel megspékelve végig hallgattam annak reményében, hátha találok jó számot, de nem találtam. Egyetlen egy dal tetszik az Electric Chapel. Már magától a Born this way-től is sírva fakadtam, hogy szörnyű, de az album még rosszabb.
Nagyon nagyot csalódtam az egészben, mert borzasztóbbnál borzasztóbb dalok vannak rajta a tracklistán. Annyi gagyi szám van rajta, hogy az hihetetlen. Gondoltam, hogy a The Fame-t és a The Fame Monster-t nem fogja megközelíteni, de, hogy ennyire messze essen az alma a fájától.
Ahogy szokták mondani, a kevesebb néha több. Ha nem ül rajta ennyit, akkor elképzelhető, hogy sokkal jobbat hozott volna ki. De számomra talán életem egyik legrosszabb albuma, amit hallottam.
Lehet, hogy jobban beszívott amikor ezeket a dalokat írta, mint a korábbi albumnál
1 felhasználónak tetszik:
Adri98
2011. május 24. 20:48
Számomra igazából jobban tetszenek Miss GaGa új számai,mint a régebbiek.
2011. május 24. 21:00
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Ahhoz képest, hogy elvileg ez az évtized albuma, alig van 1-2 szám, ami tetszik róla. Pedig a Fame-et és a Fame monster-t imádtam. Sokkal egyedibb volt az a fajta stílus, bár azok is géppel csinált számok többnyire, de érdekesebb alappal. Legjobb lenne persze, ha olyan dalokat írna, mint amikor még "csak Stefani" volt. Ahogy janet7 mondja. Inkább Stefanit preferálom Gaga helyett, de ebbe most nem megyek bele. Elég lenne, ha egy kicsit észhez térne, mert kár lenne a tehetségéért.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 24. 21:48
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
A facebookon meghallgattam az albumon lévő számokat,de nem olyan ütős egyik sem:(
2011. május 24. 23:48
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
elég jó lett
2011. május 25. 10:24
|
|
Kath M.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 291 Csatolások: 1627 Azonosító: 139220 offline
|
Hát nem is tudom, az előző albumain több szám tetszett, mint ezen, bár lehet csak többször meg kellene még hallgatnom a dalokat. Viszont az tetszik, h kevesebb a "géphang" és így is nagyon jó hangja van
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.