Megjelent a Born This Way
2011. május 24. 15:52
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
amúgy nem vagyok abba biztos, h az nem Heavy Mental Lover, mert nagyon sok helyen ilyen címmel látom, de ez lehet, h csak egy hibás kiírás miatt így terjedt el :/
2011. május 24. 15:56
Én még sehol sem láttam úgy, és a dalban is úgy tűnik, hogy "Heavy Metal"-t mond, de persze ez nem zár ki semmit. Bár nem látom, azzal mit akarna üzenni, de lehetséges...Úgy tűnik, GaGa megfelejthetetlen, de mi így szeretjük
2011. május 24. 16:00
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Letöltöttem, meghallgattam. Azzal már nem eshettek nekem, hogy úgy nyilatkozok, hogy nem is ismerem.
Milyen évtized albuma? Ez valami utó április 1-jei vicc akar lenni? Tuctuc az egész album. Az egyik szám olyan, mint ami előtte szólt és utána fog jönni. Minden második szám alatt ugyanaz a monoton gépzene szól.
Előbb utóbb már úgysem fog tudni mit kitalálni, és kezd majd ellaposodni, ti pedig szépen lassan ráuntok, mert ha az Anyaszörnyetek nem is, de a zenéje dögunalom. Csak a feltűnési viszketegségével tűnik ki a mai előadók közül, mert ezzel a teljesen átlagos zenével nem tudna.
Milyen évtized albuma? Ez valami utó április 1-jei vicc akar lenni? Tuctuc az egész album. Az egyik szám olyan, mint ami előtte szólt és utána fog jönni. Minden második szám alatt ugyanaz a monoton gépzene szól.
Előbb utóbb már úgysem fog tudni mit kitalálni, és kezd majd ellaposodni, ti pedig szépen lassan ráuntok, mert ha az Anyaszörnyetek nem is, de a zenéje dögunalom. Csak a feltűnési viszketegségével tűnik ki a mai előadók közül, mert ezzel a teljesen átlagos zenével nem tudna.
2011. május 24. 16:21
szavy: Rendben ez a te véleményed de az hogy dögunalmas az album elutasítom és egyszerűen hülyeségnek tartom. És nem feltűnési viszgetegése van hanem stílusa. Na meg hogy mikor unok rá azt légyszíves hadd döntsük el mi Little Monsterek hogy mikor ununk rá. Mert én személy szerint lehet hogy soha. ÉS A BTW IGENIS AZ ÉVTIZED ALBUMA!
Erről ennyit!
Erről ennyit!
2011. május 24. 16:23
jajj de hülyeséget írtam XD légyszi ne azt figyeljétek hogy hogy fogalmaztam hanem a tartalmát és a lényeget! köszi
2011. május 24. 16:33
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (StarFan @ 2011.05.24. 16:21)
szavy: Rendben ez a te véleményed de az hogy dögunalmas az album elutasítom és egyszerűen hülyeségnek tartom. És nem feltűnési viszgetegése van hanem stílusa. Na meg hogy mikor unok rá azt légyszíves hadd döntsük el mi Little Monsterek hogy mikor ununk rá. Mert én személy szerint lehet hogy soha. ÉS A BTW IGENIS AZ ÉVTIZED ALBUMA!
Erről ennyit!
Erről ennyit!
Azon jókat szoktam röhögni, mikor valaki ennyire védelmezi a kedvencét. Little Monster.
Be is fejeztem.
2011. május 24. 16:37
szavy,én nem vagyok akkora Gaga fan,de az nem igaz,hogy az egész album ugyanolyan.Igen,védi a kedvencét valaki,ez sztem normális dolog.Szerintem nagyon jó az albuma,remek számok vannak rajta.Imádom a Born This Way-t című számot,az a kedvencem.Nekem ez a véleményem,ne vessetek meg érte...
2011. május 24. 16:38
Gaga zenéje előtt nem igazán hallgattam egy előadó számait hanem csak így össze-vissza.
De én biztos hogy nem fogom elfelejteni mert remélem olyan sikeres lesz mint Madonna és egy életre a szívembe írta magát.
De én biztos hogy nem fogom elfelejteni mert remélem olyan sikeres lesz mint Madonna és egy életre a szívembe írta magát.
2011. május 24. 16:49
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Meghallgattam az albumot. Hát szavy-hoz hasonlóan én is feltenném azt a kérdést, hogy milyen évtized albuma? Igaz, ezt már az album megjelenése előtt képtelenségnek tartottam. Ha most 2011-ben nem is (az előtte lévő 2-3 évben sem sok), de 10 éven belül azért készült jó pár lemez, amik között voltak fantasztikusan jók, kiemelkedőek és igényesek. Na már most: ez nem az. Ahogy szavy is írta, gépesített tucatzene nagyjából az összes. Egyedül a You And I című szám volt, amit tudtam értékelni, az tényleg ütősre sikerült. Meg mondjuk nekem még a Born This Way is tetszik. A többi viszont számomra nulla. Semmi különleges nincs bennük és nem egy számnál tettem fel magamnak a kérdést, hogy ez nem volt már véletlenül? Ha ez felmerül, akkor az már rég rossz. Alapból irritál Gagánál ez a túlzott feltűnősködés. Nem vagyok prűd, egy ideig oké is volt, de mostmár nem megbotránkozom, hanem unatkozom Gagát nézve. Oké, hogy egyre nagyobb őrültségei vannak, de egy idő után ezeket már nem tudom érdekesnek tekinteni. De oké, legyen ilyen, csak akkor legalább a zenéje is hasonló módon érdekes legyen, mint ezek a dolgai. A The Fame-en legalább ott volt a Brown Eyes meg az Again Again. Na, azok tényleg jó dalok és az album sem rossz. A Fame Monster-en meg ott volt a Speechless, ami tényleg igényes és gyönyörű szám. De most miért megy át ebbe a tucatba? Egyáltalán nem nyert meg ez az album, ugyanolyan mint a legtöbb mostanában készült album: gépesített, tucat, behatárolhatatlan stílusú (amivel önmagában még nem is lenne gond) Azon gondolkodom, hogy miért nem tud még mindig ilyet csinálni. Jó persze, akkor nem lenne ennyire híres valószínű és nem lenne ennyi rajongója, mert sajnos a mai világban ha ilyet csinálna mindenféle őrültség nélkül, akkor el lenne nyomva. De legalább igényes maradna és az szerintem mégiscsak fontosabb. Igaz, ez én vagyok. Vagy ha már mindenképp feltűnősködni akar, akkor legalább ilyen lenne, mert ez a fajta "extrémség" még egyáltalán nem zavaró, ha mellette így énekel meg zongorázik. Na egy szó mint száz, nem tetszett az album és nem kéne elájulni tőle meg érdekesnek tartani csak mert Gaga, ha mellette tök átlagos. Úristen meg sem merem nézni, hogy megint mennyit írtam.
2011. május 24. 17:24
Újabb dolog,amit elfeljtettem. :S
Nem hallgattam végig az albumot,de a barátnőm azt mondta,hogy nagyon jó és,mivel egyezik az ízlésünk,csak nem olyan rossz.
Nem hallgattam végig az albumot,de a barátnőm azt mondta,hogy nagyon jó és,mivel egyezik az ízlésünk,csak nem olyan rossz.
2011. május 24. 17:26
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.24. 12:44)
Január 1 - május 23 az miért több mint fél év? 
Hivatalosan a Born This Wayt az MTV VMA-n jelentették be még szeptemberben.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. május 24. 17:36
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
2011. május 24. 18:05
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Meghallgatam az albumot.. Bevallom őszintén csalódtam, nagyon sok szám számomra az értékelhetetlen kategóriát súrolja.. Nem azt mondom, hogy rossz az album (félre ne értsen senki..) csak egyszerűen kb. 3-4 olyan szám van, ami élvezhető az albumról: You And I, Born This Way, Hair a többi számomra selejt, és ezeknek a hallgatása közben felénél meguntam, és katt.. Engem valahogy nem fognak meg ezek a vallásos számok, szerintem nem kellett volna olyan sok szám erről a témáról. Véleményem szerint ez az album egyik legnagyobb hibája. (saját álláspont.)
Nem azt mondom, hogy rossz album, de szerintem nem ez az évtized albuma. Aki nagyon szereti Gagát, annak úgyis nagyon fog tetszeni az album..
Nem azt mondom, hogy rossz album, de szerintem nem ez az évtized albuma. Aki nagyon szereti Gagát, annak úgyis nagyon fog tetszeni az album..
2011. május 24. 18:06
Nem értem,miért kell erről veszekedni. Valaki szerint nem jó, valakinek meg tetszik. Egy kommenttel úgysem lehet megváltoztatni valakinek a valakiről/valamiről kialakított véleményét, szóval nem is érdemes azon vitatkozni hogy most jó vagy nem jó. Ez teljesen relatív.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.