Starity

Megjelent a Born This Way

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 24. 15:52 #41
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
amúgy nem vagyok abba biztos, h az nem Heavy Mental Lover, mert nagyon sok helyen ilyen címmel látom, de ez lehet, h csak egy hibás kiírás miatt így terjedt el :/
2011. május 24. 15:55 #42
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
A lemez hátulján is Metal van .. meg a hivatalos youtube videó címe is az . ..de ez csak 1 dalcím ..nem mondta h heavy metal lenne a dal maga ..
2011. május 24. 15:56 #43
- törölt felhasználó -    
Én még sehol sem láttam úgy, és a dalban is úgy tűnik, hogy "Heavy Metal"-t mond, de persze ez nem zár ki semmit. Bár nem látom, azzal mit akarna üzenni, de lehetséges...Úgy tűnik, GaGa megfelejthetetlen, de mi így szeretjük biggrin.gif
2011. május 24. 16:00 #44
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Letöltöttem, meghallgattam. Azzal már nem eshettek nekem, hogy úgy nyilatkozok, hogy nem is ismerem.

Milyen évtized albuma? Ez valami utó április 1-jei vicc akar lenni? Tuctuc az egész album. Az egyik szám olyan, mint ami előtte szólt és utána fog jönni. Minden második szám alatt ugyanaz a monoton gépzene szól.

Előbb utóbb már úgysem fog tudni mit kitalálni, és kezd majd ellaposodni, ti pedig szépen lassan ráuntok, mert ha az Anyaszörnyetek nem is, de a zenéje dögunalom. Csak a feltűnési viszketegségével tűnik ki a mai előadók közül, mert ezzel a teljesen átlagos zenével nem tudna.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Grace Benning
2011. május 24. 16:19 #45
- törölt felhasználó -    
szavy igazad van.Szerintem se lett nagy durranás.
2011. május 24. 16:21 #46
- törölt felhasználó -    
szavy: Rendben ez a te véleményed de az hogy dögunalmas az album elutasítom és egyszerűen hülyeségnek tartom. És nem feltűnési viszgetegése van hanem stílusa. Na meg hogy mikor unok rá azt légyszíves hadd döntsük el mi Little Monsterek hogy mikor ununk rá. Mert én személy szerint lehet hogy soha. ÉS A BTW IGENIS AZ ÉVTIZED ALBUMA!

Erről ennyit!
2011. május 24. 16:23 #47
- törölt felhasználó -    
jajj de hülyeséget írtam XD légyszi ne azt figyeljétek hogy hogy fogalmaztam hanem a tartalmát és a lényeget! köszi biggrin.gif
2011. május 24. 16:33 #48
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (StarFan @ 2011.05.24. 16:21)
szavy: Rendben ez a te véleményed de az hogy dögunalmas az album elutasítom és egyszerűen hülyeségnek tartom. És nem feltűnési viszgetegése van hanem stílusa. Na meg hogy mikor unok rá azt légyszíves hadd döntsük el mi Little Monsterek hogy mikor ununk rá. Mert én személy szerint lehet hogy soha. ÉS A BTW IGENIS AZ ÉVTIZED ALBUMA!

Erről ennyit!

Azon jókat szoktam röhögni, mikor valaki ennyire védelmezi a kedvencét. Little Monster. rohog.gif Nekem is vannak kedvenceim, de azért felállítottam egy határt magamnak. Most Gaga fan vagy, de amíg nem volt ismert, gondolom azelőtt is volt valaki, akiért ennyire odavoltál. Aztán jött Gaga és le is cserélted. Lehet, hogy 2 hónap múlva jön valaki, és Gagát ugyanúgy le fogod váltani. Ezen gondolkozz el. Most menő, mindenki őt hallgatja, de egyszer divatjamúlt lesz ő is. Ahogy a sportban is: valaki felállít egy rekordot, de úgyis jön 1-2 év múlva más, aki még gyorsabban lefutja a 100 métert például.

Be is fejeztem.
2011. május 24. 16:37 #49
- törölt felhasználó -    
szavy,én nem vagyok akkora Gaga fan,de az nem igaz,hogy az egész album ugyanolyan.Igen,védi a kedvencét valaki,ez sztem normális dolog.Szerintem nagyon jó az albuma,remek számok vannak rajta.Imádom a Born This Way-t című számot,az a kedvencem.Nekem ez a véleményem,ne vessetek meg érte...
2011. május 24. 16:38 #50
- törölt felhasználó -    
Gaga zenéje előtt nem igazán hallgattam egy előadó számait hanem csak így össze-vissza.
De én biztos hogy nem fogom elfelejteni mert remélem olyan sikeres lesz mint Madonna és egy életre a szívembe írta magát.
2011. május 24. 16:38 #51
- törölt felhasználó -    
Brigii369 a szívemből szóltál smileeee.gif
2011. május 24. 16:46 #52
the__domo
the__domo
Hozzászólás: 920
Csatolások: 1
Azonosító: 134922
amúgy remélem ez lesz az albumborító - mint az előttem szólok.
tiszta menő gaga motorként XDD
2011. május 24. 16:49 #53
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Meghallgattam az albumot. Hát szavy-hoz hasonlóan én is feltenném azt a kérdést, hogy milyen évtized albuma? Igaz, ezt már az album megjelenése előtt képtelenségnek tartottam. Ha most 2011-ben nem is (az előtte lévő 2-3 évben sem sok), de 10 éven belül azért készült jó pár lemez, amik között voltak fantasztikusan jók, kiemelkedőek és igényesek. Na már most: ez nem az. Ahogy szavy is írta, gépesített tucatzene nagyjából az összes. Egyedül a You And I című szám volt, amit tudtam értékelni, az tényleg ütősre sikerült. Meg mondjuk nekem még a Born This Way is tetszik. A többi viszont számomra nulla. Semmi különleges nincs bennük és nem egy számnál tettem fel magamnak a kérdést, hogy ez nem volt már véletlenül? Ha ez felmerül, akkor az már rég rossz. Alapból irritál Gagánál ez a túlzott feltűnősködés. Nem vagyok prűd, egy ideig oké is volt, de mostmár nem megbotránkozom, hanem unatkozom Gagát nézve. Oké, hogy egyre nagyobb őrültségei vannak, de egy idő után ezeket már nem tudom érdekesnek tekinteni. De oké, legyen ilyen, csak akkor legalább a zenéje is hasonló módon érdekes legyen, mint ezek a dolgai. A The Fame-en legalább ott volt a Brown Eyes meg az Again Again. Na, azok tényleg jó dalok és az album sem rossz. A Fame Monster-en meg ott volt a Speechless, ami tényleg igényes és gyönyörű szám. De most miért megy át ebbe a tucatba? Egyáltalán nem nyert meg ez az album, ugyanolyan mint a legtöbb mostanában készült album: gépesített, tucat, behatárolhatatlan stílusú (amivel önmagában még nem is lenne gond) Azon gondolkodom, hogy miért nem tud még mindig ilyet csinálni. Jó persze, akkor nem lenne ennyire híres valószínű és nem lenne ennyi rajongója, mert sajnos a mai világban ha ilyet csinálna mindenféle őrültség nélkül, akkor el lenne nyomva. De legalább igényes maradna és az szerintem mégiscsak fontosabb. Igaz, ez én vagyok. Vagy ha már mindenképp feltűnősködni akar, akkor legalább ilyen lenne, mert ez a fajta "extrémség" még egyáltalán nem zavaró, ha mellette így énekel meg zongorázik. Na egy szó mint száz, nem tetszett az album és nem kéne elájulni tőle meg érdekesnek tartani csak mert Gaga, ha mellette tök átlagos. Úristen meg sem merem nézni, hogy megint mennyit írtam. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: szavy, Bogszics
2011. május 24. 16:50 #54
- törölt felhasználó -    
Hát nekem ez most nagyon nem jön be unsure.gif
2011. május 24. 17:24 #55
- törölt felhasználó -    
Újabb dolog,amit elfeljtettem. :S
Nem hallgattam végig az albumot,de a barátnőm azt mondta,hogy nagyon jó és,mivel egyezik az ízlésünk,csak nem olyan rossz.
2011. május 24. 17:26 #56
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 17
Azonosító: 83902
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.24. 12:44)
Január 1 - május 23 az miért több mint fél év? pardon.gif

Hivatalosan a Born This Wayt az MTV VMA-n jelentették be még szeptemberben. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. május 24. 17:35 #57
Zyta96
Zyta96
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1375
Csatolások: 0
Azonosító: 133080
Aki azt mondja h szar:Akkor csináljatok jobbat!És kiváncsi lennék hogyha olyan szar akkor miért áll első helyen 22 orszégban az eladási listán 24 óra alatt? tongue.gif
2011. május 24. 17:36 #58
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
smileeee.gif
2011. május 24. 18:05 #59
sparksfly
sparksfly
Hozzászólás: 783
Csatolások: 48
Azonosító: 138007
Meghallgatam az albumot.. Bevallom őszintén csalódtam, nagyon sok szám számomra az értékelhetetlen kategóriát súrolja.. Nem azt mondom, hogy rossz az album (félre ne értsen senki..) csak egyszerűen kb. 3-4 olyan szám van, ami élvezhető az albumról: You And I, Born This Way, Hair a többi számomra selejt, és ezeknek a hallgatása közben felénél meguntam, és katt.. Engem valahogy nem fognak meg ezek a vallásos számok, szerintem nem kellett volna olyan sok szám erről a témáról. Véleményem szerint ez az album egyik legnagyobb hibája. (saját álláspont.)

Nem azt mondom, hogy rossz album, de szerintem nem ez az évtized albuma. Aki nagyon szereti Gagát, annak úgyis nagyon fog tetszeni az album.. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, thunderbird
2011. május 24. 18:06 #60
- törölt felhasználó -    
Nem értem,miért kell erről veszekedni. Valaki szerint nem jó, valakinek meg tetszik. Egy kommenttel úgysem lehet megváltoztatni valakinek a valakiről/valamiről kialakított véleményét, szóval nem is érdemes azon vitatkozni hogy most jó vagy nem jó. Ez teljesen relatív.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok