Megjelent a Born This Way
2011. május 24. 14:43
Nekem a Bloody Mary a kedvencem. 
http://www.youtube.com/watch?v=VFwmKL5OL-Q&feature=mfu_in_order&list=UL
Itt meghallgatható az EGÉSZ album!
http://www.youtube.com/watch?v=VFwmKL5OL-Q&feature=mfu_in_order&list=UL
Itt meghallgatható az EGÉSZ album!
2011. május 24. 14:51
Aha, kik is esküdöztek, hogy biztos nem ez lesz az albumborító? Fogadok azok, akik most a leghevesebben áradoznak az róla. Amúgy meg nem értem: Heavey Metal Lover (ami kicsit sem paradoxon, tekintve, hogy a számnak KÖZE NINCS a heavey metal-hoz), Bloody Mary? GaGa imidzset akar váltani, vagy mi van?? o.O Csak remélni tudom, hogy ezzel a lázadással végre felhívja az emberek figyelmét az igényes zenére...
2011. május 24. 15:09
Jaj, én hallottam az összes számot és IMÁDOM!
A kedvenceim az Electric Chapel, Black Jesus Amen Fashion, Heavy Metal Lover és az Americano! <3
Mondjuk az tényleg elég érdekes, hogy a Heavy Metal Lover az egyik legtechnosabb szám, az Electric Chapel, aminek meg technosnak kéne lennie tiszta rockos, de mindegy xD.
Csak 2 szám van az albumon ami kicsit gyengébb. Mégpedig a The Queen és a Bad Kids. Bár azok sem rosszak.
A kedvenceim az Electric Chapel, Black Jesus Amen Fashion, Heavy Metal Lover és az Americano! <3
Mondjuk az tényleg elég érdekes, hogy a Heavy Metal Lover az egyik legtechnosabb szám, az Electric Chapel, aminek meg technosnak kéne lennie tiszta rockos, de mindegy xD.
Csak 2 szám van az albumon ami kicsit gyengébb. Mégpedig a The Queen és a Bad Kids. Bár azok sem rosszak.
2011. május 24. 15:15
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
azért annyira nem rossz a borító ..de a BTW fotósorozat összes képe jobb...csak elég jellegzetes lesz ettől h ő a motor ..sokkal feltűnőbb...és meg lehet szokni .. de a számok a fontosak úgyis
és tényleg olyanjó lett mint mondta.. az összes szám most már szól valamiről ..és a szövegei is sokkal jobbak mint eddig
a kedvencem a Judas..Hair . . Marry The Night ..örülök h már ilyen sikeres
2011. május 24. 15:18
@Glamster
Nem mondanám, hogy rockosabb, sőt, szerintem kifejezetten electro-popos. Pontosan ezért nem értem, miért ad a dalainak olyan címeket, hogy "Heavey Metal Lover" meg hasonlók.
Nem mondanám, hogy rockosabb, sőt, szerintem kifejezetten electro-popos. Pontosan ezért nem értem, miért ad a dalainak olyan címeket, hogy "Heavey Metal Lover" meg hasonlók.
2011. május 24. 15:19
Persze, félreértés ne essék, imádom Gagát, és tetszenek a számai, maga az album is, de hogy ez nem heavey metal, az szent, és ezért nem is kéne annak beállítania.
2011. május 24. 15:35
"Csak" egy cím? Mintha a cím nem lenne egy számnak az egyik legmeghatározóbb tulajdonsága. :") Egyébként nem "csak egy cím", mivel a dal is erről szól (mert vannak dalok, amelyeknek a címének semmi köze a dalban elmondottakhoz - ez nem olyan dal).
2011. május 24. 15:38
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
num1Kolosszus
Az, h az a címe és arról énekel nem jelenti, h a stílusnak is egyeznie kell. Ha én a klasszikus zenéről akarok énekelni, h azt mennyire szeretem, attól még előadhatom rockos szöveggel és zenei aláfestéssel azt!
Az, h az a címe és arról énekel nem jelenti, h a stílusnak is egyeznie kell. Ha én a klasszikus zenéről akarok énekelni, h azt mennyire szeretem, attól még előadhatom rockos szöveggel és zenei aláfestéssel azt!
2011. május 24. 15:40
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
[quote=Cannibal3,2011.05.24. 15:39~2061501]a dal címe Heavy Hetal Hover... azt nem mondta h a műfaja heavy metal lenne[/quote]
a dal címe Heavy Metal Lover... azt nem mondta h a műfaja heavy metal lenne[/quote]
a dal címe Heavy Metal Lover... azt nem mondta h a műfaja heavy metal lenne[/quote]
2011. május 24. 15:47
Persze, de ha már annyira Heavy Metal Lover, akkor nem értem, miért elektro számokkal van tele az albuma. Ismétlem, szeretem GaGát, nagyon tetszik ez az album, de akkor is olyan furcsán jön ki az egész... de ő tudja.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: