VV Gigi énekesi babérokra tör
2011. május 24. 16:49
Sok sikert kívánok neki,szurkolok hogy összejöjjön!
2011. május 24. 16:51
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
hát hogyha táncol hozzá és vetkőzik csak akkor lesz sikere!
2011. május 24. 16:54
XDXDXD LoL azt hiszi h olyan lehet mint Rihanna! XD Nagyon be van kattanva a csaj -.-"
2011. május 24. 17:04
Ez egyszerűen hihetetlen. 2012 tényleg a világ vége lesz. Zsófika, Leonidász, Béci, Rebecca Black és most már Gigi is. Az tetszik a legjobban, hogy mindenki világ sztárnak képzeli magát, miközben bent baromkodott egy jó pár napig a kamera előtt. Szívták a cigit, zabáltak és fél évig ingyen eltartották őket. Mire fel akar mindenki magának lemezt, dalt, klipet vagy műsort?! Amit itt olvastam Gigiről, hát megvan a véleményem róla is. Semmi tehetség, semmi kreativitás és mindenkiből "világ sztár" lesz. Ez szánalmas.
A zene valahol nem ott kezdődik, hogy húúú, én VV-s voltam, most azonnal dalt, klipet és lemezt akarok magamnak! Úgy látszik mindenki zenei babárokra tör?!
Legalább egy szikrányi tehetség lenne valamelyikbe, de még az sem. Én nem tudom, hogy ők mit képzelnek magukról, de akkor már sztár vagyok, ha cikkez rólam a sajtó? És itt nem csak a tehetségükről beszélek, hanem a hihetetlen nagy mértékű primitívségükről, amit bent műveltek a villában. Fluor szerzeményét még ki sem hevertem és most jön ez. Azt hittem tegnap, hogy tőle lejjebb nem süllyedhet a magyar zeneipar, hát tévedtem.
De ez legalább veszi a fáradságot és elmegy ének tanárhoz, hogy énekelni tanuljon, ellentétben Zsófikával. Kíváncsi vagyok azért, hogy van e kereslet ezekre khmm rakásokra. Hol marad a zenélés iránti vágy? Hol marad az, hogy alkossunk valami maradandót? Pl. Edda, Rebuclic, Cserháti Zsuzsa stb. Az ő zenéjüknek van értelme. De ezek? Rágógumi és Lájk?
Borzasztó. Vajon meddig fogunk süllyedni?
2011. május 24. 17:10
Holly Keller: le a kalappal előtted, teljes mértékben igazad van, am Fluort én se a zenéje miatt szeretem...
2011. május 24. 17:42
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.24. 16:44)
Ám legyen, de ezúton keressük a Magyar Chris Brown-okat is a produkcióhoz 
bunyó
Am a cikkhez:
Szerintem ostobaság Rihannát utánozni. Legyen meg a saját egyedi stílusa és ne mást majmoljon. Ki tudja lehet valami hallgatható muzsikájuk lesz, bár sose leszek rácz fan.
2011. május 24. 17:42
Holly Keller teljesen igazad van
tényleg szánalmas
tényleg szánalmas
2011. május 24. 17:50
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
ezt most komolyan gondolta? na, ez Magyarország, emberek! tehetségtelenebbnél tehetségtelenebb emberek szórakoztatják a tisztelt nagyérdeműt. Zsófika után már csak ő hiányzott...
2011. május 24. 17:51
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
sok sikert kívánok neki!
2011. május 24. 18:05
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
gigi azon a kepen olyan mit Wolf Kati
2011. május 24. 18:13
Az egyik Justin Bieber akar lenni,a másik meg Rihanna.Nem írok rosszat róla,de azért ez kicsit sok,már mint annyira ÉN szerintem nincs jó hangja.A kultúrcsürhében sem tetszett.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: