Bemutatták Fluor legújabb klipjét, a Lájkot!
2011. május 23. 20:07
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.23. 20:03)
Gyerekek, most komolyan, erre van igény?!
Csak nézek, mint borjú az új kapura. Ez a srác egy oktávnál többet kiénekelni sem tud. Ez nektek tehetség? Érdemes meghallgatni az összes számának a dalszövegét, mert kb. az összes a bulizásról, a csajokról és a szexről szól. Hát ennek aztán nagyon nagy értelme van, hogy ilyeneket hallgattok.
Vagy nektek is ebből áll az élet? Részeg vagy, szexelsz és bulizol? Mert ezt a színvonalat hozza. Sosem fogom megérteni, hogy valakinek, hogyan tetszhet ez a kritikán aluli produkció. Legalább hangja lenne, de még az sem.
Miért nem hallgattok olyan zenét, aminek értelme is van és szól is valamiről? A Partyarc régen tetszett, de valljuk be, de dalszövege is arról szól, hogy menj és szexelj minél többet. Gratulálok, akinek ez tetszik és ezt hallgatja, mert annak az agyi kapacitása valahol a béka feneke alatt van. Brutális, hogy mikkel tudjuk magunkat égetni, mi magyarok, ami még hagyján, de igény is van rá. Gratulálok! 
köszönöm szépen,de én normálisnak,intelligensnek tartom magam
nem bulizok,nem cigizek,nem iszok,nem cserélem a pasijaimat,stb...
és attól,hogy imádom Fluor zenéjét még nem leszek kevesebb senkinél
2011. május 23. 20:07
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.23. 20:03)
Gyerekek, most komolyan, erre van igény?!
Csak nézek, mint borjú az új kapura. Ez a srác egy oktávnál többet kiénekelni sem tud. Ez nektek tehetség? Érdemes meghallgatni az összes számának a dalszövegét, mert kb. az összes a bulizásról, a csajokról és a szexről szól. Hát ennek aztán nagyon nagy értelme van, hogy ilyeneket hallgattok.
Vagy nektek is ebből áll az élet? Részeg vagy, szexelsz és bulizol? Mert ezt a színvonalat hozza. Sosem fogom megérteni, hogy valakinek, hogyan tetszhet ez a kritikán aluli produkció. Legalább hangja lenne, de még az sem.
Miért nem hallgattok olyan zenét, aminek értelme is van és szól is valamiről? A Partyarc régen tetszett, de valljuk be, de dalszövege is arról szól, hogy menj és szexelj minél többet. Gratulálok, akinek ez tetszik és ezt hallgatja, mert annak az agyi kapacitása valahol a béka feneke alatt van. Brutális, hogy mikkel tudjuk magunkat égetni, mi magyarok, ami még hagyján, de igény is van rá. Gratulálok! 
Maximálisan egyet kell,hogy értsek veled. Abban pedig Hana001-el értek egyet,hogy ez egy fórum,és nincs megtiltva sehol,hogy negatív véleményt nem lehetne mondani! Nem mindenkinek tetszhet ez a zenének nem mondható színvonalatlan semmi.
2011. május 23. 20:19
Idézet (hana001 @ 2011.05.23. 20:05)
Igen, sajnos ez kell a mai tizenéveseknek. Erre írtam azt, legtöbbjük nem tudja, mi az igazi zene 
Nana... Félreértés ne essék, jól mondod, csak nem elég pontosan. Én is tizenéves vagyok, és ezt a maszlagot rühellem, meg ahogy elnézegettem, elég sokan vannak még így. Helyesbítve: a 8-14 éves korosztály kedvelt zenéje, amivel szerintem nincs baj, én is rajongtam anno olyanokért, akikre ma csak ennyi a reakcióm:
Viszont hálát adok az égnek, hogy mire ez kiforrja magát, én már nem leszek itt, és nem fog az őrületbe kergetni
2011. május 23. 20:21
Én sem értem, mit lehet ezen szeretni. EZ NEM ZENE, ÉS NEM RAP. Itt is arról vagy szó, h sokan a külsőt nézik, aztán ha bejön a pasi,akkor már mindegy, milyen zenét játszik.
Nóri96! Nem, nem Te vagy hülye.
Nóri96! Nem, nem Te vagy hülye.
2011. május 23. 20:24
Ez a szám ugyanolyan, mint az eddigiek: borzalmas.
Nem mellesleg ennek a gyereknek annyira tenyérbemászó, visszataszító feje van, hogy az már hihetetlen. És a hangja...arról sajnos nem lehet sokat beszélni, ami nincs. Ki nem állhatom az ilyen és ehhez hasonló, zenének és rapnek semmiféleképpen nem nevezhető valamit. Sajna kis hazánkban ez a menő, de az én gyomrom az ilyeneket nem veszi be.
Holly Keller és Hana001 ott a pont.
Holly Keller és Hana001 ott a pont.
2011. május 23. 20:29
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.05.23. 20:07)
köszönöm szépen,de én normálisnak,intelligensnek tartom magam
Kinek nem inge ne vegye magára! Esküszöm az aláírásom az lesz, hogy tisztelet a kivételnek.
2011. május 23. 20:30
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ez valami tragédia. Ez nem a fiatalságnak szól hanem a dedósoknak. Papp Rita gyerekdalai is komolyabbak ennél. Pozitivum: Fluor egymaga felmelegítené a déli sark összes pingvinjét ...
2011. május 23. 20:31
Kérjük, adója 1%-ának felajánlásával támogassa a súlyosan értelmi fogyatékos fluor tomikát!
2011. május 23. 20:33
lájkolnám a lájkod!
a dal az jó a hangja is jó,de a klipp lehetne jobb is ! Am lájkollak tomikaaaa
a dal az jó a hangja is jó,de a klipp lehetne jobb is ! Am lájkollak tomikaaaa
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2011. május 23. 20:36
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Régebben szerettem Fluort vagyis bocsánat Fluor Filigrant,mert hogy ez ki azt nem tudom.-.- Nem kellett volna lesüllyedni,azokat a számait szerettem ahol még ő is oltogatott pl:Gecigránát stb.
De ezek..
Régebben szerintem többen elismerték a zenéjét,most meg csak leb*zizzák.
De ezek..
2011. május 23. 20:44
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
elég furi lett..a Mizu az sokkal jobb
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.