Emnem és Justin tarolt a Billboard-gálán
2011. május 23. 19:38
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.05.23. 16:38)
Ez tényleg röhejes már, hogy minden díjátadón ugyanazok nyernek illetve vannak jelölve (ráadásul ilyenek). Nem hiszem, hogy ennyire kevés előadó lenne.
A díjazottakról annyit, hogy szívem szerint én sem adtam volna egyiknek sem. Innen mindenki vagy a könyökömön jön ki, vagy pedig elsz.ródott mostanság, mint rengeteg más előadó. Ha Eminem-nek a RÉGEBBI, Stan és Sing For The Moment jellegű zenéit nézzük, amikor még nem 13 éves kislányok csorgatták rá a nyálukat, akkor max úgy ő érdemelte volna meg, de ezekkel a mostani kommersz sz.rjaival nem. Beyoncéről ugyanez (de nem a 2008-as "régebbi" hanem mondjuk a 2003-mas időszak).
A díjazottakról annyit, hogy szívem szerint én sem adtam volna egyiknek sem. Innen mindenki vagy a könyökömön jön ki, vagy pedig elsz.ródott mostanság, mint rengeteg más előadó. Ha Eminem-nek a RÉGEBBI, Stan és Sing For The Moment jellegű zenéit nézzük, amikor még nem 13 éves kislányok csorgatták rá a nyálukat, akkor max úgy ő érdemelte volna meg, de ezekkel a mostani kommersz sz.rjaival nem. Beyoncéről ugyanez (de nem a 2008-as "régebbi" hanem mondjuk a 2003-mas időszak).
janet7 szívemből szóltál.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 23. 19:49
Gaga többet érdemelt volna
Bibörke meg mit kerestt ott egyáltalán?
2011. május 23. 21:33
|
|
Nanette S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 147550 offline
|
Justin a nyomorék faktorban is kaphatna díjat. -.-
2011. május 23. 21:51
Idézet (janet7 @ 2011.05.23. 16:38)
Ez tényleg röhejes már, hogy minden díjátadón ugyanazok nyernek illetve vannak jelölve (ráadásul ilyenek). Nem hiszem, hogy ennyire kevés előadó lenne.
Én is teljes mértékben egyet értek veled. Katy Perry-nek mondjuk személy szerint örülök, mert ő szerintem megérdemelte, de Gaga is amit mostanság művel... nem tudom, hogy ezzel hogy nyerhetett 3 díjat.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 24. 16:19
|
|
L.A. SzaSzyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146755 offline
|
Ügyi Justin <3
Eminem
Eminem
2011. május 24. 17:12
|
|
BelieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 151556 offline
|
JUSTIN.! <3
2011. május 24. 17:51
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
én mért nme kaptam.
2011. május 24. 17:56
|
|
Britney.stargirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 146461 offline
|
Csak gratulálni tudok...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.