Starity

Hülyék az emberek...

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2006. november 28. 21:12 #61
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet(TheMexican @ 2006. November 28. - 19:05)

2. Szintén tömegközlekedés (errõl órákat lehetne regélni)... tele van az egész metró (villamos, busz, végül is mindegy, hogy mi), de van egyetlen ülõhely. Az öreglány felszáll, betolakodja magát a jármû közepére, hogy le tudjon ülni (persze semmi "elnézést", "szabad-e", stb., csak nyomulunk "kulturált" ember módjára), majd a következõ megállónál (amit gyalog is 2 perc alatt meg tudott volna tenni), ugyanezt eljátssza kifelé. Érdekes módon, az öreglányok állandóan panaszkodnak és szídnak mindenkit, hogy õk ennyire öregek meg annyira nem tudnak menni, de amikor tolakodni kell és ülõhely van, rögtön eldobják a mankót és nyomulnak...

rohog.gif

Hát igen a tömegközlekedés szépségei... biggrin.gif
2006. november 28. 21:44 #62
Steve-O
Steve-O
-
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 4841
Csatolások: 1052
Azonosító: 70
tömegközlekedés folyt köv...

4-6-os megálló, tömeg...Akkor jött be a villamos, és sietek felé, közbe a leszálók szembe velem... Aztán egy "kisebbségi" pár, jön babakocsival, a mami a kocsival olyan rallyt vágott le, hogy a végén majd beborultak-gyerkõccel együtt a sinekre...
Ekkor a párja neki áll embereskedni nekem holott mellettem kb 1 méterrel száguldott el schumi nõi kivitelben blink.gif

Másik..alacsonypadlós busz...leszállok, egy nagymami babakocsival a középsõajtónál is leszáll...Az elsõ kereke, beszorul a patkában, de mami nem figyel tolja tovább, mígnem fejreáll a babakocsi(ez nem az a fedett, csak a "beülõs" biggrin.gif , utolsó pillanatban, az aszfalttól kb 10 centire kaptam el a kocsit... Mamitól még egy köszönöm is sok volt.. Visszafelé nézek, mi van kis gyerekkel, az csak nevet..gondolom már megszokta, a nagyival való utazást laugh.gif

2006. november 28. 22:17 #63
keezbo
keezbo
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 9767
na akkor a közlekedéshez 2 sztori, lehet h hülyeség de engem idegesítenek...

pár napja felszálltam a 176os buszra ami kb néhány hete áll meg a közelünkben és utána már csak a végállomáson(örs vezér tér), szal jó. az örs felé amúgy megy még kb 3 busz a kerületben, de ezen a részen ez az 1etlen ami nem áll meg addig szal jól halad. lényeg h felszállt velem együtt 1 nõ meg 1 kissrác. próbálok tanulni de beállnak mellém és a nõ elkezd kérdezõsködni h merre megy a busz meg h jobb-e mint a másik stb... ez eddig oké, de amikor kiderül h faja a busz akkor azt kezdte kérdezgetni h mások mért nem fedezték még fel? és mindezt vagy 5ször a srácnak... honnan a fenébõl tudja szegény gyerek v bárki más??? és költõi kérdésnek elmegy de ha 5ször megkérdezi felháborodva az már gáz...

a másik nem konkrét eset de párszor már elõfordult. állok a metrón (pl) és érzem h mögöttem vki furakszik, át akar menni. hát jó, én nem akadályozom és elõrébb nyomom a hasam h elférjen a hátamnál... erre a hülyéje megáll pont mögöttem és nem érdekli h nekem az nem kényelmes, õ úgy gondolja h ilyen jóarc vok h õ elférjen... aztán ha visszanyomakszom akkor persze felháborodás h mit lökdösöm...
2006. november 29. 10:55 #64
pjotr83
pjotr83
visszatérő vendég
Hozzászólás: 190
Azonosító: 11151
a változatosság kedvéért:

a nyugdíjas-sztorikat elég gyakran tapasztalom én is. maximális tiszteletem nekik, hogy ledolgoztak x évtizedet, átélték a világháború(ka)t és a kommunizmust, felneveltek y gyereket! de ez nem ok vagy mentség az illetlen viselkedésre. nem várom el, hogy porban csúszva könyörögjön az ülõhelyért, vagy azért, hogy engedjem el, ha tõlem nem fér, de nagyon sokan az óvodában tanított legminimálisabb dolgokat (kérem, köszönöm) sem ismerik - tisztelet a kivételnek persze.
ennyit általánosságban.

kedvenc szituációm, amikor nincs ülõhely, ketten beszélgetnek, de szándékosan fennhangon, hogy mindenki hallja a buszon / vilin, hogy "Jaaaj úgy fáj a lábam, alig bírok állni!" meg a szokásos "A mai fiatalok..." kezdetû óda... vagy amikor csak néznek megvetõen, már-már gyûlölettel az ülõ emberekre... ezekre a dolgokra direkt nem reagálok. ne célozgasson, legyen egyenes, és szóljon, hogy adjam át a helyemet, ennyi bõven elég, nem fogok odaszólni vagy grimaszolni emiatt. sõt, ha lehetõségem van (nincs sok cuccom, stb.), akkor mindig átadom a helyemet a felszálló öregeknek. ugyanakkor hozzá kell fûznöm: érdekes, hogy vannak olyan nyugdíjasok is, akik mosolyogva visszautasítják, mondván h csak pár megállót utaznak... tehát lehet ezt normálisan is csinálni, akkor a többiek mért nem képesek erre?

imádom azt is, amikor nyílik az ajtó, meg se várják, hogy leszálljanak az emberek, már egy kézzel fogják az ajtón lévõ kapaszkodót, és már lépnek fel a lépcsõn, és teszik a szatyrot felfelé az árral szemben! és nem fogják fel, hogy ezzel nem csak az egész rendszert, de azon belül a saját elõrejutásukat is lassítják... hihetetlen.

a következõ: ez már nem csak a nyugdíjasokra vonatkozik, hogy ne csak õk kapjanak. biggrin.gif nyílik az ajtó, szállnék le, de a szituáció leginkább egy kiadós stagedivingra kecsegtet, mintsem egy hétköznapi leszállásra, mert a lenti tömeg egyszerûen nem válik szét! hogy lehetnek egyesek annyira hülyék, hogy nem az ajtó két oldalán sorakoznak fel, középen utat hagyva a leszállóknak??

"röviden ennyi", valszeg majd írok még ide, mert a napi élményeim során elég gyakran eszembe jut a topik címe... smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2006. november 29. 11:08 #65
- törölt felhasználó -    
Idézet(pjotr83 @ 2006. November 29. - 12:55)
a következõ: ez már nem csak a nyugdíjasokra vonatkozik, hogy ne csak õk kapjanak.  biggrin.gif  nyílik az ajtó, szállnék le, de a szituáció leginkább egy kiadós stagedivingra kecsegtet, mintsem egy hétköznapi leszállásra, mert a lenti tömeg egyszerûen nem válik szét! hogy lehetnek egyesek annyira hülyék, hogy nem az ajtó két oldalán sorakoznak fel, középen utat hagyva a leszállóknak??

Kitört mindenkibõl "az átkozott tömegközlekedés" panaszáradat. _nevet.gif Megértem, én is tudnék sztorizni, bár csak az eddigieket tudnám ismételni az idõpontok és a helyszínek váltogatásával.
Elég sok tömegközlekedõ állatfajt rühellek, a kedvencem mégis az, aki egy tömött metrón beáll az ajtóba, és le nem szállna két percre, amikor a háta mögött állók szeretnének kijutni. Kerülgesse õt a többi ember, ha tudja, õ beállt, mint egy bástya. Ez a típus annyira irritál, hogy ha az én utamban állnak, akkor egész véletlenül nekik szoktam menni leszálláskor. angel2.gif Lehet, hogy a lábra taposást is beveszem a repertoárba. tongue.gif

Kisgyerekek. Alapvetõen szeretem õket, és teljesen természetes, ha egy gyerek idõnként hangos, ha nem bír megmaradni a helyén. Viszont van két utazó szülõtípus, akiket nem csípek: 1. aki egybõl felpofozza a kölyköt, és leordítja a fejét... 2. amelyik magasról tesz arra, hogy a gyerek miféle mûsort rendez, rohangál, stb. Pont a két véglet. Amikor év elején repülõn utaztam Tenerifére, az odaúton és visszafele is ért bennem, hogy hamarosan gyerekgyilkos leszek, és a szüleiket is elintézem, ha nem ültetik le idõben a srácokat.
2006. november 29. 11:51 #66
pjotr83
pjotr83
visszatérő vendég
Hozzászólás: 190
Azonosító: 11151
Idézet(Aribeth @ 2006. November 29. - 11:08)
Kitört mindenkibõl "az átkozott tömegközlekedés" panaszáradat.  _nevet.gif  Megértem, én is tudnék sztorizni, bár csak az eddigieket tudnám ismételni az idõpontok és a helyszínek váltogatásával.
valamiért a tömegközlekedés nagyon gyakori, legendás helyszíne az ilyen és ehhez hasonló történeteknek... nem tudom hogy ennek mi lehet az oka. smileeee.gif
Idézet(Aribeth @ 2006. November 29. - 11:08)
Kisgyerekek. Alapvetõen szeretem õket, és teljesen természetes, ha egy gyerek idõnként hangos, ha nem bír megmaradni a helyén. Viszont van két utazó szülõtípus, akiket nem csípek: 1. aki egybõl felpofozza a kölyköt, és leordítja a fejét... 2. amelyik magasról tesz arra, hogy a gyerek miféle mûsort rendez, rohangál, stb. Pont a két véglet. Amikor év elején repülõn utaztam Tenerifére, az odaúton és visszafele is ért bennem, hogy hamarosan gyerekgyilkos leszek, és a szüleiket is elintézem, ha nem ültetik le idõben a srácokat.
õket igazából csak sajnálom, nem tartom "klasszikus értelemben" hülyének. biggrin.gif ez azt jelenti, hogy valahol megérthetõ, amit csinálnak: egész nap idegeskednek, és erre a rosszul nevelt gyerek csak rátesz egy lapáttal, és kibuknak... vagy éppen ellenkezõleg, le se sz*rják, mit csinál. más a helyzet, amikor a szülõ azt hiszi, hogy milyen jópofa az izgága rosszcsont kisgyereke, miközben valójában nagyon idegesítõ!! reklamalo.gif
engem úgy általában idegesít, ha valaki "nem veszi észre magát". pl. most itt a könyvtárban ül egy csaj, aki valami hihetetlen erõvel csépeli a billentyûzetet! de remeg az asztal, szó szerint! már többen is rosszallóan néztek(-tünk) rá, tehát nem az én érzékeny fülem a probléma oka. rohog.gif persze ilyenkor az ember nem szól, mert mi köze hozzá, de eléggé zavaró... most végre abbahagyta... ahh... closedeyes.gif
---
megint elkezdte... ráborítom az asztalt!!! reklamalo.gif bringa.gif furesz.gif
---
végre elhúzott!!! yahoo.gif
2006. november 29. 12:36 #67
Freeze
Freeze
Idézet(Aribeth @ 2006. November 29. - 12:08)
Amikor év elején repülõn utaztam Tenerifére, az odaúton és visszafele is ért bennem, hogy hamarosan gyerekgyilkos leszek, és a szüleiket is elintézem, ha nem ültetik le idõben a srácokat.

Jaj ne is mondd... mad.gif 9 órás tengerentúli járaton ültünk, elõtte 2 óra repülõút + 3 óra autózás + 3-3 óra várakozás a jármûváltások között. Természetesen szemhunyás nélkül indultunk neki az útnak hajnali 3kor, úgyhogy igazán kijárt volna egykis pihenés az óceán felett. De a pihenést hamar elkellett hogy felejtsük, amikor rázenditett a kölyök az elõttünk lévõ sorban... az út legalább felét végigüvöltötte... Ha a kézbevették akkor az volt a baj, ha nem akkor az... igazából mindennel baja volt, ha meg otthagyták az ülésen akkor fel-le ugrált rajt és ordított, csak úgy, mert õ úgy gondolta, hogy ez vicces. Milyen szülõ az aki nembirja elhallgattatni a kölykét? Vagy nem is akarja(?) Hülyék az emberek....
2007. június 21. 18:36 #68
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
nem tom ide illik-e, de "érdekes" és "meghökkentõ" is sad.gif

2 perce a hiradóban azt nyilatkozta bele a kamerába a BKV szóvivõje, amikor kérdõre vonta Õt a riporter, hogy tudja-e hány fok van a kombínón és mit tesznek ellene, a válasz ez volt: próbálják jobban kiszûrni a bliccelõket, mert akkor rögtön kevesebben lesznek a jármûveken és rögtön elviselhetõbb lesz a hõmérséklet ...

elõször leanyáztam a tv-t, aztán mosolyogni kezdtem, de végül is arra jutottam, hogy ez tragédia - messze van még az EU.

sad.gif
2007. június 21. 18:42 #69
szavy
szavy
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet(_ToTo_ @ 2007. June 21. - 17:36)

2 perce a hiradóban azt nyilatkozta bele a kamerába a BKV szóvivõje, amikor kérdõre vonta Õt a riporter, hogy tudja-e hány fok van a kombínón és mit tesznek ellene, a válasz ez volt: próbálják jobban kiszûrni a bliccelõket, mert akkor rögtön kevesebben lesznek a jármûveken és rögtön elviselhetõbb lesz a hõmérséklet ...

elõször leanyáztam a tv-t, aztán mosolyogni kezdtem, de végül is arra jutottam, hogy ez tragédia - messze van még az EU.

sad.gif

beszélsz a tv-hez? tongue.gif
2007. június 21. 21:37 #70
Josh_
Josh_
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Idézet(_ToTo_ @ 2007. June 21. - 18:36)
sad.gif

reklamalo.gif úgy felidegesítettem magam, majdnem lerúgtam a Tv-t.
omg.gif ekkora balf*****, és még elégedetten mosolygott, csak azt tudnám mire. mad.gif
Ma volt szerencsém buszon utazni, felültetném rá, és 5 órán át buszoztatnám ,
had párologjon egy kicsit....
Áááááh reklamalo.gif
2007. június 22. 00:55 #71
Freeze
Freeze
Idézet(_ToTo_ @ 2007. June 21. - 18:36)

sad.gif

Szerintem túl nagyok az elvárásaink... Én már semmin se lepõdök meg... Ezt mondjuk beszurhattad voln a hülyék az emberek topikba is....már ha megvan....

update: átmozgattam ide a postokat... itt jobban lehet puffogni az ilyesmiken biggrin.gif
2007. június 23. 17:16 #72
szempedrõ
szempedrõ
új tag
Hozzászólás: 40
Azonosító: 21075
hülye(gyökér?)az aki hülye emberekkel foglalkozik... 110.gif
2007. június 23. 17:51 #73
Leo
Leo
·٠•●•٠·

Státuszhö?
Hozzászólás: 6474
Csatolások: 46883
Azonosító: 4729
hülyék az emberek? én hülye tudok lenni itt a HQP -n... de olyan szinten... blush.gif

de azé' örülök, hogy vannak nálam még hülyébbek is az országon biggrin.gif van jogsim 3,5 éve, s rengeteg idiótaságot láttam már az úton :S Egyszerûen durva volt...
2007. június 23. 20:59 #74
Freeze
Freeze
Idézet(szempedrõ @ 2007. June 23. - 17:16)

Háhh mivé lesz a világ... fényes nappal legyökereznek minket a fórumon.... tényleg hülyék az emberek... omg.gif
2007. június 23. 23:48 #75
Raymond
Raymond
Kristen Bell Addict
Hozzászólás: 3464
Csatolások: 13704
Azonosító: 12203
Idézet(szempedrõ @ 2007. June 23. - 17:16)
Egy mondattal sikerült lehülyézned a fél vezetõséget. biggrin.gif
Neked még lehet jövõd az SNLM mozgalomban. _nevet.gif
2007. június 24. 02:53 #76
szempedrõ
szempedrõ
új tag
Hozzászólás: 40
Azonosító: 21075
Nem gyökeretem le senkit,ha vki magára veszi az már más tészta...
Miaz az snlm mozgalom? blink.gif

Amúgy hülyeség szempontjából itt sem lehet ok a panaszra _nevet.gif A kép amit a mutasd magad topicba postoltam egyértelmû hogy 'joke' volt,mégis mindenki komolyan vette biggrin.gif mégha igaz is lenne...legjobb esetben is likvidálni kéne azt aki így néz ki _nevet.gif hát ennyit a gyökérségrõl...
2007. június 24. 03:14 #77
ViC
ViC
CAP-tain
Hozzászólás: 5588
Csatolások: 96
Azonosító: 11
Idézet(szempedrõ @ 2007. June 24. - 01:53)
Amúgy hülyeség szempontjából itt sem lehet ok a panaszra _nevet.gif A kép amit a mutasd magad topicba postoltam egyértelmû hogy 'joke' volt,mégis mindenki komolyan vette biggrin.gif  mégha igaz is lenne...legjobb esetben is likvidálni kéne azt aki így néz ki _nevet.gif  hát ennyit a gyökérségrõl...

Direkt figyeltem a hozzászólásokat és kimondottan örültem, hogy ennyire toleráns mindenki a fórmumon. Hiába lenne mit leszólni a képen senki sem írt rosszat.
Így nálam a fórum összes tagja kapott egy bazi nagy piros pontot.
Sajna egyedül neked jár a fekete pont, mert szar vicc volt, na.

Hülyék az emberek...
Én vagyok a hülye, ha ma nem iszom akkor nem hagyom cserben minden idõk legszebb legaranyosabb nõjét.... omg.gif
2013. május 09. 09:56 #78
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Leült ez a fórum, pedig olyan érdekes lenne olvasni... biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!