Idézet(ML @ 2006. September 18. - 19:47)
Még az se kell, hogy ütközzön valami valamivel, de mindenre van kifogás. Mondjuk a délelõtti órák alapból ütköznek a keléssel... nálatok még a kora délutániak is.

A hajnali nyolckor kezdõdõ órák mindig ütköznek a keléssel, de még a tíz órásak is. Nyáron azt hittem, hogy a szakmai gyakorlat miatti hajnali ébresztõk majd megedzenek, de egy nagy frászt. Öt nap alatt visszaszoktam a "kettõkor fekszem, oszt majd kelek, amikor sikerül" rutinomba.
Hogy ontopik legyen, kiakadás: nem ma, a hétvégén, összehozott a fórumos jósorsom egy igazi épületes taplógombával, pont a kedvenc sci-fi-íróm topikjában. Csak õ érti Asimovot, mindenki, aki mást gondol a mûveirõl, az hülye (burkoltan közölve, nagy adag iróniával leöntve), és mivel kihúztam nála a gyufát, én vagyok a legostobább a topikban.

Az elsõ kiakadáson túljutva elkezdett mulattatni az ürge, végül egy igazi paraszt beszólása óta már el se olvasom az agymenéseit. Csak eltartott egy kis ideig, amíg sikerült túljutnom azon, hogy ilyen emberek is vannak (pedig nem ma jöttem le a fórumos falvédõrõl

).