A Golden Globe-, és Oscar-díjas ausztrál színész számára stresszes volt A Karib-tenger kalózai negyedik részét forgatni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Geoffrey Rushnak stresszes volt kalózkodni
2011. május 22. 14:13
2011. május 22. 14:19
az nem semmi.ilyenkor kell rájönni, hogy fikázni könnyű a filmeket, de arról senkinek semmi fogalma sincsen hogy mennyi munkát öltek bele és mennyire kifárasztó lehet.ha egy filmet kb. 7-12 hónapig forgatnak, abból csak mi 2-vagy 3 órát látunk...
2011. május 22. 14:21
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nagyon szeretem ezt a színészt, habár számomra a Karib tenger kalózainak már az első rész után vége volt. Nem tetszett a 2. és 3. része, és a 4.ik rész iránt is hasonló érzelmeket táplálok! De azért még reménykedem, hogy talán az új szereplők megváltoztatják!!
2011. május 22. 15:01
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Fárasztó lehetett,de szerintem ezért a filmért megéri.
2011. május 22. 15:34
hát igen az durva meg kemény lehetett de megérte pont tegnap láttam amoziba a filmet és nagyon jó lett bár szerintem nem nagy szűkség volt rá h 3D-ben csinálják meg de attól még jó volt nagyon is
2011. május 22. 15:45
Na ezek már méretek... 800 ember, 8 óra, külön csapat a homok elsimításához... Ez már valami : DD
2011. május 22. 16:42
|
petrababa59új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 125735 offline
|
neekem nagyon tetszett a 4. rész tök jó és a penelope cruz is nagyon jót alakít benne! remélem még lesz folytatása
2011. május 22. 16:44
Csak gratulálni tudok neki(k)
tegnap láttam és szerintem fantasztikus lett !!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: