A Golden Globe-, és Oscar-díjas ausztrál színész számára stresszes volt A Karib-tenger kalózai negyedik részét forgatni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Geoffrey Rushnak stresszes volt kalózkodni
2011. május 22. 14:13
2011. május 22. 14:19
az nem semmi.ilyenkor kell rájönni, hogy fikázni könnyű a filmeket, de arról senkinek semmi fogalma sincsen hogy mennyi munkát öltek bele és mennyire kifárasztó lehet.ha egy filmet kb. 7-12 hónapig forgatnak, abból csak mi 2-vagy 3 órát látunk...
2011. május 22. 14:21
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nagyon szeretem ezt a színészt, habár számomra a Karib tenger kalózainak már az első rész után vége volt. Nem tetszett a 2. és 3. része, és a 4.ik rész iránt is hasonló érzelmeket táplálok! De azért még reménykedem, hogy talán az új szereplők megváltoztatják!!
2011. május 22. 15:01
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Fárasztó lehetett,de szerintem ezért a filmért megéri.
2011. május 22. 15:34
hát igen az durva meg kemény lehetett de megérte pont tegnap láttam amoziba a filmet és nagyon jó lett bár szerintem nem nagy szűkség volt rá h 3D-ben csinálják meg de attól még jó volt nagyon is
2011. május 22. 15:45
Na ezek már méretek... 800 ember, 8 óra, külön csapat a homok elsimításához... Ez már valami : DD
2011. május 22. 16:42
|
petrababa59új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 125735 offline
|
neekem nagyon tetszett a 4. rész tök jó és a penelope cruz is nagyon jót alakít benne! remélem még lesz folytatása
2011. május 22. 16:44
Csak gratulálni tudok neki(k)
tegnap láttam és szerintem fantasztikus lett !!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: