Starity

Adele lenyomta Lady Gagát az albumeladásokban

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 22. 21:42 #121
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Idézet (Toxic @ 2011.05.22. 21:13)
_ToTo_: Beszoktam látni, ha Gaga hibázik, mert mindenki szokott hibázni és nem vagyok fanatikus. Csupán nagyon nagy rajongó, ami nem ugyanaz! Engem  senki sem tud kényszeríteni és befolyásolni, még Lady Gaga sem. Szóval szeretem Gagát és tudod mit Adele-t is szeretem, mert ő is ember. Egy dolog, hogy a hangját nem szeretem, de attól szerintem egy kedves lány lehet. Te Lady Gagát viszont semmilyen formában nem szereted, se a zenéjét és se magát a nőt. Gondolkozz el ezen, egyúttal írhatsz bármit én fogok többé reagálni rá, mert nem szeretnék tényleg vitázni. Ahogy írtam: Gaga/Adele 50:50

Nekem nem azt mondtad hogy számodra ez egy "szórakoztató eszmecsere" ? Akkor most, hogy is van ez ? think.gif
SZERK. : Néha előbújik belőlem a kötekedés, ezért kérlek ne haragudj rám. wink.gif
2011. május 22. 21:45 #122
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Idézet (LittleVampire @ 2011.05.22. 21:42)
Nekem nem azt mondtad hogy számodra ez egy "szórakoztató eszmecsere" ? Akkor most, hogy is van ez ? think.gif
SZERK. : Néha előbújik belőlem a kötekedés, ezért kérlek ne haragudj rám.  wink.gif

Ha már egyszer leszeretné zárni a vitát akkor ne kezdjünk bele egy újabb feleslegesbe szerintem. smileeee.gif
Úgysem tudjátok egymást meggyőzni, és szerintem tiszteletben kéne tartani egymás véleményét, és nem belekötni folyton egymás szavába.
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. május 22. 21:47 #123
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Idézet (Pandus @ 2011.05.22. 21:45)
Ha már egyszer leszeretné zárni a vitát akkor ne kezdjünk bele egy újabb feleslegesbe szerintem.  smileeee.gif 
Úgysem tudjátok egymást meggyőzni, és szerintem tiszteletben kéne tartani egymás véleményét, és nem belekötni folyton egymás szavába.

Rendben, igaz. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Pandus
2011. május 22. 22:00 #124
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Toxic @ 2011.05.22. 21:13)
_ToTo_: Beszoktam látni, ha Gaga hibázik, mert mindenki szokott hibázni és nem vagyok fanatikus. Csupán nagyon nagy rajongó, ami nem ugyanaz! Engem  senki sem tud kényszeríteni és befolyásolni, még Lady Gaga sem. Szóval szeretem Gagát és tudod mit Adele-t is szeretem, mert ő is ember. Egy dolog, hogy a hangját nem szeretem, de attól szerintem egy kedves lány lehet. Te Lady Gagát viszont semmilyen formában nem szereted, se a zenéjét és se magát a nőt. Gondolkozz el ezen, egyúttal írhatsz bármit én fogok többé reagálni rá, mert nem szeretnék tényleg vitázni. Ahogy írtam: Gaga/Adele 50:50

Idézet (Toxic @ 2011.05.22. 15:49)
Gaga öltözködését meg ne hozd fel, mert itt most a hangról van szó és az előadásmódról

Egyik szavaddal ütöd a másikat. Most a hangról és zenéről van szó vagy arról hogy ki kedves lány, ki szimpatikus vagy ki nem?

Ha nem extrémbortányhősnő lenne akkor nálam elvegetálna a többi előadóval egy sorban és semmi gáz nem lenne vele.
Gaga zenéje hallgatható, viszont a hangját nem szeretem, mert teljesen átlagos és maga a nő sem szimpi a viselkedése miatt - te meg ezen gondolkozz el. Az egész vitát te indítottad el, hogy Gagánál nem jobb senki sem, most meg ki akarsz bújni a hurokból. Adele meg csak nem is a kedvencem vannak akiket sokkal jobban szeretek és hallgatok, de még így is többre tartom annál amit Gaga csinál. Te kezdted az oltogatást is, hogy nem csinál showt meg csak ül a széken a klipben. Kérdem én egy alufolába tekerve vonaglani kilógó csöccsel az mivel jobb?
2 felhasználónak tetszik: Josh_, kriszti145
2011. május 22. 22:11 #125
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Toxic, Honey-B, én is Gaga rajongó vagyok, de a tény az tény. Ahogyan az is, hogy nem mindenkinek jön be Gaga stílusa. Ezt tiszteletben kell tartani smileeee.gif A lényeg, hogy te szereted, nemde? pardon.gif Ennyi voltam, ne egyetek meg rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Bogszics
2011. május 23. 09:30 #126
Flower21
Flower21
♥ Books&Movies ♥

Státusz♥ Sunshine ♥ Books ♥ Loki ♥ BTS ♥ Sherlock ♥ Paul Walker
Hozzászólás: 1122
Csatolások: 0
Azonosító: 151172
ha jó a zenéje, akkor hallgatni kell, ha meg nem jó, akkor nem kell hallgatni biggrin.gif
nem kell ennyit vitázni ezen, mindenkinek más tetszik biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. május 23. 09:49 #127
Clarissa_Fray
Clarissa_Fray

Státusz♥ Sex , Love , Control , Vanity ♥
Hozzászólás: 559
Azonosító: 135431
Flower21,egy véleményen vagyunk biggrin.gif
2011. május 23. 14:53 #128
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Valakinek Adele jön be jobban ... valakinek meg Gaga ..teljesen mások ..de attól még mind2 lehet ugyanolyan tehetséges .. és szerintem a Gaga rajongókat úgyse lehet meggyőzni arról h nem Gaga a jobb ...nem baj h Adele egyszerűbb szép klippeket csinál .. meg a zenéje is egész más . ..
2011. május 23. 14:54 #129
Orsie16
Orsie16
ღwitchღ

StátuszJéghegyek népe örök kedvenc <3
Hozzászólás: 3716
Csatolások: 677
Azonosító: 143213
nekem Gaga jobban teccik
2011. május 23. 15:39 #130
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
komolyan....miért álltok le vitatkozni? senkinek nem fog megváltozni a véleménye egy kommentálás miatt, tehát annyira értelmetlen itt viaskodni, h hihetetlen!
Aki nem ismeri el Lady Gaga tehetségét, akkor ne ismerje, szíve joga, de valószínűleg aki nem szereti fele sőt negyed annyit nem tud róla aki esetleg rajongó és könyveket olvasott az életéről!
Addig meg ilyen feltevések, meg elméletek alapján, h "azért csinálja a nagy műsorokat, h észrevegyék a zenéjét is" nem kéne ítélkezni!
rengeteg olyan felvételt tudnék mutatni amelyiken Gaga élőben énekel és sokkal erőteljesebb hangon mint Adele
2011. május 23. 15:40 #131
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Amúgy ha Adelle akarna se tudna extrém dolgokat csinálni, mert nem engednék neki, mert akkor elpártolnának tőle azok akik ezért szeretik, ahogy Gagának se engednék, h "lapos" előadó legyen! Tehát nagyon sok beleszólást nem hiszem, h hagynak nekik!
2011. május 23. 16:08 #132
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
_ToTo_: Azt írtam, hogy többé nem írok ehhez a cikkhez, de te kihozod belőlem, hogy írjak.
Szerintem nem ütik egymást a szavaim. Csak bebeszéled magadnak és másoknak is.
Összegezzünk: Azt írtam, hogy nem tetszik nekem Adele hangja a Rolling In The Deepben. Nem általánosságban írtam, mert csak ezt az egy számot hallottam tőle amúgy is. Azt sem tartottam jónak, hogy csak ül a székben és fel sem áll, mert egy klip azért megköveteli azt, hogy "mozgókép" is legyen benne. De végül azt mondtam, hogy egyébként nincs vele semmi bajom, csak a hangja nem tetszik abban az egy számban. Te Lady Gagáról keményen elmondtad a véleményed, az egész munkásságát kritizáltad és nem csak egy konkrét viselkedését rosszaltad. Vagyis úgy mindenestől elmondtad róla a véleményed, hogy "vonaglik, ki van mindene, drogozik, divatelőadó" stb. Írtál valamit angyalokról és indézgettél valahonnan is. (Őszintén megmondom, hogy nem tudom honnan.) Azt nem értettem, hogy ez hogy jön a témához, de nem is érdekel, mert Gaga akkor is angyal, legalább is nekem mindenféleképpen. Te Gagának a külsejét is kritizáltad, én pedig egy szót sem szóltam Adele külsőségeiről. Írtad, hogy nem is Adele a legkedvencebb előadód, de számodra jobb, mint Lady Gaga, vagy valami hasonlót. Ez a te véleményed. Nekem pedig az, hogy Gaga a jobb, de ezért nem fogok vitázni senkivel sem, főleg így interneten keresztül sem, mert az mondhatnák, hogy csak így nagy a szám, amúgy meg nem lenne az és hasonlók. Amúgy meg nem értem az olyan embereket, akik beleszólnak abba, hogy ki mit gondol és milyen véleményt alkot egyes sztárokról, de ha ők mondanak rosszat valakiről azt el lehet nézni nekik. Minden sztárt nem lehet szeretni, mind különbözőek. Adele is tehetséges a maga módján. Elmondtam, hogy mi nem tetszik benne és ez felfogható egyfajta tanácsnak is (Ha olvasná ezeket a kommenteket). Te használtál csúnya szavakat is és én pedig nem. Én körül tudtam írni úgy a véleményemet, hogy nem használtam egyetlen csúnya szót sem, most nem írnám le, hogy miket írtál, ha lehet, olvass vissza. Én elfogadtam végül is, hogy Adele is éppen olyan jó, mint Gaga, csak máshogyan. Mindenkinek más az ízlése és nem értem, hogy miért csak engem szólnak meg, ha rosszat írok az Ők kedvenceikről. Mert követhettem volna mások példáját, akik minden cikkhez írnak és csak egy szót, vagy mondatot, hogy "jó" és ezzel el van intézve minden. Az ilyenek akkor is ezt írják, ha igazából nem tetszik nekik a cikk tartalma, de nem akarnak vitába keveredni. Én pedig nem hazudtam, én így gondoltam és vállalom a következményeket..
2011. május 23. 16:48 #133
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
imáááádom..legeslegjobb.<3
2011. május 23. 17:29 #134
- törölt felhasználó -    
Szerintem Adele sokkal igényesebb mint GaGa.Bár egyiket sem szeretem jobban mint a másikat,de Adele szerintem különleges anélkül is hogy feltűnést keltene.Én gratulálok neki.
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7
2011. május 23. 18:06 #135
- törölt felhasználó -    
tetszik a száma de ettől még nekem Gaga a favoritom smileeee.gif
2011. május 24. 09:54 #136
Zyta96
Zyta96
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1375
Azonosító: 133080
Már nem!Gaga új albuma tegnap jelent meg ezzel mindenkit letaszítva kevesebb mint 24 óra alatt biggrin.gif tongue.gif
2011. május 24. 10:31 #137
- törölt felhasználó -    
Jájjjj. Ez a ToTo vs. Toxic vita priceless. biggrin.gif Mindjárt csinálok magamnak popcornt is hozzá. biggrin.gif

Én szeretem mindkettőt. Ennyi. Nem lehet összehasonlítani őket, jó hogy nem Britney-t hasonlítgatjuk Marilyn Mansonnal... Na én őket is szeretem. smileeee.gif

Szerintem GaGa is sokkal igényesebb zenét csinál mint sokan a popműfajban jelenleg. Én nem vagyok rajongó, a Born This Way és a Judas után csalódtam benne és le is írtam magamban, de a lemeze nagyszerű. Ahogy Adele-é is.

Az pedig érthető, ha valakinek nem jön be Adele hangja. Nagyon különleges, az én füleimnek például jól esik, de sokan Amy Winehouse hangját sem tudják elviselni, én őt is szeretem például.

Engem spec minden hímnemű énekes hangja irritál, nem is nagyon hallgatok férfielőadókat, csak egy-kettőt. Ízlések és pofonok, emberek. smileeee.gif
2011. május 24. 13:53 #138
- törölt felhasználó -    
van ilyen
2011. május 24. 15:42 #139
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
Szeretem ezt a számot, de Gagát IMÁDOM!!!
2011. május 25. 17:33 #140
- törölt felhasználó -    
háát...nekem aztán mindegy egyiket se szeretem annyira tongue.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Adele Adele 76.