_ToTo_: Beszoktam látni, ha Gaga hibázik, mert mindenki szokott hibázni és nem vagyok fanatikus. Csupán nagyon nagy rajongó, ami nem ugyanaz! Engem senki sem tud kényszeríteni és befolyásolni, még Lady Gaga sem. Szóval szeretem Gagát és tudod mit Adele-t is szeretem, mert ő is ember. Egy dolog, hogy a hangját nem szeretem, de attól szerintem egy kedves lány lehet. Te Lady Gagát viszont semmilyen formában nem szereted, se a zenéjét és se magát a nőt. Gondolkozz el ezen, egyúttal írhatsz bármit én fogok többé reagálni rá, mert nem szeretnék tényleg vitázni. Ahogy írtam: Gaga/Adele 50:50
Nekem nem azt mondtad hogy számodra ez egy "szórakoztató eszmecsere" ? Akkor most, hogy is van ez ? SZERK. : Néha előbújik belőlem a kötekedés, ezért kérlek ne haragudj rám.
Nekem nem azt mondtad hogy számodra ez egy "szórakoztató eszmecsere" ? Akkor most, hogy is van ez ? SZERK. : Néha előbújik belőlem a kötekedés, ezért kérlek ne haragudj rám.
Ha már egyszer leszeretné zárni a vitát akkor ne kezdjünk bele egy újabb feleslegesbe szerintem. Úgysem tudjátok egymást meggyőzni, és szerintem tiszteletben kéne tartani egymás véleményét, és nem belekötni folyton egymás szavába.
Ha már egyszer leszeretné zárni a vitát akkor ne kezdjünk bele egy újabb feleslegesbe szerintem. Úgysem tudjátok egymást meggyőzni, és szerintem tiszteletben kéne tartani egymás véleményét, és nem belekötni folyton egymás szavába.
_ToTo_: Beszoktam látni, ha Gaga hibázik, mert mindenki szokott hibázni és nem vagyok fanatikus. Csupán nagyon nagy rajongó, ami nem ugyanaz! Engem senki sem tud kényszeríteni és befolyásolni, még Lady Gaga sem. Szóval szeretem Gagát és tudod mit Adele-t is szeretem, mert ő is ember. Egy dolog, hogy a hangját nem szeretem, de attól szerintem egy kedves lány lehet. Te Lady Gagát viszont semmilyen formában nem szereted, se a zenéjét és se magát a nőt. Gondolkozz el ezen, egyúttal írhatsz bármit én fogok többé reagálni rá, mert nem szeretnék tényleg vitázni. Ahogy írtam: Gaga/Adele 50:50
Idézet (Toxic @ 2011.05.22. 15:49)
Gaga öltözködését meg ne hozd fel, mert itt most a hangról van szó és az előadásmódról
Egyik szavaddal ütöd a másikat. Most a hangról és zenéről van szó vagy arról hogy ki kedves lány, ki szimpatikus vagy ki nem?
Ha nem extrémbortányhősnő lenne akkor nálam elvegetálna a többi előadóval egy sorban és semmi gáz nem lenne vele.
Gaga zenéje hallgatható, viszont a hangját nem szeretem, mert teljesen átlagos és maga a nő sem szimpi a viselkedése miatt - te meg ezen gondolkozz el. Az egész vitát te indítottad el, hogy Gagánál nem jobb senki sem, most meg ki akarsz bújni a hurokból. Adele meg csak nem is a kedvencem vannak akiket sokkal jobban szeretek és hallgatok, de még így is többre tartom annál amit Gaga csinál. Te kezdted az oltogatást is, hogy nem csinál showt meg csak ül a széken a klipben. Kérdem én egy alufolába tekerve vonaglani kilógó csöccsel az mivel jobb?
Toxic, Honey-B, én is Gaga rajongó vagyok, de a tény az tény. Ahogyan az is, hogy nem mindenkinek jön be Gaga stílusa. Ezt tiszteletben kell tartani A lényeg, hogy te szereted, nemde? Ennyi voltam, ne egyetek meg
Valakinek Adele jön be jobban ... valakinek meg Gaga ..teljesen mások ..de attól még mind2 lehet ugyanolyan tehetséges .. és szerintem a Gaga rajongókat úgyse lehet meggyőzni arról h nem Gaga a jobb ...nem baj h Adele egyszerűbb szép klippeket csinál .. meg a zenéje is egész más . ..
komolyan....miért álltok le vitatkozni? senkinek nem fog megváltozni a véleménye egy kommentálás miatt, tehát annyira értelmetlen itt viaskodni, h hihetetlen! Aki nem ismeri el Lady Gaga tehetségét, akkor ne ismerje, szíve joga, de valószínűleg aki nem szereti fele sőt negyed annyit nem tud róla aki esetleg rajongó és könyveket olvasott az életéről! Addig meg ilyen feltevések, meg elméletek alapján, h "azért csinálja a nagy műsorokat, h észrevegyék a zenéjét is" nem kéne ítélkezni! rengeteg olyan felvételt tudnék mutatni amelyiken Gaga élőben énekel és sokkal erőteljesebb hangon mint Adele
Amúgy ha Adelle akarna se tudna extrém dolgokat csinálni, mert nem engednék neki, mert akkor elpártolnának tőle azok akik ezért szeretik, ahogy Gagának se engednék, h "lapos" előadó legyen! Tehát nagyon sok beleszólást nem hiszem, h hagynak nekik!
_ToTo_: Azt írtam, hogy többé nem írok ehhez a cikkhez, de te kihozod belőlem, hogy írjak. Szerintem nem ütik egymást a szavaim. Csak bebeszéled magadnak és másoknak is. Összegezzünk: Azt írtam, hogy nem tetszik nekem Adele hangja a Rolling In The Deepben. Nem általánosságban írtam, mert csak ezt az egy számot hallottam tőle amúgy is. Azt sem tartottam jónak, hogy csak ül a székben és fel sem áll, mert egy klip azért megköveteli azt, hogy "mozgókép" is legyen benne. De végül azt mondtam, hogy egyébként nincs vele semmi bajom, csak a hangja nem tetszik abban az egy számban. Te Lady Gagáról keményen elmondtad a véleményed, az egész munkásságát kritizáltad és nem csak egy konkrét viselkedését rosszaltad. Vagyis úgy mindenestől elmondtad róla a véleményed, hogy "vonaglik, ki van mindene, drogozik, divatelőadó" stb. Írtál valamit angyalokról és indézgettél valahonnan is. (Őszintén megmondom, hogy nem tudom honnan.) Azt nem értettem, hogy ez hogy jön a témához, de nem is érdekel, mert Gaga akkor is angyal, legalább is nekem mindenféleképpen. Te Gagának a külsejét is kritizáltad, én pedig egy szót sem szóltam Adele külsőségeiről. Írtad, hogy nem is Adele a legkedvencebb előadód, de számodra jobb, mint Lady Gaga, vagy valami hasonlót. Ez a te véleményed. Nekem pedig az, hogy Gaga a jobb, de ezért nem fogok vitázni senkivel sem, főleg így interneten keresztül sem, mert az mondhatnák, hogy csak így nagy a szám, amúgy meg nem lenne az és hasonlók. Amúgy meg nem értem az olyan embereket, akik beleszólnak abba, hogy ki mit gondol és milyen véleményt alkot egyes sztárokról, de ha ők mondanak rosszat valakiről azt el lehet nézni nekik. Minden sztárt nem lehet szeretni, mind különbözőek. Adele is tehetséges a maga módján. Elmondtam, hogy mi nem tetszik benne és ez felfogható egyfajta tanácsnak is (Ha olvasná ezeket a kommenteket). Te használtál csúnya szavakat is és én pedig nem. Én körül tudtam írni úgy a véleményemet, hogy nem használtam egyetlen csúnya szót sem, most nem írnám le, hogy miket írtál, ha lehet, olvass vissza. Én elfogadtam végül is, hogy Adele is éppen olyan jó, mint Gaga, csak máshogyan. Mindenkinek más az ízlése és nem értem, hogy miért csak engem szólnak meg, ha rosszat írok az Ők kedvenceikről. Mert követhettem volna mások példáját, akik minden cikkhez írnak és csak egy szót, vagy mondatot, hogy "jó" és ezzel el van intézve minden. Az ilyenek akkor is ezt írják, ha igazából nem tetszik nekik a cikk tartalma, de nem akarnak vitába keveredni. Én pedig nem hazudtam, én így gondoltam és vállalom a következményeket..
Szerintem Adele sokkal igényesebb mint GaGa.Bár egyiket sem szeretem jobban mint a másikat,de Adele szerintem különleges anélkül is hogy feltűnést keltene.Én gratulálok neki.
Jájjjj. Ez a ToTo vs. Toxic vita priceless. Mindjárt csinálok magamnak popcornt is hozzá.
Én szeretem mindkettőt. Ennyi. Nem lehet összehasonlítani őket, jó hogy nem Britney-t hasonlítgatjuk Marilyn Mansonnal... Na én őket is szeretem.
Szerintem GaGa is sokkal igényesebb zenét csinál mint sokan a popműfajban jelenleg. Én nem vagyok rajongó, a Born This Way és a Judas után csalódtam benne és le is írtam magamban, de a lemeze nagyszerű. Ahogy Adele-é is.
Az pedig érthető, ha valakinek nem jön be Adele hangja. Nagyon különleges, az én füleimnek például jól esik, de sokan Amy Winehouse hangját sem tudják elviselni, én őt is szeretem például.
Engem spec minden hímnemű énekes hangja irritál, nem is nagyon hallgatok férfielőadókat, csak egy-kettőt. Ízlések és pofonok, emberek.