Most reagálnék mindenre, ha lehet:
Pandus: Mindenki máshogy hallja a dolgokat és mindenkinek joga van kinyilvánítani a véleményét és úgy érzem, hogy nem mondtam ezzel sértő dolgot az énekesnőre, csupán az észrevételemet jeleztem. Gaga öltözködését meg ne hozd fel, mert itt most a hangról van szó és az előadásmódról és bocsáss meg, de én úgy gondolom, hogy egy dalt nem lehet végig egy helyben előadni, még ha klipről is van szó. Nekem elég lett volna, ha csak egy olyan jelenetet mutatnak róla, ahol mondjuk áll és akkor már máshogy ítélkeznék.
_ToTo_: Gaga miért olyan mintha most szabadult volna az elmeosztályról? Ezt stílusnak hívják és csak akkor ilyen, amikor fellép, amúgy tök általános cuccokban szokott lenni.
Josh_: Láttál már valaha egy Lady Gaga féle koreográfiát? Mert azokról a lépésekről mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy idétlenek.
Bogszics: Hallgatsz te rádiót? Szerintem a Rollig In The Deepet minden 15 percben ismételik. Azt nem mondtam a számról, hogy rossz lenne, (olyan középszint), de Adele ziháló hangjával elég pocsék.
Adele lenyomta Lady Gagát az albumeladásokban
2011. május 22. 15:53
|
eszter12visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 131615 offline
|
Es szerintem nem kell elitelni a fiatal tagokat, mindenkinek van velemenye. Es amiert te idosebb vagy ne hidd azt, hogy te vagy itt az okostojas aki mindent tud!
2011. május 22. 15:59
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (Toxic @ 2011.05.22. 15:49)
Pandus: Mindenki máshogy hallja a dolgokat és mindenkinek joga van kinyilvánítani a véleményét és úgy érzem, hogy nem mondtam ezzel sértő dolgot az énekesnőre, csupán az észrevételemet jeleztem. Gaga öltözködését meg ne hozd fel, mert itt most a hangról van szó és az előadásmódról és bocsáss meg, de én úgy gondolom, hogy egy dalt nem lehet végig egy helyben előadni, még ha klipről is van szó. Nekem elég lett volna, ha csak egy olyan jelenetet mutatnak róla, ahol mondjuk áll és akkor már máshogy ítélkeznék.
Lehet szeretni vagy nem szeretni valakit, de az, hogy azt mondja bárki Adele-re, hogy nincs hangja, vagy esetleg "zihálónak" titulálja, az számomra felfoghatatlan. Én sem szeretem Lady Gagát, sőt! Egyenesen kiráz tőle a hideg, mégis elismerem, hogy van hangja. Vannak olyan dolgok amik egyszerűen nem érdemesek arra, hogy az ember vitatkozzon róluk. Kész tények. Ilyen például, hogy Adele-nak fantasztikus hangja van.
A másik, azt mondod, hogy végig ugyanabban a pózban van. Te hogy adnál elő egy lassú számot? Erre nem lehet koreográfiát kitalálni, nem lehet rá ugrabugrálni, megvan a hangulata minden egyes számának, és egyiknek sincs olyan, hogy oda egy egetrengető koreográfiát igényelne.
2011. május 22. 15:59
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én még - eddig - sosem hallottam róla. De nagyon tehetséges és gyönyörű hangja van. Egyetértek azokkal, akik nem akarják összehasonlítani Gagát és Őt. Hiszen két külön műfajt képviselnek...
2011. május 22. 16:18
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Twilight6 nem kötözködésképp, de hallottad már Gagát élőben énekelni? Mindent lehet rá modnani (kurva, silány, közönséges stb), de azt nem, hogy nincs hangja
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. május 22. 16:26
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Mia @ 2011.05.22. 11:49)
Egyszerűen annyira korlátoltak és beszűkült agyúak vagytok, hogy az már szinte fáj. Nyilván ezt sem fogja elolvasni egyikőtök sem, akinek kéne, de azért csak leírom, mert szeretek gépelni.
Lady Gaga egy tehetséges nő, ezt senki nem vitathatja el tőle. De az már kicsit sok, hogy ő a polgárpukkasztáson kívül manapság szinte mást sem csinál, állandóan nevetséges és botrányos holmikban jár-kel és ettől várja a sikert. Elhiszem én, hogy valamivel fel kell hívni magára a figyelmet, de látjátok gyerekek, ha valaki "csak ül egy széken", kiereszti a hangját és a kisugárzására hagyatkozik, na meg a tehetségére, az valahogy mégis jobban hat az emberekre, mint a sok állatság, amit Gaga művel. A pályája kezdetén mindenki azért őrült meg érte, mert egy üde színfolt volt, és akkor még valóban inspirálóan hatott. Ma már el tudom képzelni, ahogy a stúdióban gondolkodnak az ügynökével, hogy "na, vajon milyen őrült dolgot nem csináltunk még, azt kellene beletenni a következő klipbe".
Nagy igazság az is, hogy ez a TI szegénységi bizonyítványotok, hogy nem ismeritek Adele-t. Nyilván egyszerű oka van ennek, a Viva és az MTV viszonylag keveset foglalkozik vele, ti meg ugyebár ezeken a sz@rokon kívül mást nem ismertek. Amivel nincs is semmi baj, de úgy, hogy nem ismersz valakit, nem tudod, hogy igazából milyen tehetséges és milyen minőségi zenét játszik, úgy lesz@rozni, mert Gaga ugyebár az isten, és olyan nincs, hogy nála bárki is jobb legyen... Na ez itt biza a korlátoltság. Számtalan olyan előadót tudnék nektek felsorolni, aki klasszisokkal tehetségesebb és érdekesebb, mint Gaga, de ma ugyebár ez a divat, így felesleges is lenne. Csak arra tudlak biztatni benneteket, hogy próbáljatok már meg elszakadni a sok okos zenetévétől, és olyan zenét is hallgatni, amit esetleg nem játszanak le a Viva Chart Shown. Hagyjátok magatokat hülyíteni, egy önálló gondolatotok nincs, és itt meg nagy arccal előadjátok, hogy ez milyen frankó. Erről kéne leszokni.
Lady Gaga egy tehetséges nő, ezt senki nem vitathatja el tőle. De az már kicsit sok, hogy ő a polgárpukkasztáson kívül manapság szinte mást sem csinál, állandóan nevetséges és botrányos holmikban jár-kel és ettől várja a sikert. Elhiszem én, hogy valamivel fel kell hívni magára a figyelmet, de látjátok gyerekek, ha valaki "csak ül egy széken", kiereszti a hangját és a kisugárzására hagyatkozik, na meg a tehetségére, az valahogy mégis jobban hat az emberekre, mint a sok állatság, amit Gaga művel. A pályája kezdetén mindenki azért őrült meg érte, mert egy üde színfolt volt, és akkor még valóban inspirálóan hatott. Ma már el tudom képzelni, ahogy a stúdióban gondolkodnak az ügynökével, hogy "na, vajon milyen őrült dolgot nem csináltunk még, azt kellene beletenni a következő klipbe".
Nagy igazság az is, hogy ez a TI szegénységi bizonyítványotok, hogy nem ismeritek Adele-t. Nyilván egyszerű oka van ennek, a Viva és az MTV viszonylag keveset foglalkozik vele, ti meg ugyebár ezeken a sz@rokon kívül mást nem ismertek. Amivel nincs is semmi baj, de úgy, hogy nem ismersz valakit, nem tudod, hogy igazából milyen tehetséges és milyen minőségi zenét játszik, úgy lesz@rozni, mert Gaga ugyebár az isten, és olyan nincs, hogy nála bárki is jobb legyen... Na ez itt biza a korlátoltság. Számtalan olyan előadót tudnék nektek felsorolni, aki klasszisokkal tehetségesebb és érdekesebb, mint Gaga, de ma ugyebár ez a divat, így felesleges is lenne. Csak arra tudlak biztatni benneteket, hogy próbáljatok már meg elszakadni a sok okos zenetévétől, és olyan zenét is hallgatni, amit esetleg nem játszanak le a Viva Chart Shown. Hagyjátok magatokat hülyíteni, egy önálló gondolatotok nincs, és itt meg nagy arccal előadjátok, hogy ez milyen frankó. Erről kéne leszokni.
A kezem alól vetted ki a klaviatúrát
1 felhasználónak tetszik:
liltoria
2011. május 22. 16:33
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Pandus: Én nem vitázásnak szántam, amit írtam, csak reagáltam arra, amit te írtál. Én nem azt mondtam, hogy Adele-nek nincs hangja, csak a Rolling In The Deep-ben énekel "zihálósan". Mindenkinek más ízlése van. Én szeretem a táncos jeleneteket és képzeld lassabb számokra is lehet táncolni. Na mindegy én nem vitázni akartam, de úgy látszik, ha valakinek van valamilyen véleménye és azt más nem fogadja el, abból csak vita sülhet ki, így inkább hagyjuk ennyiben a dolgot és bocsánatot kérek a kellemetlen percekért. Gaga/Adele 50:50
2011. május 22. 16:51
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Idézet (Twilight6 @ 2011.05.22. 16:03)
Ez sokkal jobb, Gagának nincs is hangja. 
Teljesen igaz:)
2011. május 22. 16:58
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
_ToTo_: Gaga miért olyan mintha most szabadult volna az elmeosztályról? Ezt stílusnak hívják és csak akkor ilyen, amikor fellép, amúgy tök általános cuccokban szokott lenni.
Te összekevered a stilust a feltünési viszketeséggek és örültséggel. Folyamatosan a showal meg koreográfiákkal jössz. Öszinte leszek. Lesz@rom. Nem nézem a hulladék szennyadó MTV-t vagy VIVA tv-t - ergó: hallgatom a rádiót vagy a cdt és közben rohadtul nem érdekel, hogy a klipben hogy vonaglik valaki egy szalagba vagy alufóliába tekerve.
A konkluzió pedig az: hogy Gaga, Bieber, Selena, Miley és a többi jómadár labdába sem rúgna a zeneiparban, ha nem lenne tv ahol még a csapból is ők folynak az arcodba.
A jó zene eladja önmagát, a szar zenét meg botrányokkal és olyan arcokkal tudják eladni akik szimpatikusak a tinikorosztálynak.
2011. május 22. 17:39
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Szerintem csodás hangja van mindkettőjüknek
És grat neki
mert tényleg nagyon tetszik a hangja meg meg is érdemli h. ilyen jó legyen
2011. május 22. 17:42
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (Toxic @ 2011.05.22. 16:33)
Pandus: Én nem vitázásnak szántam, amit írtam, csak reagáltam arra, amit te írtál. Én nem azt mondtam, hogy Adele-nek nincs hangja, csak a Rolling In The Deep-ben énekel "zihálósan". Mindenkinek más ízlése van. Én szeretem a táncos jeleneteket és képzeld lassabb számokra is lehet táncolni. Na mindegy én nem vitázni akartam, de úgy látszik, ha valakinek van valamilyen véleménye és azt más nem fogadja el, abból csak vita sülhet ki, így inkább hagyjuk ennyiben a dolgot és bocsánatot kérek a kellemetlen percekért. Gaga/Adele 50:50
Azt írtad, hogy zihálós hangja van, nem írtad külön oda, hogy a Rolling In The Deep-ben. De teljesen mindegy, én sem vitázni akarok, sem meggyőzni a véleményemről, jobban szereted Gagát, én meg Adele-t, dűlöre úgyse fogunk soha jutni (ebben a témában).
2011. május 22. 17:54
Idézet (Toxic @ 2011.05.22. 16:33)
csak kíváncsiságból: Te hogyan táncolnál a Rollin In The Deep-re? mert az az igazság hogy én nem igen tudtam volna elképzelni hogy Adele ott ugribugrizik mint Gaga félmeztelenül, és közben 8 tonna smink van rajta ami kb. felismerhetetlenné teszi őt. már megbocsáss de ez amit gaga csinál nem stílus hanem komoly elmebetegség, na de mindegy, az a lényeg hogy lenyomta és MEGÉRDEMELTE.
2011. május 22. 18:07
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2011.05.22. 17:54)
csak kíváncsiságból: Te hogyan táncolnál a Rollin In The Deep-re? mert az az igazság hogy én nem igen tudtam volna elképzelni hogy Adele ott ugribugrizik mint Gaga félmeztelenül, és közben 8 tonna smink van rajta ami kb. felismerhetetlenné teszi őt. már megbocsáss de ez amit gaga csinál nem stílus hanem komoly elmebetegség, na de mindegy, az a lényeg hogy lenyomta és MEGÉRDEMELTE.
Azért szerintem az erős, hogy elmebetegség. Nem Gaga koreográfiái az első furcsa táncbetétek a klipek világában...
De most komolyan ezen vitatkoztok? Teljesen más stílus a két előadó, nem kell fikázni egyiket sem, mert mindenkinek más az ízlése. Adele nem a szemnek csinálja a zenét, hanem a fülnek.
2011. május 22. 18:16
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Bogszics: Hallgatsz te rádiót? Szerintem a Rollig In The Deepet minden 15 percben ismételik. Azt nem mondtam a számról, hogy rossz lenne, (olyan középszint), de Adele ziháló hangjával elég pocsék.
Jó, azt elfogadom hogy neked nem tetszik meg sokszor hallod a rádióban, de Adele-ne szerintem Rolling in the deep-ben sincs ziháló hangja. De mindegy is, ez a te véleményed, az meg az enyém.
2011. május 22. 18:56
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
_ToTo_: Elég felkaptad a vizet. Te mindig ilyen agresszív vagy? Nyugi, nem fogom többé kinyilvánítani a véleményemet, akkor, ha többé te sem fikázod a Disney sztárokat és Gagát. Mivel ez soha nem fog bekövetkezni, így az én véleményem sem lesz soha véka alá rejtve. Én tisztelem a te véleményed és megértem, hogy te így látod. Egyébként megsúgom neked, hogy én nem nézem se a Vivát, se az MTV-t. Úgyhogy én nem tartozom azok közé, akik egész nap zenecsatornákat néznek. Látom még sokan ellenem vagytok, így most mindenkitől bocsánatot kérek. Nem is hittem, hogy egy ártatlan hozzászólással vitát indíthatok el. Hmm. Egész jó vagyok.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.