Starity

Adele lenyomta Lady Gagát az albumeladásokban

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 22. 11:29 #61
- törölt felhasználó -    
Talán ezt a cikket meg se kellet volna jelentetni....Mindenki más zenét szeret!!! Hihetetlen hogy ezen mennyire sokan képesek veszekedni ...
2011. május 22. 11:31 #62
Josh_
Josh_
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Idézet (Toxic @ 2011.05.22. 09:58)
Adele egyáltalán nem csinál show-t, a klipben is csak ül egy székben.

Az sem jobb, amikor pop énekesek, együttesek idétlen koreográfiákra, alig ruhában rázzák a feneküket, csábítóan belepislognak a kamerába, hogy a tinik elolvadjanak. Nyáladzás és semmivel nem ér többet, mint egy olyan nő, aki csak "ül a székben", viszont olyan hangja van, hogy a tehetsége megkérdőjelezhetetlen.
7 felhasználónak tetszik: Bogszics, Pandus, Mia, Twilight6, Christo, _ToTo_, Grace Benning
2011. május 22. 11:33 #63
- törölt felhasználó -    
Minden elismerést megérdemel. Jó hangja van smileeee.gif
2011. május 22. 11:49 #64
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Egyszerűen annyira korlátoltak és beszűkült agyúak vagytok, hogy az már szinte fáj. Nyilván ezt sem fogja elolvasni egyikőtök sem, akinek kéne, de azért csak leírom, mert szeretek gépelni. smileeee.gif
Lady Gaga egy tehetséges nő, ezt senki nem vitathatja el tőle. De az már kicsit sok, hogy ő a polgárpukkasztáson kívül manapság szinte mást sem csinál, állandóan nevetséges és botrányos holmikban jár-kel és ettől várja a sikert. Elhiszem én, hogy valamivel fel kell hívni magára a figyelmet, de látjátok gyerekek, ha valaki "csak ül egy széken", kiereszti a hangját és a kisugárzására hagyatkozik, na meg a tehetségére, az valahogy mégis jobban hat az emberekre, mint a sok állatság, amit Gaga művel. A pályája kezdetén mindenki azért őrült meg érte, mert egy üde színfolt volt, és akkor még valóban inspirálóan hatott. Ma már el tudom képzelni, ahogy a stúdióban gondolkodnak az ügynökével, hogy "na, vajon milyen őrült dolgot nem csináltunk még, azt kellene beletenni a következő klipbe".
Nagy igazság az is, hogy ez a TI szegénységi bizonyítványotok, hogy nem ismeritek Adele-t. Nyilván egyszerű oka van ennek, a Viva és az MTV viszonylag keveset foglalkozik vele, ti meg ugyebár ezeken a sz@rokon kívül mást nem ismertek. Amivel nincs is semmi baj, de úgy, hogy nem ismersz valakit, nem tudod, hogy igazából milyen tehetséges és milyen minőségi zenét játszik, úgy lesz@rozni, mert Gaga ugyebár az isten, és olyan nincs, hogy nála bárki is jobb legyen... Na ez itt biza a korlátoltság. Számtalan olyan előadót tudnék nektek felsorolni, aki klasszisokkal tehetségesebb és érdekesebb, mint Gaga, de ma ugyebár ez a divat, így felesleges is lenne. Csak arra tudlak biztatni benneteket, hogy próbáljatok már meg elszakadni a sok okos zenetévétől, és olyan zenét is hallgatni, amit esetleg nem játszanak le a Viva Chart Shown. Hagyjátok magatokat hülyíteni, egy önálló gondolatotok nincs, és itt meg nagy arccal előadjátok, hogy ez milyen frankó. Erről kéne leszokni. smileeee.gif
11 felhasználónak tetszik: Pandus, Bogszics, Josh_, Horgi, selenagirl97, Twilight6, Christo, _ToTo_, liltoria, Grace Benning, janet7
2011. május 22. 11:51 #65
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (Toxic @ 2011.05.22. 09:58)
Ismerem Adele-t és a dalát is jól ismerem, mivel a rádiókban agyon játsszák és már nagyon unom. A nő mikor énekel, olyan mintha egyszerre levegőért is kapkodna és fuldokolna. Szerintem egyáltalán nem jobb Gagánál, mert most azért valljuk be, hogy  Adele egyáltalán nem csinál show-t, a klipben is csak ül egy székben. Lehet, hogy többet adott el, de attól még nem lesz jobb senkitől sem.

Szerintem meg inkább Gaga dalait játsszák agyon a rádióban, legalábbis én Adele-ét még sajnos nem hallottam (tegyük hozzá ritkán hallgatok rádiót). Szerintem meg Adele számát nem lehet megunni wink.gif És ha szerinted így énekel, akkor javaslom a fülészetet. A nagy show meg valljuk be, nem minden, hiszen ez a dal anélkül is megállja a helyét. Egyébként a videó szép lett, egyszerű, de a számhoz illő. Ne értsd félre, én szeretem Gagát, az őrült klipjeit, a hangját, meg őt magát. De néha azt gondolom túlzásba esik, és akkor rá kéne jönnie, hogy anélkül is szeretik őt a rajongói.
3 felhasználónak tetszik: Mia, _ToTo_, Josh_
2011. május 22. 12:04 #66
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
igazából ez a cikk csak Adeleről szól ..csak a címbe van benne h GaGa tartotta a lemezeládást és Adele átvette a helyét..de az összes hozzászólás az ők összehasonlítása.. pedig egész mások ..és Gaga attól h show-t csinál még ugyanolyan tehetséges ... csak érdekesebb is szerintem .. ..
2011. május 22. 12:05 #67
Nesquik
Nesquik

Státuszprincess
Hozzászólás: 576
Csatolások: 10896
Azonosító: 66298
őszintén szólva nem csodálom, hogy lenyomta Gaga-t a lemezeladásokban. Adele lemeze valami fantasztikus, annyi érzelem van benne és akkora hangja van a csajnak, hogy az valami hihetetlen. már előre látom, hogy a következő mondatomért utálni fogtok, de nem érdekel: Lady Gaga új lemeze szar lett. és én ezt úgy mondom, hogy szeretem a zenéjét. már túlságosan elektro, a 14 dalból 5 olyan volt, amit nem léptettem át egyből. (de ne aggódjatok, azóta végighallgattam őket és egyik sem tetszett) nem azt mondom, jó előadó Lady Gaga, jó hangja van, csak ez az album erőltetett lett. meg ahogy beharangozták, hogy "az évtized albuma" és ahhoz képest semmi plusz zenei élményt nem nyújtott nekem az album.
ez a mai gondolkodás is kiakaszt, hogy az embereknek már nem elég az, hogyha valaki k*va tehetséges, és gyönyörű, fantasztikus hangja van, neem, az embereknek az kell, hogy nagy show meg tüzijáték meg őrült ruhák, mert az persze milyen nagyon jó, és az szar, aki gyönyörűen tud énekelni, meg "csak ül egy székben végig a klip alatt". lehet, hogy csak ült a székben, de mégis sokkal több mondanivalója volt a klipnek. ezt hívják mögöttes jelentésnek.
de tudjátok mit, istenítsétek csak tovább Gagát és szóljatok le minden más egyéniséget, mert persze ő a legjobb, meg természetesen mindenki olyan akar lenni mint ő mert ő már azokat is lenyomja, akik 20-30 éve vannak a pályán. Tényleg Gratulálok!
2011. május 22. 12:22 #68
csakpp
csakpp
Little Monster & Carrie Bear

StátuszNyár! :)
Hozzászólás: 1365
Azonosító: 123111
Nekem nem tetszik..:/
2011. május 22. 12:59 #69
eszter12
eszter12
visszatérő vendég

StátuszAki Lady Gagat szereti, rossz ember nem lehet!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 261
Azonosító: 131615
Lady Gaga jobb! ..Hat en nem ertem, hogy miert nagy tehetseg ez a csaj, abban biztos vagyok, hogy Europa 90 szazaleka nem ismeri, es nem halotta egy dalat sem! Mother Monster!!
2011. május 22. 13:03 #70
eszter12
eszter12
visszatérő vendég

StátuszAki Lady Gagat szereti, rossz ember nem lehet!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 261
Azonosító: 131615
Idézet (Glamster @ 2011.05.21. 21:20)
ToTo csak unalmas, hogy mindenhol Gagát kell nyomatni, és mindenkit hozzá akarnak hasonlítani

Egyetertek Glamster!
2011. május 22. 13:27 #71
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Ennek a nőnek szentségtörés géppel belenyúlni a hangjába. Olyat énekel élőben, ami egészen elképesztő.
1 felhasználónak tetszik: Josh_
2011. május 22. 13:30 #72
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
ToTo rohog.gif ^^ Eszter12 értékelném, ha nem szólnál bele wink.gif Megoldom, nagylány vagyok már pardon.gif Arra pedig "nagyon büszkék" lehettek, hogy nem ismeritek Adele-t, komolyan. A ranglista pedig nem mérvadó a tehetségben, különben Selena Gomez nem lenne első pardon.gif Ez mind azért van, mert a starity-n a túlnyomó többség 8-12 évesig terjed, a tojáshéj még a seggeteken van és nem ismeritek a jó zenét pardon.gif AMúgy ha jól gondolom, itt az iTunes eladásokról beszélünk, nem az eredeti lemezről. Mert ott láttam, hogy Adele már nagyon régóta az első helyen van, többek között lenyomta Gaga BTW-jét, Judasát és Katy Perry ET-jét is. És tudjátok miért? Mert ez egy kibaszott jó zene biggrin.gif banana_moonwalk.gif End of story. - aki pedig nem ismeri, az inkább pofa be és tudod... Google a barátod wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, _ToTo_
2011. május 22. 13:32 #73
- törölt felhasználó -    
hát sztem jóó smileeee.gif sztem szép hangja van smileeee.gif meglepődtem hogy több lemezt adott el mint Gaga tongue.gif de hát ha jobban szeretik ezvan biggrin.gif szerintem Lady Gaga is nagy tehtség biggrin.gif
2011. május 22. 13:33 #74
- törölt felhasználó -    
Horgi
egyetértek smileeee.gif
2011. május 22. 13:35 #75
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Azonosító: 147043
Szeretem Adelet, gyönyörű hangja van és nagyon tehetséges.
Gaga viszont nagy kedvencem, és szerintem nem összehasonlítható a kettő. Teljesen más stílusok, különböző személyiségek. Gratula Adelenak, hogy lenyomta Gagát, de mit számít? Gaga elad így is elég lemezt, szerintem mindegy, hogy a legtöbbet, vagy mondjuk a második legtöbbet. És jön még a visszavágó biggrin.gif
2011. május 22. 13:36 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2011.05.21. 21:20)
ToTo csak unalmas, hogy mindenhol Gagát kell nyomatni, és mindenkit hozzá akarnak hasonlítani
igen azt már én is unom hogy folyton Gagáról kell szólnia mindennek, elmehetne a jó büdös 'csába, gaga-t és adele-t egyszerűen össze nem lehet hasonlítani, mert adele fényévekkel jobb mint Lady Gaga, és aki az ellenkezőjét állítja az őrült - habár gondolom te nem így értetted. rohog.gif teljességgel megérdemelte, és remélem - hamarosan - hatalmas karriert fog befutni. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. május 22. 14:10 #77
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
LULUPeas a lényeg, hogy bosszantó, mindegy, hogy mire értettem biggrin.gif
2011. május 22. 14:59 #78
- törölt felhasználó -