The River
Az ABC csatorna új sorozata!
Készítő: Michael Green (Kings)
Executive producer: Oren Peli, Steven Spielberg
Szereplők: Bruce Greenwood (John From Cincinnati), Daniel Zacapa, Eloise Mumford (Lone Star), Joe Anderson, Leslie Hope (Runaway, 24), Paul Blackthorne (The Dresden Files), Paulina Gaitan, Shaun Parkes (Identity, Harley Street), Thomas Kretschmann
Várható indulás: 2012. midseason
Sztori: Egy híres kutató az Amazonas feltérképezetlen őserdőiben kutatva eltűnt. Fél évre rá expedíció indul a keresésére, s a család megengedi egy dokumentumfilmes csapatnak, hogy rögzítse a kutatást. Idővel elkezdődnek a valódi kalandok, minden héten újabb ijesztő rejtéllyel néz szembe a csapat. Nemsokára egy olyan helyre bukkannak, ahol egy rossz döntés is halálos lehet, s ahol létezik varázslat.
The River (2012-)
2011. június 21. 10:20
|
|
czikoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.17. Hozzászólás: 114 Csatolások: 40 Azonosító: 34908 offline
|
Kicsit unom már az ilyen kézi kamerás ijesztgetős témát, mert elsőre még izgi volt, de mostanra azért már lehet tudni mire lehet számítani, de ettől függetlenül beszrtam a bemutatótól!
AKAROM!
2012. február 08. 14:58
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Megvolt a premier, ráadásul duplán, ami nem olyan nagy baj, mert nem volt rossz. Persze azt nem tudom, hogy meddig lehet ezt a történetet nyújtani, de ez a (helyenként) kézikamerás ijesztgetés nálam betalált.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. február 09. 15:11
Épp most fejeztem be az első két részt. Hát régen láttam már ilyen akciódús évadkezdést. Engem megvettek a folytatásra az tuti.
2012. május 12. 10:09
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Párommal tegnap megnéztük az első két epizódot kíváncsiságból. Nos, a pilottal ki lehetett volna kergetni a világból. Szerintem rettenetes volt.
A második epizódra viszont már összeszedték magukat és némelyik jelenet igencsak félelmetesre sikerült, mi több, ütős volt. Szerintem lehetne ez jobb is, főleg jobb színészekkel. Viszont tök mindegy, az ABC ennek is kaszát adott ajándékba.
2012. június 13. 21:53
|
johnstevensúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 79928 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.