Idézet (BlackStar @ 2011.05.22. 08:17)
NEM ÉRDEKEL HA KITILTANAK AZ OLDALRÓL, DE ELEGEM VAN MINDENFÉLE HAZUGSÁGBÓL AMIT MILEY-RÓL MONDANAK... -.- Amit itt (Starity-n) olvasol általában (95%) HAZUGSÁG. Még, hogy Miley Selenától kérte el Patrick telefonszámát? Hagyjuk már. Aki írta a cikket az sem járt utána a dolgoknak, csak ránézett egy angol cikkre, majd ami eszébe jutott írt róla. KÖNYÖRGÖM! Járjunk már utánna mindenféle cikknek mielőtt írnál egy jól ismert közösségi oldalra. Vagy csak azért írtok ekkora baromságokat, hogy tiszteleted legyen az Új Látogatókkal szembe? Igen? Akkor tudd meg, hogy mit csinálsz!!! Ide 8-9 évesek is járnak akik örömmel olvasnak minden Miley-val kapcsolatos hírt, erre meglátnak egy ilyen (vagy ennél rosszabb, mint pl. megcsókolta a táncosát) cikket és egy egész életre elege lesz Miley-ból. Most nem pont erről a cikkről beszélek, de ennek SINCS semmilyen igazság alapja. Mielőtt írsz egy cikket járj utánna, hogy mit is írsz több ezer felhasználónak!
(Ez a rövid kis üzenet nem a Starity szerkesztőjének és nem is ennek - vagyis csak részben - a cikk írónak szól, hanem azoknak akik olyan cikkeket írnak, hogy "Miley megcsókolta a táncosát!", "Miley a legrosszabb énekes", "Miley 33 éves pasival kavar!". Hát borzasztó, komolyan. Hát, de ilyenek a "kapzsik", csak a dicsőség érdekli őket itt Starity-n. Hát ennyi lenne a véleményem ezekről a "találjunk ki valamit, hogy híresek legyünk közösségi portálokon" cikkekről.
Szóval még egyszer mondom ez NEM a Starity-nek, és NEM a cikk írójának, DiscoDivának szól!
Oszt cső.
Ha nem bánod, akkor én is leírnám a véleményemet a kirohanásoddal kapcsolatban.

A bulvár az mindig is bulvár marad. Ezt nem tudtad? Nagyon sok minden hazugság. Az újságok ebből élnek! Minél eladhatóbb a cikk, annál többen fogják venni. Mindez csak reklámfogás most is, mint ahogyan mindig.
"Még, hogy Miley Selenától kérte el Patrick telefonszámát? Hagyjuk már."
Nem kötekedni akarok, de te személyesen ismered májlit, hogy ilyet írsz? Mert én akkor írok ilyet valakiről, ha ismerem, és szerintem te sem ismered. Honnan tudod, hogy nem kérte el? 50-50% az esély arra, hogy hazugság. De miért ne lehetne? Nem lehetetlen.
"csak ránézett egy angol cikkre, majd ami eszébe jutott írt róla."
Megjegyzem az amerikai és a külföldi bulvár még nagyobb hülyeségeket tud firkálni. Ott még nagyobb baromságok vannak, de látom, nem szoktál amerikai bulvár weblapokat nézegetni. Na, ott hemzseg a hülyeség tényleg. Másik meg, ha valaki cikket fog írni, valószínűleg akkor veszi a fáradságot és azért lefordítja normálisan, s nem hasra ütésszerűen firkálja a dolgokat.
"Járjunk már utánna mindenféle cikknek mielőtt írnál"
Nem magyarázom el neked, hogy mást írnak minden különböző non-profit oldalakon. Látom, megvan a tájékozottság.
"Ide 8-9 évesek is járnak akik örömmel olvasnak minden Miley-val kapcsolatos hírt"
8-9 éves gyerek tanuljon meg normálisan fogalmazni, normálisan írni és ne állandóan a gépen lógjon! Az pedig szerintem szégyen, hogy a világ tehetségeire a gyerekek nem kíváncsiak, de erre a kiscsajra igen. Az pedig, hogy negatív színben van feltüntetve, az már ne haragudj, de nem a cikkíró hibája. Bár látom, te tényleg nem olvasol igazi amerikai bulvárt, mert akkor tényleg rosszul lennél, hogy miket irkálnak ott. Poénból néha néha felnézek, hogy milyen baromságokat írogatnak.
Mond meg nekem Kedves, hol nézzek utána egy hír hitelességének? Sehol nem tudsz utána nézni, mert ahány oldal, annyi verzió van. Kiírtad, hogy ez nem az oldalnak és nem a cikk írónak szól... a hozzászólásodban mégis a cikkírót és az oldalt degradáltad le, már ne is haragudj.

Ha probléma van, írj akkor a Velvetnek. Bár a hozzászólásodat elolvasva teljesen úgy tűnt számomra, hogy lehordtad az oldalt és a májliról szóló negatív cikkek íróit. Csak azért a végére odabiggyesztetted, hogy áhh, mégsem. Ügyes vagy.