Éva is új melleket kap
2011. május 31. 13:22
Azért aki tud egy "előtte" fotót, és egy "utána" fotót felrakhatna, hogy össze hasonlíthassuk...segített e valamit..
Mert Csifo Dorinát megértem szegényke lapos mint a Pó síkság, és zavarja hogy nincs mivel kitölteni a melltartót.Meg ő kis aranyos.És 22 éves korára ez már a végleges méret.Ez már nem nő max ha babát vár.De Bunkó Éva...izé Baukó...vagy mi...ááááá..ahhoz az alapanyaghoz kár hozzá nyúlni. Ott egy full szerviz sem segítene...ott szélvédő csere kéne olaj csere alváz csere,és a többi..
Mert Csifo Dorinát megértem szegényke lapos mint a Pó síkság, és zavarja hogy nincs mivel kitölteni a melltartót.Meg ő kis aranyos.És 22 éves korára ez már a végleges méret.Ez már nem nő max ha babát vár.De Bunkó Éva...izé Baukó...vagy mi...ááááá..ahhoz az alapanyaghoz kár hozzá nyúlni. Ott egy full szerviz sem segítene...ott szélvédő csere kéne olaj csere alváz csere,és a többi..
2011. június 03. 21:09
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
sherpa xd. jóvolt : D
2011. június 05. 14:09
Annyira felesleges...az önbizalomhiányt nem feltétlen nagyobb mellekkel kell orvosolni, hisz szerintem neki nem kicsik a mellei. Arányos nő. Az már más kérdés, hogy az arca milyen.
Nem is igazán a testén kellene neki változtatni, hanem a viselkedésén. Mert ugye Ő is addig "szép" amíg meg nem szólal.
Nem is igazán a testén kellene neki változtatni, hanem a viselkedésén. Mert ugye Ő is addig "szép" amíg meg nem szólal.
2011. június 06. 16:17
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Önbizalom hiánya van, és műtétbe menekűl, azt a végén egyre és egyre több lessz.. :/
2011. június 09. 18:12
|
|
MilesssMiley Ray ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 4881 Csatolások: 384 Azonosító: 132143 offline
|
Nem bírom Évát, de szerintem az alakja jó, és a melleivel sincs semmi gond, értelme nincs, hogy kés alá feküdjön, pl. Zsófival egyet értek, mert neki tényleg kicsi volt, de Évánál van egy olyan érzésem, hogy csak azért akarja, hogy a figyelem középpontjában legyen... De itt is csak azt mondom: ha ő így jól érzi magát, akkor hajrá!
2011. június 18. 20:02
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Felesleges csupán feltételezések alapján cikket írni, amiben még semmi biztos nincs, és nem, nem vagyok Éva fan, hogy ezt mondjam, de ez így tök felesleges...
2011. július 05. 11:09
Én sem értem...,mindegy az ő teste, magát csúfítja.
2011. július 19. 18:28
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
nem tudom mire jó
2011. július 19. 18:30
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Jaj már ő is. Minden VVs.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: