Idézet (Holly Keller @ 2011.05.21. 12:33)
Egyébként megjegyzem, hogy azért szelenácska az első és nem Pink, mert ez a fórum egyenlő az óvodával. 9-14 éves korosztály túlnyomó többségben van beregisztrálva. Ha 30-40 évesek lennének itt többen, akkor szelena, májli és a többi rakás szemét csinált sztár, valahol az ezer valahanyadik helyet foglalná el, megjegyzem. A ranglista rajongók szerint vannak. Mivel itt a legtöbben még mindig diznicsenelt néznek, ezért szelena és társai a dobogósok. Mindegyik dizni sztárocska kutyafüle MJ-hez, Madonnához, Johnny Depphez és az igazi nagy sztárokhoz képest. Eszméletlen, hogy mennyire el vagytok tájolódva. Nem azért ők az elsők, mert olyan jók, hanem, mert a sok kicsi azt sem tudja, ki azaz MJ vagy Madonna, mivel ő szelenát, májlit vagy bíbőrt hallgat.
Nos, a témához térve, ez szerintem sem normális. Alapból amikor megláttam a lila Milka tehenet, nálam már az kicsapta a biztosítékot. Bár az szerintem számítógéppel van beszínezve. Tényleg, neki miért nem jó a fehér ló? Milliószor szebb, elegánsabb és, ha már itt tartunk felnőttesebb. Egy felnőtt ember kérte volna azt, hogy szerezzenek neki rózsaszín lovakat?! Hát nem. Egyrészt ott van a mai CGI technológia. Simán meg lehetne oldani számítógépes trükkel, de ehelyett ő igazi befestett lovakat akar? Komolyan mondom, ez a csaj azt hiszi, hogy ő pottyantotta a spanyol viaszt?
És ilyen embert tartotok példaképnek? Kezdem azt hinni, hogy májlika is jobb nála, pedig nagyon nem bírom azt a kiscsajt.
Szelenácska is ugyanolyan, mint a többi híresség, sőt talán még rosszabb is. Egyrészt megjátssza magát mindenki előtt. Elmondja, hogy ő milyen szerény, milyen felnőtt, és erre közli, hogy neki rózsaszín lovak kellenek. Ez aztán a felnőtt gondolkodás. Tény, a klipet nem ő rendezi, de szerintem van pár dologba beleszólása, elvileg övé lesz a videóklip. De mindegy, ha nincs is beleszólása, akkor közölnie kellett volna, hogy nem válik állatkínzóvá és nem hajlandó rózsaszín lovakkal együtt dolgozni. Ezt tette? Nem. Akkor miről beszélünk? Annyi itt a naiv ember, komolyan mondom. Az pedig, hogy nem tudjátok elfogadni egymás véleményét, azzal magatokat minősítitek. Én elfogadom azt, hogy ti imádjátok, de engem ezzel úgy sem fogtok tudni meggyőzni. Ez a csaj úgy megjátssza magát, ahogy van.
Nos, a témához térve, ez szerintem sem normális. Alapból amikor megláttam a lila Milka tehenet, nálam már az kicsapta a biztosítékot. Bár az szerintem számítógéppel van beszínezve. Tényleg, neki miért nem jó a fehér ló? Milliószor szebb, elegánsabb és, ha már itt tartunk felnőttesebb. Egy felnőtt ember kérte volna azt, hogy szerezzenek neki rózsaszín lovakat?! Hát nem. Egyrészt ott van a mai CGI technológia. Simán meg lehetne oldani számítógépes trükkel, de ehelyett ő igazi befestett lovakat akar? Komolyan mondom, ez a csaj azt hiszi, hogy ő pottyantotta a spanyol viaszt?
Én nem szeretnék ellenkezni,de én is abba túlnyomó többségbe tartozok akik 9-14 évesek.Tudod azért nem mindenki isteníti Selenát.Sőt ami azt illeti én utálom.
A lényeg hogy ezzel csak oda akartam kilyukadni hogy ,igazán odaírhattad volna hogy : Tisztelet a kivételnek.
Ennyi lett volna.

4 felhasználónak tetszik: