Hét először is,marhaság volt befesteni rózsaszínre a lovat,nem ezzel kéne Selena-nak felhívni magára a figyelmet (amúgy nekem ő a kedvencem,de ez így van...)
Viszont ez NEM állatkínzás,rengetek festék van ami nem káros az állat szervezetére,egyik ismerősöm állat kozmetikus,már ő csak jobban tudja mint Pink...
Szóval Pink még mielőtt elkezd másokat szidni,tájékozódjon egy kicsit -__-"
Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2011. május 21. 12:20
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Idézet (Claudiia @ 2011.05.21. 12:18)
csak mondanám én senki pártján nem állok - már irtam hogy mindkettőjüket szeretem
és ha ez nem tetszik akkor nagyon nem sajnálom 
Hát nem hangoztattad,hogy bár mindegy.Éretlen dolog volt Selenától,és egy buta kislány,de az utolsó csepp szimpátiáját is elvesztette tőlem.-ez meg az én véleményem...
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2011. május 21. 12:22
|
|
biussúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 145058 offline
|
"Istenem mennyi 'okos' ember van itt.Igen,alap hogy Pink (aki pár éve a pályán van) egy taknyos kislányra irigy.Ezt eltaláltad.."
Pixie Buue ott a pont:_DD
Pixie Buue ott a pont:_DD
Pixie Buue
2011. május 21. 12:23
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Idézet (jennymiley00 @ 2011.05.21. 12:19)
Nem Selena rendezi a klipet, nem ő találta ki a lovakat, hagyjátok már békén!
Selena Gomez készülő klipjének csütörtöki forgatására rózsaszín lovakat szeretett volna, amiket meg is kapott.
2011. május 21. 12:24
|
|
Claudiiadirectioner ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 371 Azonosító: 144535 offline
|
Idézet (Pixie Buue @ 2011.05.21. 12:20)
Hát nem hangoztattad,hogy bár mindegy.Éretlen dolog volt Selenától,és egy buta kislány,de az utolsó csepp szimpátiáját is elvesztette tőlem.-ez meg az én véleményem...
na én elfogadom a véleményed - most már te is elfogadhatnád az enyémet
2011. május 21. 12:24
szerintem selena a rajongóinak akart kedveznii ezzel a csúnya rózsaszín lóval de ezt nagyoniis elszurta
2011. május 21. 12:25
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Igaza van P!nknek! Nem volt vmi jobb ötlete Selenának? Mit érezhettek szegény állatok? Őket ugye nem lehet megkérdezni akarják-e! És ne jöjjön senki azzal, hogy észre se vették, hogy be vannak festve.
Pixie Buue
|
|
punky kidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 121 Csatolások: 186 Azonosító: 149693 offline
|
1. Ez nem is állatkínzás!!
Kb. ennyi!!!xDDDDDDD
Kb. ennyi!!!xDDDDDDD
Pixie Buue
1. Hogy 18 évesen én nem pózolnék RÓZSASZÍN lovak mellett,mert elég valószínű hogy dedósnak néznek.
2.Pinknek 100%-ig igaza van.
3.Most már kicsit tényleg sok Selenából.(számomra)
2.Pinknek 100%-ig igaza van.
3.Most már kicsit tényleg sok Selenából.(számomra)
2011. május 21. 12:26
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
fujj...ez a selena komolyan..undorító szegény lovak
Pixie Buue
2011. május 21. 12:26
|
|
biussúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 145058 offline
|
Idézet (jasmine98_rock @ 2011.05.21. 12:19)
ja,igazad van.Én is szeretem Selenat,de ez valahogy már sok...Nem vall rá ez a dolog...nem értem

nem vall rá?
Selena egy szent basszus.a ló akart rózsaszín lenni, hát nem tdtátok?
Pixie Buue
2011. május 21. 12:27
|
|
|
Idézet (punky kid @ 2011.05.21. 12:25)
1. Ez nem is állatkínzás!!
Kb. ennyi!!!xDD
Kb. ennyi!!!xDD
oké,befestlek pirosra,12 órát forgatunk sok zaj meg fény között,és meglátjuk hogy utána mit mondasz
Twilight6
2011. május 21. 12:33
Egyébként megjegyzem, hogy azért szelenácska az első és nem Pink, mert ez a fórum egyenlő az óvodával. 9-14 éves korosztály túlnyomó többségben van beregisztrálva. Ha 30-40 évesek lennének itt többen, akkor szelena, májli és a többi rakás szemét csinált sztár, valahol az ezer valahanyadik helyet foglalná el, megjegyzem. A ranglista rajongók szerint vannak. Mivel itt a legtöbben még mindig diznicsenelt néznek, ezért szelena és társai a dobogósok. Mindegyik dizni sztárocska kutyafüle MJ-hez, Madonnához, Johnny Depphez és az igazi nagy sztárokhoz képest. Eszméletlen, hogy mennyire el vagytok tájolódva. Nem azért ők az elsők, mert olyan jók, hanem, mert a sok kicsi azt sem tudja, ki azaz MJ vagy Madonna, mivel ő szelenát, májlit vagy bíbőrt hallgat.
Nos, a témához térve, ez szerintem sem normális. Alapból amikor megláttam a lila Milka tehenet, nálam már az kicsapta a biztosítékot. Bár az szerintem számítógéppel van beszínezve. Tényleg, neki miért nem jó a fehér ló? Milliószor szebb, elegánsabb és, ha már itt tartunk felnőttesebb. Egy felnőtt ember kérte volna azt, hogy szerezzenek neki rózsaszín lovakat?! Hát nem. Egyrészt ott van a mai CGI technológia. Simán meg lehetne oldani számítógépes trükkel, de ehelyett ő igazi befestett lovakat akar? Komolyan mondom, ez a csaj azt hiszi, hogy ő pottyantotta a spanyol viaszt?
És ilyen embert tartotok példaképnek? Kezdem azt hinni, hogy májlika is jobb nála, pedig nagyon nem bírom azt a kiscsajt.
Szelenácska is ugyanolyan, mint a többi híresség, sőt talán még rosszabb is. Egyrészt megjátssza magát mindenki előtt. Elmondja, hogy ő milyen szerény, milyen felnőtt, és erre közli, hogy neki rózsaszín lovak kellenek. Ez aztán a felnőtt gondolkodás. Tény, a klipet nem ő rendezi, de szerintem van pár dologba beleszólása, elvileg övé lesz a videóklip. De mindegy, ha nincs is beleszólása, akkor közölnie kellett volna, hogy nem válik állatkínzóvá és nem hajlandó rózsaszín lovakkal együtt dolgozni. Ezt tette? Nem. Akkor miről beszélünk? Annyi itt a naiv ember, komolyan mondom. Az pedig, hogy nem tudjátok elfogadni egymás véleményét, azzal magatokat minősítitek. Én elfogadom azt, hogy ti imádjátok, de engem ezzel úgy sem fogtok tudni meggyőzni. Ez a csaj úgy megjátssza magát, ahogy van.
Nos, a témához térve, ez szerintem sem normális. Alapból amikor megláttam a lila Milka tehenet, nálam már az kicsapta a biztosítékot. Bár az szerintem számítógéppel van beszínezve. Tényleg, neki miért nem jó a fehér ló? Milliószor szebb, elegánsabb és, ha már itt tartunk felnőttesebb. Egy felnőtt ember kérte volna azt, hogy szerezzenek neki rózsaszín lovakat?! Hát nem. Egyrészt ott van a mai CGI technológia. Simán meg lehetne oldani számítógépes trükkel, de ehelyett ő igazi befestett lovakat akar? Komolyan mondom, ez a csaj azt hiszi, hogy ő pottyantotta a spanyol viaszt?
2011. május 21. 12:38
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Szegény ló hogy néz már ki? Mindig is tudtam, hogy a Disney sztároknak sok esze van, na de hogy ennyire?! Nájsz. Selena meg járjon inkább énektanárhoz, hogy ne a stúdióban kelljen felturbózni a hangját a lemezeire, ahelyett, hogy lovakat festet rózsaszínre.
2011. május 21. 12:39
A lovakat én is sajnálommondjuk elhiszem, hogy nem használt mérgező vegyszert, ebben biztos vagyok, de persze ezzel együtt is rossz lehetett a lovaknak.
De azért az oké, hogy az "állatkínzás" ellen van, de az, hogy amint megtudja, hogy Disney sztár, méginkább csak szidja, és a Disney-rajongókat is, az szerintem meg nem szép dolog. Ennyi.
De azért az oké, hogy az "állatkínzás" ellen van, de az, hogy amint megtudja, hogy Disney sztár, méginkább csak szidja, és a Disney-rajongókat is, az szerintem meg nem szép dolog. Ennyi.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.