Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2013. február 24. 20:17
Angel wok tsőő Angel wok tsőő
szánalmas ahogy a kis 11-12 éves kis p*csák itt védik "Sellyt".. Fogadjátok el hogy a kis kedvencetek amit csinált az állat kinzásnak minősül..az meg legkevesebb hogy nem mérgező festékkel festik be a lovakat..Szánalom..-.- és Pink-et se szeretem annira hogy selenát se de ebben most teljes mértékben Pink-nek van igaza.. Sorry..
Mintha én írtam volna
szánalmas ahogy a kis 11-12 éves kis p*csák itt védik "Sellyt".. Fogadjátok el hogy a kis kedvencetek amit csinált az állat kinzásnak minősül..az meg legkevesebb hogy nem mérgező festékkel festik be a lovakat..Szánalom..-.- és Pink-et se szeretem annira hogy selenát se de ebben most teljes mértékben Pink-nek van igaza.. Sorry..
Mintha én írtam volna
2013. április 10. 18:43
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
én is felháborodtam volna
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: