Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2011. június 04. 07:21
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Oké, h amerika kicsit elmaradottabb közép és általános sulikkal rendelkezik, és h azt emberek is jóval hülyébbek, mint nálunk egy ilyen idős, de azért már nem gondoltam volna, h ekkora parasztok élnek odaát...
2011. június 04. 08:12
|
|
Carla7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.12. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 129152 offline
|
felháborító, h ez a semmijen csaj ennyire megkaphat mindent, elképeztetett liba.. Pink legalább felmutatott valami, nem úgy mint ez a ki 10 éve "énekes".. nevetséges, méghogy énekes.. fogadjunk egy rózsaszín palottában nőtt fel, reggelire vattacukrot kapott majd ellovagolt az egyszarvúján Hollywood-ba, hogy "sztár legyen"..
fújj !!
2011. június 05. 11:09
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
igaza van Pinknek!! Eddig is utáltam selenát, de ezt azért nem néztem volna ki belőle...o.O
2011. június 06. 15:11
teljesen jogos Pink felháborodás, eddig se bírtam selenát de most már kifejezettem utálom !!!!
2011. június 06. 17:00
|
|
ArcanWizzukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 152374 offline
|
igaza van.bár ez még nem a legdurvább állatkínzás. azért selenának tényleg nem kellett volna befestettnie a lovat.főleg hogy nem is néz ki jól....
2011. június 06. 22:02
Nem nagyon szeretem Selena Gomezt, és most már nem is fogom jobban megkedvelni. Jó énekesnek tartom, ennyi.
De szerintem kicsit túllőtt a célon, hiszen ő sem kaphat meg mindent, amit akar, ő is egyszerű ember, semmivel sem különb nálunk, és ezek szerint nem felnőtt nő, ha lassan 19 éves fejjel akar rózsaszínű-lila lovakkal forgatni, mint valami Disney-lány és tudtommal ő már nem az...
De szerintem ezzel nagyon rosszul döntött, de ő tudja,- elvégre nem mondhatjuk neki, hogy mit csináljon hiszen már ő egy "felnőtt nő".
De szerintem kicsit túllőtt a célon, hiszen ő sem kaphat meg mindent, amit akar, ő is egyszerű ember, semmivel sem különb nálunk, és ezek szerint nem felnőtt nő, ha lassan 19 éves fejjel akar rózsaszínű-lila lovakkal forgatni, mint valami Disney-lány és tudtommal ő már nem az...
De szerintem ezzel nagyon rosszul döntött, de ő tudja,- elvégre nem mondhatjuk neki, hogy mit csináljon hiszen már ő egy "felnőtt nő".
2011. június 07. 19:35
Selena már 18 éves, el tudja dönteni, hogy valójában mit akar, de ez túlzás!
2011. június 14. 13:28
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
jól mondod minibogárka
2011. június 17. 09:03
Egyetértek Pinkkel. 
Spongya: Oké lehet,hogy van neki,de szerintem az nem állatkínzás.Mivel Selenácska befestette a lovakat rózsaszínre az milyen lehet szegény lovaknak ott vannak a napon és rájuk szárad még jobban a festék.
Spongya: Oké lehet,hogy van neki,de szerintem az nem állatkínzás.Mivel Selenácska befestette a lovakat rózsaszínre az milyen lehet szegény lovaknak ott vannak a napon és rájuk szárad még jobban a festék.
2011. július 21. 13:50
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (csdorka6 @ 2011.07.21. 13:47)
Pink egy nagy hűlye fix ő kell felháborodjon amikor az ő neve pink? es nem ő hanem más kéne felháborodjon azon hogy ő milyen vidóklippeket forgat tők hűlye menjen már a fr*ncba
Jaj, istenem.
2011. július 21. 13:57
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (csdorka6 @ 2011.07.21. 13:47)
Pink egy nagy hűlye fix ő kell felháborodjon amikor az ő neve pink? es nem ő hanem más kéne felháborodjon azon hogy ő milyen vidóklippeket forgat tők hűlye menjen már a fr*ncba
Ezt most komolyan gondoltad? Pink kiáll az állatokért, és még ő menjen a francba? Hol van itt az igazság?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: