Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2011. június 01. 19:48
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
RESPECT, Pink!
2011. június 02. 12:13
|
L Lawlietúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 142037 offline
|
"selenát meg már egyenesen utálom!!" - Azért ezzel minősíted az értelmi szinted! Nem Selena festette le a lovat, hanem az az agyoniskolázott, aki kigondolta, hogy így legyen a klipben! P!nk sem azt mondta, hogy Selena egy barom! Szóval konzekvencia...
2011. június 02. 13:25
L Lawliet! Te meg most bizonyítottad, h nem olvastad el a cikket - Selena akart rózsaszín lovat!
És Bettykee ezzel nem minősítette az értelmi szintjét, csak már nem kedveli Selt. Ennyi az egész -.-".
Van ma már photoshop is, ne védjétek ennyire Selenát, könyörgöm -.-"
És Bettykee ezzel nem minősítette az értelmi szintjét, csak már nem kedveli Selt. Ennyi az egész -.-".
Van ma már photoshop is, ne védjétek ennyire Selenát, könyörgöm -.-"
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. június 02. 15:27
|
|
petrahundlilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 150512 offline
|
Igazuk van mindkettőjüknek kicsit Selena kicsit P!nk oldalán állok,mert ha tényleg nem használt mérgező anyagot Selena akkor P!nk a hibás mert egy kicsit fölkapta a vizet ezzel az állatvédéssel.Én is szeretem az állatokat de nekem a védelmük a nem levadászásuk stb..Lehet hogy Selena szereti a állatokat ez a kis baki szerintem semmi lehet hogy nem kellet volna beleszólni a de ez a kis baki most semmi.Biztos tetszenek valakinek ezek a lovak (nekem nem jön be ez a szín)én régen imádtam a lovakat és ha lett volna sajátom befestettem volna a sörényét(olyan melírosra mint a "horseland lovasklubban")
2011. június 02. 15:58
Tényleg elképesztő, hogy mit le nem rendez itt egypár Selena rajongó. Szerintem Selenának bele kellett volna gondolnia, hogy esetleg a lónak ez nem csak hogy fizikálisan, hanem mentálisan sem tesz jót. Itt egy csomóan azt mondjátok, hogy Pink túlreagálta - miért is? Mi van akkor, ha a ló mostantól valamiféle betegségben fog szenvedni emiatt? Ezalatt nem bőrbetegségre gondolok, de ne mondja nekem senki, hogy a festék nem káros. Persze, vannak, mittudomén, bőrbarát festékek, de a vegyszer az vegyszer, és kész. És nem is feltétlenül arról van szó, hogy mi lesz a bőrével, hanem hogy szerencsétlen állatot körülnyüzsögte legalább kétszáz ember, és szerintem ez egy állatnak elég nagy trauma mondjon akárki akármit. Szerintem Selena részéről ez nagyon felelőtlen dolog volt.
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2011. június 02. 16:00
num1Kolosszus! Most írtam egy cikket arról, h mások mint mondtak a témával kapcsolatban, de nem hiszem, h ma megjelenik, mert már jelent meg egy cikk Selről meg Jussykájáról XD
Vajon ő támogatja, h a kedves barátnője rózsaszín lovakkal parádézik? XD
Vajon ő támogatja, h a kedves barátnője rózsaszín lovakkal parádézik? XD
2011. június 02. 16:26
Idézet (L Lawliet @ 2011.06.02. 12:13)
"selenát meg már egyenesen utálom!!" - Azért ezzel minősíted az értelmi szinted! Nem Selena festette le a lovat, hanem az az agyoniskolázott, aki kigondolta, hogy így legyen a klipben! P!nk sem azt mondta, hogy Selena egy barom! Szóval konzekvencia...
te meg azzal hogy:
1. nem olvasod el a cikket még úgy sem hogy véded ezt a némbert,
2.arra nem gondoltál hogy ha valaki más találta volna ki akkor Selena nyugodt szívvel mondhatta volna hogy "b+ nem válalom mi lesz szerencsétlen lovakkal?"
2011. június 02. 16:55
|
|
fruzsina10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.16. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 134880 offline
|
Jó mondjuk ha a lóról le lehet mosni meg nem káros vegyszerrel van lefújva akkor miért baj?de amúgy nekem sem szimpatikus hogy egy csitri megmondja hogy fessék be a lovat oszt akkor ugranak!szegény ló!amúgysem illik selena ruhájához a rózsaszínű ló
2011. június 02. 16:57
|
|
fruzsina10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.16. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 134880 offline
|
mit szóltok?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.