szeretem Selenát tényleg de Pink-nek igaza van
milyen lenne már ha mittom én ez csak egy példa: hogy ha Selena egy macska lenne és befestenék kékre meg ilyenek azért neki se esne jól
Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2011. május 30. 21:59
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Selena nagyon jó énekes, de ezek a lovak azért betesznek.. szerintem még csak nem is szépek. De amúgy attól még Pinknek nem kéne egyből ilyen kijelentést tennie, mint az utóbbi.. Azért majd kíváncsi leszek, hogy hogy mutatnak majd a rózsaszín lovak a klipben..
1 felhasználónak tetszik:
smaszi
2011. május 31. 14:34
|
|
Annuuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 151225 offline
|
én sokkal jobban szeretem a lovakat, mint Selenát és azért a rózsaszín ló tényleg nagyon durva és én is inkább a számítógépes grafika mellett vagyok. A lovaknak ez nem természetes és szerintem ezért sokkal rosszabb nekik, tökmindegy hogy minek a kedvéért. és azért már a fejük is teljesen be van fújva meg a sörényük, azért álljon már meg a menet, az már egyáltalán nem az, hogy ráfestenek egy két tenyérlenyomatot, mint régen az indiánok vagy egy címert az oldalára.
2011. május 31. 15:23
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
nem tom
2011. május 31. 16:41
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
a kis Selena odáig már nem gondolkodott, hogy a lónak ez nem túl jó. Az ő kis agya csak annyira volt képes, h kitalálja, milyen lenne egy rózsaszín ló...
hát igen, IQ nulla, de mit vártunk egy disney sztártól? Ráadásul Bieberrel jár, ez sok mindent elárul XD
hát igen, IQ nulla, de mit vártunk egy disney sztártól? Ráadásul Bieberrel jár, ez sok mindent elárul XD
2011. május 31. 18:20
|
|
pannahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.26. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 151779 offline
|
amúgy is utálom ezt acsajt...de h ilyet csinált az már felháborító..én megértem Pinket!!a kis Selena hercegnő csak magával törődik és hogy ő mit akar...abba nem gondol bele h mondjuk szegény lónak kihullhat a szőre azért mert az ő kedvéért szegény állatot be kellet festeni!!
2011. május 31. 18:23
|
|
Seohyunfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.26. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 144074 offline
|
Hát tényleg elég hülyeség befesteni RÓZSASZÍNRE lovakat, de ennyire felfújni a dolgot se kéne
2011. május 31. 19:06
Nem csak rózsaszín, lila ló is volt!
Kép:
http://www.dailystab.com/blog/wp-content/uploads/2011/05/Selena-Gomez-pink-horses.jpg
Kép:
http://www.dailystab.com/blog/wp-content/uploads/2011/05/Selena-Gomez-pink-horses.jpg
2011. május 31. 19:57
Szerintem ez nem szennyező ..egyébként már rózsaszín kutya is van de nem ez a lényeg az hogy szerintem ez PINKNEK NAGYON is TETSZETT csak ez nem az ő ötlete
de tényleg ez nem káros ebben biztosak lehettek:))
2011. május 31. 20:00
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (D.Nina @ 2011.05.31. 19:57)
Szerintem ez nem szennyező ..egyébként már rózsaszín kutya is van de nem ez a lényeg az hogy szerintem ez PINKNEK NAGYON is TETSZETT csak ez nem az ő ötlete
de tényleg ez nem káros ebben biztosak lehettek:))
2011. június 01. 06:44
|
|
Selena Lovesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 146721 offline
|
egyáltalán mit érdekli Pinket h Selenának rózsaszín lovai vannak és bizti h nem szenyezőő és am. is Selena száma nem az ővé úgí h nem kéne beleszólnia ez a véleményem Pinkről
2011. június 01. 09:56
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (smaszi @ 2011.05.30. 20:05)
"Nem úgy értette, hogy nem fogja fel magát a helyzetet, hanem azt nem érti, miért csinálják vele. De normális embernek ez alapból leesik."
Ezek szerint neked nem esett le...
Ezért még egyszer:
"...de egy állatnak, aki nem képes gondolkozni, és felfogni mi a sz*r történik vele, hát neki nem olyan kellemes."

Ezek szerint neked nem esett le...
Ezért még egyszer:
"...de egy állatnak, aki nem képes gondolkozni, és felfogni mi a sz*r történik vele, hát neki nem olyan kellemes."
Én nem akarok vitázni.Csak én írtam, akkor legalább had magyarázzam el, hogy értettem.Gondolatai persze hogy vannak, képes gondolkozni, de nem tudja normálisan felfogni azt hogy mit csinálnak vele, és miért csinálják.Ha hülyeséget írtam val.szeg. azért volt, mert én abszolút ez ellen vagyok, hogy egy állatot beszínezni meg minden, és nem vagyok egy véleményen veled
2011. június 01. 09:58
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (Nati88 @ 2011.05.30. 16:48)
Jólvanna Selena is ember
A lovak is élőlények( és pár esetben jobbak is mint Szelína)
2011. június 01. 13:28
Selena Loves! Ez nem vélemény Pinkről, ez csak a cikkhez való hozzászólás.
Ha azt írnád Pinkről, h tehetséges énekes, vagy egy nagyképű bunkó, na az vélemény.
De ne csak azt nézd, h mi a jó a kiskedvencednek, hanem azt is, h a festék - akár szennyező, akár nem - nem jó a lónak -.-"
Nehéz ezt megértenie a Selena-fanoknak?
Amúgy is itt hirdette, hogy ő nem lesz többet Disney sztár, megy Hollywoodba. Akkor miért akar színes lovakat, mint az ötévesek? -.-"
Ha azt írnád Pinkről, h tehetséges énekes, vagy egy nagyképű bunkó, na az vélemény.
De ne csak azt nézd, h mi a jó a kiskedvencednek, hanem azt is, h a festék - akár szennyező, akár nem - nem jó a lónak -.-"
Nehéz ezt megértenie a Selena-fanoknak?
Amúgy is itt hirdette, hogy ő nem lesz többet Disney sztár, megy Hollywoodba. Akkor miért akar színes lovakat, mint az ötévesek? -.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.