Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2011. május 28. 13:23
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Ez mindennek az alja... Selena beképzelt, el tudom képzelni, hogy milyen barbi szintű az a klipp, Pink meg egyszerűen féltékeny Selenára, mert azt ki hiszi el, hogy teljes mértékben csak azért van felháborodva, mert a lovak egészsége...?! Mert én nem. Egyik énekesnőt sem állhatom, herótom van tőlük!!!!!!!
2011. május 28. 13:26
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Pfujj!!!!!!!!!!!!!!! Szálljatok már le a témáról, olyan értelmesek vagytok, komolyan!!!!
2011. május 28. 13:28
|
|
ladygagafun |
|
Jujj, ügyülüpütyülü Selena, jajj, édes Pink, mind a kettő olyan ....!!!!!!!!!!!!! Blahh!!!!! A lovak meg egyszerűen undorítóan néznek ki, fenébe ezzel az egész b@romsággal!!!
2011. május 28. 13:30
|
|
ladygagafun |
|
hát ez jó, sziszuska29!!!!!!!!!!!!
B-) B-) B-) B-) B-)
2011. május 28. 13:33
Sajnos nem mindenkivel lehet megértetni azt amit akarun,hogy ez állatkínzás.Az ízig-vérig Szelíná fanok csak védik Őt,amikor egy időre sem tudják belátni,hogy Pinknek van igaza.Kíváncsi lennék Szelíná,hogy bírná ki,rózsaszín festékbe a napon,a nap ..valahány órájába és nincs a festékbe káros anyag?Csak a Szelena fanoknak mondom hasonlítsák ezt a festéket a hajfestékhez és hoppláré igenis káros
Lehet van növényi anyagú festék,de az nem rózsaszín lenne szerintem
Lehet van növényi anyagú festék,de az nem rózsaszín lenne szerintem
2011. május 28. 13:36
Idézet (ladygagafun @ 2011.05.28. 13:30)
hát ez jó, sziszuska29!!
B-) B-) B-) B-) B-)

Ezeket egy hsz-be nem sikerült összefoglalni?
2011. május 28. 13:51
Hát nem tudom mit mondjak....
Mert lehet hogy Selnek igaza van hogy nem volt vegyszer ami mérgező de Pinknek is igaza van ugyanis nem kellett volna befesteni a lovat...
Mert lehet hogy Selnek igaza van hogy nem volt vegyszer ami mérgező de Pinknek is igaza van ugyanis nem kellett volna befesteni a lovat...
2011. május 28. 15:09
|
|
funbenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 134325 offline
|
hát Selena lehet bármi de hogy pont ő nem lenne környezetvédő mikor nem tudom ki ment ki malária sújtott területekre valamint rengeteg állatvédő akcióra.. gratulálok hogy csak ilyenkor is csak a bántására vagytok hajlandóak... gratulálok magyarok
amúgy meg hogy Selena nem szép, azt merően "istenkáromlásnak" vélem... nem tudom hogy ti hogy nézhettek ki
a Pink meg ne is szóljon semmit elvégre ő neki a hajára több festék kerül egy nap mintha ilyen festékkel bekennénk 500 lovat -.- emberek gratulálok hozzátok (Y)
2011. május 28. 15:22
|
|
prettyqueen44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 151843 offline
|
én szeretem Selenát de ez mar kicsit túlzás ... már anyi mindent tudnak a számítógépek miértnem tudott animációs pink lovakat csinalni... -.-" inkább kínozza az állatokat minthogy töbett fizetne animációért....
2011. május 28. 15:35
|
|
miley-stars.gpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 39 Csatolások: 1 Azonosító: 148741 offline
|
Szerencsétlen lovak...nem tudom nektek, hogy tetszene, ha festéket fújnának az orrlyukatokba, fületekbe, a szemetekbe, meg mindenhova...
Ráadásul szerencsétlen állat nem is érti mi történik vele.
Azt meg senki nem mondja, hogy nem mérgező...egy rózsaszín festék biztos, hogy káros. A hajfesték is ugyanúgy károstja a hajat és irritálja a bőrt viszont az ember önszántából keni magára, vállalva a következményeket, ezeknek a lovaknak meg nem volt választása.
Meg lehetett volna csinálni számítógéppel is, csak gondolom az többe került volna és inkább e az olcsóbb, egyszerűbb megoldást választották. Tényleg a lovakon kell a spórolni...abból a többmillió éves bevételből nem telt volna rá...
Ráadásul szerencsétlen állat nem is érti mi történik vele.
Azt meg senki nem mondja, hogy nem mérgező...egy rózsaszín festék biztos, hogy káros. A hajfesték is ugyanúgy károstja a hajat és irritálja a bőrt viszont az ember önszántából keni magára, vállalva a következményeket, ezeknek a lovaknak meg nem volt választása.
Meg lehetett volna csinálni számítógéppel is, csak gondolom az többe került volna és inkább e az olcsóbb, egyszerűbb megoldást választották. Tényleg a lovakon kell a spórolni...abból a többmillió éves bevételből nem telt volna rá...
2011. május 28. 15:42
Kedvelem Selenát, de ez már egy kicsit tényleg túlzás!
2011. május 28. 16:20
Idézet (funbence @ 2011.05.28. 16:18)
ti komolyan mondom 3546 féle módon mondjátok el az előző kommentjét hogy hosszabban hol rövidebben... önálló véleménye nincs már senkinek se?
téged miért zavar?
nincs semmi kreativitásuk,semmi újat nem tudnak írni
inkább ez,mintha mindenki ezerrel floodolna vagy káromkodna
2011. május 28. 16:27
|
Cossackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 151514 offline
|
Idézet
hát Selena lehet bármi de hogy pont ő nem lenne környezetvédő mikor nem tudom ki ment ki malária sújtott területekre valamint rengeteg állatvédő akcióra.. gratulálok hogy csak ilyenkor is csak a bántására vagytok hajlandóak... gratulálok magyarok biggrin.gif amúgy meg hogy Selena nem szép, azt merően "istenkáromlásnak" vélem... nem tudom hogy ti hogy nézhettek ki biggrin.gif a Pink meg ne is szóljon semmit elvégre ő neki a hajára több festék kerül egy nap mintha ilyen festékkel bekennénk 500 lovat -.- emberek gratulálok hozzátok (Y) wink.gif
Respect, magam sem mondhattam volna szebben
2011. május 28. 16:50
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
én is szeretem a lovakat és selenát is szeretem és nem tudom hogy milyen anyaggal festették be a lovakat de PINK az nem normális
szerintem PINK egy kicsit féltékeny Selenára jó igaza is van de most PINK ezt úgy mondta volna mintha ő nem tett volna soha semmi olyat ami ártott volna egy állatnak ne mondja nekem senki hogy PINK soha nem csinált valamit egy állattal
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: