Idézet (Demiley00 @ 2011.05.25. 21:55)
Utálom Pink-et mindenkinek beszólógat nagyon elegem van már belőle, jó lenne végre ha megtartaná magának, a tróger megjegyzéseit!-.-"Jó ebben az esteben lehet h igaza van de nem kell ilyen lenézően kezelni Selenát, sem egy embert , nem kell fölényeskednie PINK-nek!
Te elolvastad a cikket egyáltalán? Vagy ha igen mond már meg nekem nem vagy te enyhén diszlexiás? Szerinted P!nk fölényeskedett. Annyira bírom amikor itt Selenát próbálják védeni. Amint már mondtam én bírom őt, nincs vele különösebb bajom. Senki nem kezeli le, Pink-nek meg igaza van, mert ez nem normális dolog, kinek jutna eszébe rózsaszín lovakat egy klippbe rakatni? Ezt sajnálom, hogy Selena is elkezdte ezt a "nagyonmenőleszek" stílust, pedig megmondom őszintén eddig azon a véleményen voltam, hogy végre egy Disney lány aki nem a botrányaiból él, erre tessék. Pink meg egy tehetséges énekesnő, milliárdszor jobb számai vannak, jobb a hangja kérdem én miért lenne féltékeny?!
Ezt meg tőled kérdezem amint írtad "nem kellene lenézően kezelni egy embert se", a lovakat akkor miért kéne? Ez elfogadható, csak mert nem emberek? Komolyan mondom néha félek, hogy a sok elfogult rajongónak az IQ szintje már a mínusz értékeket verdesi. EZ már nekem is sok amit páran írkálnak..
Amit meg Pink klippjeiről mondtok igen káromkodik benne, de mi lenne a szöveg értelmét néznétek? Ha ennyire nem megy az angol ott van a sok fordító a neten, olvassátok már el magyarul valamelyiket. Ezeknek a számoknak van háttértartalma is és nem csak azt kellene nézni, hogy mit sípolnak ki.
ToTo, Glamster, LittleVampire, és persze a többiek akik átlátták a helyzetet,

3 felhasználónak tetszik: