Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2011. május 21. 11:01
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
na ez az amit én is nagyon utálok!!! mi az atyaúristennek kell befesteni szegény állatokat?? minek?? nem tudom mikor, de volt a tévében, hogy egy nemnormális nő befestette a kutyáját rózsaszínre! minek?? Selenát már elég régóta utálom, de mostmár tényleg elegem van belőle...szegény paci azon a képen, rossz ránézni komolyan...most itt helyben azt kivánom, hogy Selenát is fessék be tetőtől talpig rózsaszínre, hagy tudja meg milyen érzés...
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. május 21. 11:02
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Ez egyáltalán nem állatkínzás! Lemossák és kész, csak addig lesz rajtuk a festék, amíg forgatnak. A képen is látható, hogy csak egy halvány réteg került fel a lovakra és ebben nincs semmi kínzás.
2011. május 21. 11:04
Há' mér nem jó neki fehéren?
Neki sem tetszene, ha ő lenne az új törpilla
Neki sem tetszene, ha ő lenne az új törpilla
2011. május 21. 11:04
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
én is birom Selenát de ami sok az sok.Kezdett elsztárosodni.Régebb a kedves kislány volt most meg kicsit olyan divás....Nem ilyennek ismertem, de ez van.Remélem megjön az esze .Pinknek igaza van.Pink♥
2011. május 21. 11:07
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Akkor az pedig ember kínzás, hogy ő festeti a haját.
A filmforgatásokra miért nem megy ki tüntetni? Minden második lovat festenek... Megjegyzem észre sem veszik, olyan anyagból készítik.
Agyam eldobom, de sok esze van...
A filmforgatásokra miért nem megy ki tüntetni? Minden második lovat festenek... Megjegyzem észre sem veszik, olyan anyagból készítik.
Agyam eldobom, de sok esze van...
2011. május 21. 11:07
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Nem tudom, eleve minek befesteni a lovakat, ha egy 12 éves is öt perc alatt fehérből könnyedén rózsaszín lovat tud varázsolni egy alap számítógépes program segítségével.
2011. május 21. 11:08
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Hát ha úgy nézzük a dolgokat, akkor ma már az a "trend", hogy az emberek befestetik házi kedvenceiket. Amúgy Pinknek igaza van, de szerintem először azért kellene felháborodnia, mert vannak olyan szolgáltatások, ahol a háziállatokat a gazdáik befestethetik olyan színre amilyenre csak akarják. Én személy szerint már láttam zöld kutyát is és nem volt valami szép látvány. Ahoz képest ez a ló semmi. Van egy példa:
2011. május 21. 11:09
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
Selena picit szánalmas h ezt csinálja :S undorító pff -.-" am meg egyébként is arra való az a sok szar photoshop h rózsaszínre "fessék" a lovat..=/(Y) gratulálok a gyenge elméjének..h ennyi nem jutott eszébe -.-"
2011. május 21. 11:10
Idézet (Tjaaash @ 2011.05.21. 11:08)
Hát ha úgy nézzük a dolgokat, akkor ma már az a "trend", hogy az emberek befestetik házi kedvenceiket. Amúgy Pinknek igaza van, de szerintem először azért kellene felháborodnia, mert vannak olyan szolgáltatások, ahol a háziállatokat a gazdáik befestethetik olyan színre amilyenre csak akarják. Én személy szerint már láttam zöld kutyát is és nem volt valami szép látvány. Ahoz képest ez a ló semmi. Van egy példa:

No comment. Az ilyet az utcára sem lenne szabad kiengedni.
2011. május 21. 11:12
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Horgi egyet értek.
Szeretem Selenát, de most Pinknek igaza volt.
Szeretem Selenát, de most Pinknek igaza volt.
2011. május 21. 11:12
Jóhát nyilván minden kedves ide író szelena rajongó BIZTOSAN örülne, ha ugyen LEMOSHATÓ festékkel, de egy (ne adj isten többször egy) napig kéne talpig átfújva pózolni...
A lokav is érző állítok, és lasan kezdem azt hinni, hogy intelligensebbek is mitn nagy részetek... EZ uygan olyan mintha egy szerencsétlen kutyát kitennél a napra.
Az ember kényszeresen akarja változtatni, amit a természet létrehozott. Ha már a lovakat is befestik egy szelenácska videó kedvéért, akkor hol van a határ?
És még csodálkoznak, hogy mi isszuk meg a levét : DD
A lokav is érző állítok, és lasan kezdem azt hinni, hogy intelligensebbek is mitn nagy részetek... EZ uygan olyan mintha egy szerencsétlen kutyát kitennél a napra.
Az ember kényszeresen akarja változtatni, amit a természet létrehozott. Ha már a lovakat is befestik egy szelenácska videó kedvéért, akkor hol van a határ?
És még csodálkoznak, hogy mi isszuk meg a levét : DD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.