Idézet (noni001 @ 2011.05.22. 20:56)
Az összes fannak:
Attól, hogy Selenát véditek, nem lesz ártatlan. Ugyanolyan beképzelt dizni sztár marad, és ugyan olyan ÁLLATKÍNZÓ. 20 évvel ezelőtt megértettem volna, de most.. Számítógéppel még, zebrát is csinálhattak volna belőle. Tudom, hogy ti szeretitek, de akkor is fogadjátok már el a tényeket!!! Én is szeretem GaGát, a hibáival együtt, és amikor hibázik, akkor nem védem meg, hanem igen is tényeket írok le. 
Igazad van. Mostmár mindent meglehet csinálni számítógéppel.. Selena is tud hibázni, ő nem egy isten. És akár mérgező a festék akár nem, énsem szeretnék egész nap, tűző napo, 30 fokban, rózsaszínre fújva állni. Csak mert Selena eddig képes volt játszani az édes dizni sztárt, nem kell azthinni, hogy egy szent. Másrészt, az elöző klipjében nem ő beszélt a természetességről? Mert én akkor is csak egy kisminkelt, műhajas libát láttam(már bocsánat), de most az a 6 kiló festék felvehetné a versenyt azzal ami a lovakon van. Nemhiszem, hogy ez az egész cirkusz megérte, hogy ott illegesse magát. És saját véleményem szerint, el is csúnyítja ez a rengeteg smink.
[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQzZHEh-zGoN6kPvsqOybvJGKO8PvHDiXJObS_woVgSzS9sjiREQ&t=1[/img]