Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2011. május 22. 13:56
Azon a képen amin a szegény rózsaszín ló van Selena vagy 10 évvel öregebbnek néz ki a sok sminkkel
2011. május 22. 14:12
Idézet (selena gomez 1 @ 2011.05.22. 13:09)
Hát P!nk őgy beszl mintha ő egy földreszállt angyalka lenne!
igaz, csak hogy selenenától nem ezt szoktuk meg míg pink mindig egy vagány csaj volt - mondjuk azt hozzátenném ő nem igazán festegeti a lovakat rózsaszínre egy klip kedvéért.
2011. május 22. 16:15
|
|
betikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 137566 offline
|
őőőőőőőőő...syerintem Pinknek is igaza van de szerintem akármilyen állatvédő nem szolhat bele más klippjébe hogy mit csináljon. Én is nagy állatvédő vagyok és igaz egz kicsit tulzás ez selenátol de ez van ha ő ezt akkarj a klipjében akkor nincs kigogásom...szerintem meg aki nem szereti Selenat az kussoljon jobbga hallgat mert ugz is tudjuk mi Selena fanok hogy mit irna:)
2011. május 22. 16:31
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
elég,kész,ennyi,elegem van!mindenki erről a kis senkiről beszél mindenhol,miközben soha nem lesz olyan tehetséges,mint mondjuk michael jackson,madonna és még sorolhatnám!Már a csapból is ő folyik,és ha valaki leszólja őt,vagy nem kedveskedő megjegyzéseket tesz rá,akkor annak mindenki nekiugrik!megjátsza magát,az összes nála híresebb és tehetségesebb embernél nyalizik,miközben egyikünknél sem különb.egyszerűen a falra mászom ettől a csajtól,csinált sztár,aki azt se tudja,milyen hülyeséget csináljon a buta disney-s fejével.egész nyugodtan ugorjatok a torkomnak,mert nem ódát zengtem hozzá,és nem dicsőítettem ez a csajt az égig,de a vélemyénem nem fog változni.Irogathatjátok,hogy ő milyen édes,aranyos és kedves,de attól ez még a tényeken nem fog változtatni!Most csak azért érdekel mindenkit annyira,hogy mit csinál és hol,mert éppen Justint hülyíti,több hírnév reményében.nem fogok elhallgatni senki kedvéért sem,kimondom a véleményem,ha ezért ˝utálni˝ is fognak egyesek.ha anniyra tehetséges és felnőtt lenne,nem így viselkedne,de úgyis feleslegesen fárasztom az ujjaimat.Imádjátok annyian,ha akarjátok,de kiváncsi vagyok,hol lesz mindjuk 10 év múlva...
2011. május 22. 16:36
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (betike @ 2011.05.22. 16:15)
őőőőőőőőő...syerintem Pinknek is igaza van de szerintem akármilyen állatvédő nem szolhat bele más klippjébe hogy mit csináljon. Én is nagy állatvédő vagyok és igaz egz kicsit tulzás ez selenátol de ez van ha ő ezt akkarj a klipjében akkor nincs kigogásom...szerintem meg aki nem szereti Selenat az kussoljon jobbga hallgat mert ugz is tudjuk mi Selena fanok hogy mit irna:)
Szerintem inkább tanulj meg helyesen írni.
Attól, hogy nem vagyok Selena fan, nem fogok kussolni, mindenki elmondhatja a véleményét.
2011. május 22. 16:40
|
|
GreenDayFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 117 Csatolások: 9 Azonosító: 149427 offline
|
elég csicsás és idétlen klipp lehet ha rózsaszin lovak kellenek hozzá...
2011. május 22. 16:48
Tudtommal ez egy fórum, és bárki leírhatja a véleményét, ha azt kulturáltan és emberhez méltóan tudja megfogalmazni. Mint mondtam már, kinek ez, kinek az. Mindenkinek megvan a saját véleménye erről a dologról kapcsolatban. A fórum attól fórum, hogy itt bárki elmondhatja a véleményét, és nem kell "kussolnia", hogy a te szavaddal éljek. Egyébként belegondolva tényleg baromi giccses egy klip lesz, ha rózsaszín lovak kellenek hozzá...
2011. május 22. 17:15
A rózsaszín lovak mondjuk durvák de nem kellett volna így letámadnia annak ellenére hogy (bocsi Selly) igaza van és ő is csinált cifrábbakat is!
2011. május 22. 17:18
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Cossack @ 2011.05.22. 12:15)
Egész egyszerűen arról van szó, hogy Selena, aki egészen idáig teljesen etikus és elfogadható magatartást tanúsított, elkövetett egy apró hibát, amin mindenki elkezd rágódni, mert már jó ideje kerestek valami kifogásolhatót a személyében (akinek nem inge, nem veszi magára).
Te és akik véditek fújjátok fel az ügyet. Remélem nem azt vártátok, hogy erre a témára mindenki dicsérni fogja őt?
Jössz itt ENSZ-el, UNICEF-el, lúggal, mésszel, afrikával, elvtársakkal, világháborúkkal, csatákkal - ahelyett, hogy annyit mondanál, hibázott, nem kellett volna. A többiek leírták nem tetszésüket az esettel kapcsolatban - erre PINK lett lehülyézve, mert fel merte emelni a szavát a lovak védelmében - de nyilván mindenki hülye és csak az a normális aki szelena rajongója.
10 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
hana001,
Heetella,
dave095,
Pixie Buue,
LittleVampire,
BarbaraXD,
Twilight6,
Grace Benning,
dóóra
2011. május 22. 18:27
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
No kislányom ki vagy te hogy megmond hogy ki kussoljon meg ki nem?Szelena egy éretlen h_lyegyerek,és attól olyan beképzelt mert ilyen emberek mint Te azt hiszik hogy mekkora istentudja tehetség.
2011. május 22. 18:43
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Ez a lány sem tud már mit kezdeni magával
Könyörgöm, egy lovat rózsaszínre befesteni?Mindegy hogy káros-e vagy sem, de ők is érző lények!Gondolj már bele, meg Szelena is, hogy milyen lenne már ha téged tetőtől talpig rózsaszínre festenének!Az a nagy gond, hogy különbséget tesznek az ember és az állat között, de az érzések ugyanazok.Selena kezd elcsúnyulni, ez a smink is valami rettenet.Pinknek igaza van, áldásomat rá
a sok bolond kislány...
2011. május 22. 19:18
|
|
olivia1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 134549 offline
|
Ez a Pink mindenbe beleavatkozik !
2011. május 22. 19:23
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (olivia1999 @ 2011.05.22. 19:18)
Ez a Pink mindenbe beleavatkozik !
Nem beleavatkozik, csak kiáll az állatok jogáért. Nem tudom, hogy te mennyire örülnél, ha befestenélek téged pl. piros színűre. Ráadásul, senki sem állna ki melletted. Teljesen mindegy, hogy állatról vagy emberről beszélünk. Nekik, és nekünk is vannak érzéseink. De úgy látszik belőled hiányzik. Most cáfolj meg nyugodtan.
2011. május 22. 19:24
Idézet (Twilight6 @ 2011.05.22. 19:20)
Gondolom te is sellykét akarod védeni.
miért mit vártál?
selike az első kedvenc sztárja
ráadásul már az eleje óta Pink a "rossz"
2011. május 22. 19:25
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.05.22. 19:24)
miért mit vártál?
Hát, nem is tudom, talán azt, hogy végre észhez térnek a Selena fanatikusok, de ez nem fog megvalósulni.
2011. május 22. 19:26
Idézet (Twilight6 @ 2011.05.22. 19:25)
Hát, nem is tudom, talán azt, hogy végre észhez térnek a Selena fanatikusok, de ez nem fog megvalósulni. 
hát nem is,mert hiányzik belőlük az együttérzés
ha együtt éreznének,akkor tudnák,hogy milyen rossz a lovaknak
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.