Starity

Pink felháborodott Selena Gomez tettén

46 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 22. 12:48 #481
- törölt felhasználó -    
cintia013
" Selena nem tett ezzel semmi rosszat sztem.... inkább festesse rózsaszinre a lovakat, mint mesztelenül pózoljon, mint a többi sztár -.-" "
O.o O.o
2011. május 22. 12:49 #482
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cossack @ 2011.05.22. 12:46)
Én soha sem állítottam hogy Miley gyerekes lenne, sőt! Egyébként ennek az úgyond "rivalizálásnak" is ellene vagyok, ami Selena és Miley között folyik. Miért ne lehetne mindkettejüket szeretni? Miért kell egyfolytában a különbségeken és a hátrányokon lovagolni ahelyett, hogy az ilyen előadók jó tulajdonságait értékelnék?

Mindenki védi a saját igazát.Nincs kedvem veled vitázni,Te szereted Szelenát és Én pedig nem,ez van pardon.gif
2011. május 22. 12:53 #483
iciripiciriborsökör
iciripiciriborsökör
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 26
Csatolások: 0
Azonosító: 142650
Szerintem sem tett semmi rosszat.És a festék lejön a lovakról,na meg semmi káros anyagot nem használt (állítása szerint).
2011. május 22. 12:53 #484
sh1nEE.
sh1nEE.
» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ

Státusz~ Pᴇʀғᴇᴄᴛɪᴏɴ ɪs ᴀ ᴅɪsᴇᴀsᴇ ᴏғ ᴀ ɴᴀᴛɪᴏɴ ღ
Hozzászólás: 1238
Csatolások: 454
Azonosító: 131165
most én is pinkkel értek egyet. igaza van, bár szeretem selly-t is. azt viszont nem értem h miért kell ezért selenát ledorombolni. hibázott. emberből vagyunk, senki sem tökéletes. különben is nem csak őt kell okolni, hiszen ha tényleg olyan káros vegyszereket tartalmazó festékkel pingálták volna ki a lovakat akkor a forgatáson nyilván nem teljesítették volna ezt a kérését. másfelől meg az a gyerekesség hogy itt veszekedtek ezen az incidensen... nem a rózsaszín lovak..
2011. május 22. 12:58 #485
Cossack
Cossack
új tag
Hozzászólás: 25
Azonosító: 151514
Idézet
most én is pinkkel értek egyet. igaza van, bár szeretem selly-t is. azt viszont nem értem h miért kell ezért selenát ledorombolni. hibázott. emberből vagyunk, senki sem tökéletes. különben is nem csak őt kell okolni, hiszen ha tényleg olyan káros vegyszereket tartalmazó festékkel pingálták volna ki a lovakat akkor a forgatáson nyilván nem teljesítették volna ezt a kérését. másfelől meg az a gyerekesség hogy itt veszekedtek ezen az incidensen... nem a rózsaszín lovak..

Ámen! Egyike vagy az itt hosszú sorokban felsorakozó hozzászólók értelmesebbjeinek. Valóban, kissé elhúzódott ez a vita (vagy inkább veszekedés), engem csupán az itt uralkodó tájékozatlanság idegesített fel. De részemről lezárva a vita (virtuális kézfogás wink.gif ). Öröm volt veletek, bár a célomat, úgy tűnik, sajnos nem értem el.
2011. május 22. 12:58 #486
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Idézet (Cossack @ 2011.05.22. 12:15)
Édes Istenem, hát ezért imádkozom, hogy Németországban még véletlenül se alakítson kormányt a Grüne Partei!
Egész egyszerűen arról van szó, hogy Selena, aki egészen idáig teljesen etikus és elfogadható magatartást tanúsított, elkövetett egy apró hibát, amin mindenki elkezd rágódni, mert már jó ideje kerestek valami kifogásolhatót a személyében (akinek nem inge, nem veszi magára).
Az eszébe sem jut senkinek, hogy Selena öt (!!!) menhelyről elhozott kutya tulajdonosa, valamint (nagyon nem mellékesen) UNICEF nagykövet is, amire nehezen lehetne ráfogni, hogy csak piárfogás, hiszen az UNICEF az ENSZ része. Egy ilyen volumenű szervezet pedig (amelynek Biztonsági Tanácsában Kína és Oroszország képviselői is ott csücsülnek) nem engedheti meg magának, hogy a sztárvilág afférjaiba ártsa magát. Tehát a lány nyilván letett valamit az asztalra, hogy ilyen tisztséget kapott (18 évesen, teszem hozzá). Ő valóban elhatározta, hogy segít megoldani olyan (valóban sürgető és aktuális) problémákat mint az Afrikában tomboló éhinség és polgárháborúk (ez utóbbiak egyébként híressé váltak kegyetlenségükről, bár aki látta mondjuk a Véres Gyémántot, tudja, miről beszélek). Inkább erre kéne odafigyelni és reflektálni, nem az ilyen teljesen triviális malőrökre. 
Nem tudom, ki mennyit tud az afrikai történésekről, én talán túl sokat is. És az, hogy Selena, aki simán megtehetné, hogy kimarad ebből az egészből, időt és energiát rászánva próbál segíteni ezeken az embereken, szerintem nagyon kellemes színt visz a sztárvilágba. Persze nem elvárás, hogy minden problémát hollywoodi magányos hős módjára egyedül oldjon meg. Ez nem (csak) az ő hatásköre. De a hozzáálása mindenképpen dicséretes és példamutató. 
Akinek pedig az állatkínzás miatt fáj a feje, az foglalkozzon inkább azokkal az elmebetegekkel, akik véresre verik a kutyát "fegyelmezés" címén, vagy kutya-illetve kakasviadalokat szerveznek! Hogy Spanyolhon nemzeti sportjáról már ne is beszéljünk! Egyébként arra gondolt esetleg valaki, hogy ezeket a lovakat talán beidomították és hozzászoktatták az ilyesmihez, hogy ne essen nekik rosszul?
Mondom, nem feltétlenül a hozzáállással van a gond. Akik tényleg támogatják az ilyen bűncselekmények ellen való harcot, azok előtt emelem kalapom. De ha csak azért hallatják a hangjukat, mert végre találtak valamit, amivel beleköthetnek Selenába, azok egy kicsit gondolkodjanak már el és ne játszák a Cicerót, elég idegesítő az is, ha én csinálom. Ne nevezzünk valamit "állatkínzásnak" vagy "kegyetlenségnek", amire inkább a "gyerekes" és "idétlen" jelzőket kellene használni. Ezek pedig nagyon nem ugyanazt jelentik.
Köszöntem!

Ez mind becsülendő. Csak van egy bökkenő. Sellyke miért teszi a jótékonykodást? Egyszerű reklámfogás miatt, vagy komolyan gondolja az egészet. Én is állatvédő vagyok. A családommal támogatunk nem egy menhelyet. Én hetente kijárok önkéntesként etetni. Érdekes, nekem eszembe sem jut, hogy egy állatot akár testileg-lelkileg bántsak, pl. befessem rózsaszín(!) színűre. Akkor Selena miért csinálja ezt ? Valószínűleg őneki ez csak egy plusz pont az embereknél, hogy segít az embereken, állatokon. Én csak sajnálni tudom, ha ezzel téged nem győzlek meg. De többet én nem szánok erre a beszélgetésre. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan
2011. május 22. 13:01 #487
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

StátuszBarbie is a b*tch, she is just a witch...
Hozzászólás: 1118
Csatolások: 117
Azonosító: 144054
Nem lehetett volna mondjuk számítógéppel megcsinálni a lovakat pinkre?Már nem azért,én is csak közepes Photoshopozó vagyok,de még én is meg tudom normálisan.Ez azért túlzás volt Seltől...És Pinkkel értek egyet.
1 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan
2011. május 22. 13:03 #488
Cossack
Cossack
új tag
Idézet

Ez mind becsülendő. Csak van egy bökkenő. Sellyke miért teszi a jótékonykodást? Egyszerű reklámfogás miatt, vagy komolyan gondolja az egészet. Én is állatvédő vagyok. A családommal támogatunk nem egy menhelyet. Én hetente kijárok önkéntesként etetni. Érdekes, nekem eszembe sem jut, hogy egy állatot akár testileg-lelkileg bántsak, pl. befessem rózsaszín(!) színűre. Akkor Selena miért csinálja ezt ? Valószínűleg őneki ez csak egy plusz pont az embereknél, hogy segít az embereken, állatokon. Én csak sajnálni tudom, ha ezzel téged nem győzlek meg. De többet én nem szánok erre a beszélgetésre.

Az állatvédelemről nem tudok nyilatkozni, de mint mondtam, az UNICEF nagyköveti státuszt nem ingyen osztogatják, és azzal bizonyos kötelezettségek és felelősség is együtt járnak. Ha nem tenne eleget ezeknek, az ENSZ már régen kihajította volna a tagjai közül! Azt pedig ne akarjátok nekem bemesélni, hogy az ENSZ nem tudja, mit csinál, mert az már tényleg röhejes lenne!
2011. május 22. 13:07 #489
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.05.22. 12:18)
komolyan mondom,hogy te csak ez miatt regisztráltál  110.gif

Érdemes megnézni, mert hozzászólásait csak ide írta.XD Ha én nem akarok fórumozni valahol aktívan, akkor nem regisztrálok be.XD Nekem is van egy tippem, hogy ki, bár szerintem elpanaszolta valakinek, az meg jön osztani az észt, hogy mennyire okos és, hogy mi mennyire hülyék vagyunk. Elég elolvasni a hozzászólásait, alapból a stílusa bunkó, lekezelő és arrogáns, az ilyenekkel én pedig sosem szimpatizáltam. De érdekes, kb. 11-ig írogatta a hülyeségeket, én meg éjszaka fél 1-kor értem haza és akkor ültem le az angol tételeket kidolgozni. Érdekes módon, az illető megint elkezdett baromságokat írogatni délelőtt környékén? Abszolút egy gyermek napirendjét lehet kivenni. Annyira átlátszó, hogy az már fájdalmas. Idejön, ledegradál itt mindenkit, hogy senki sem olyan kalifikált, mint ő. Isten megbocsássa, de szívesebben olvasok el Shakespeare vagy egy Csehov művet, mint olyat, amit ő írt. Alapból nem kedvelem a törit, és benyög egy olyan könyvet, amiben legyilkolnak egy pacit, valami klasszikus akármit és ezzel elárultam magamról azt, hogy nem ismerem. Mekkora bűn wazze. Öngyilkos leszek, mert nem szoktam ilyeneket olvasni, mekkora probléma. blink.gif Nem irodalom tanárnak készülök, és úgy érzem, hogy talán egy ilyen könyv nem tartozik az alapműveltséghez. Amikor valaki nem tudja, hogy mikor volt a második világháború, na az gáz. Én nem tartom cikinek, hogy nem hallottam erről a könyvről, mert szerintem a 4 éves gimis anyagba nincs benne. Ha benne is van, nekem nem tanították. De észrevettétek? Ahelyett, hogy saját érveket hozna fel, felhozza az irodalmat, a történelmet és a kémiát. Ez egyszerűen röhejes gyerekek.XD Akinek pedig az értékrendje megengedi azt, hogy befessünk egy lovat, akkor én mondom, nyomozzuk le az IP-jét, vegyünk 5 liter diszperzitet és öntsük rá. Majd az adott festékanyagot nem vakarhatja le magáról két teljes napig. Csak akkor tudná megérteni, hogy miről is beszélünk. Abba pedig van valami, hogy nem merte az eredeti nickről.XD Szánalmas, hogy odáig süllyedünk, hogy inkább regisztrálunk egy másik fiókot, csak azért, hogy ledegradálhassuk a másikat. Véleményem sincs erről. Primitív, undorító és röhejes. Szinte embernek sem tartom azt, aki nem meri a véleményét felvállalni, hogy "Igen, wazze, én ezt mondtam és így gondolom!". Ezekből milyen felnőttek lesznek? Szánalmas. Egyébként mindennél van rosszabb, ha úgy nézzük. Az araboknál levágják a kezedet, ha lopsz. Ott van az emberölés, az állítólagos európai atomtámadás, akkor ott volt H1N1. Most őszintén? Kit érdekelnek az agyon kínzott kutyák, ha a téma és a cikk befestett lovakról szól?! Lehet, hogy lexikálisan te olyan baromi okos vagy, de tudod az intelligenciával születni kell, ami benned nincs meg. Ahelyett, hogy osztod az észt itt a népnek, menj és szedjél fel valami dögös csajt, már ha persze hímnemű vagy, mert abban sem vagyok biztos, hogy nem-e egy tegnapi kislány fórumozó regisztrált be egy vadi új "méles" nickkel. Megjegyzem, attól, hogy te most bunkózól, ledegradálsz és lekezelsz mindenkit, mint említettem, csak az ellenszenvet váltod ki másokból. Tudod, én sem szeretem ismételni magamat, akár csak te picike bogaram. wink.gif Már reagálni sem tudok arra, amilyen baromságokat firkálsz, mert nincs erőm, sem időm, sem kedvem, hogy újra leírjam azt, amit az éjszaka.smileeee.gif Ha te imádod őt, az engem nem érdekel. Kellene?XD Én nekem megvan az igényesség azért a sztárok között is, és nem alacsonyodok le dizni szintre, már bocsesz. Minél jobban megpróbálod ránk tukmálni a lexikális tudásod kíséretében szelenácskát, annál jobban nem fog menni. Micsoda ördögi kör.XD Kíváncsi vagyok, hogy még miket fogsz firkálni, mert élvezet olvasni az erőlködéseidet.XD Bár a bioszos kérdésemre még mindig nem kaptam választ. És bár, nem csak mi vagyunk itt a tájékozatlanok, megjegyzem...
2 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Riri,Avrilfan
2011. május 22. 13:09 #490
selena gomez 1
selena gomez 1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 467
Azonosító: 130627
Hát P!nk őgy beszl mintha ő egy földreszállt angyalka lenne!
2011. május 22. 13:12 #491
- törölt felhasználó -    
Selena ezen a szinten van, ennyi. Mit kéne várni tőle?
2 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan, Twilight6
2011. május 22. 13:13 #492
- törölt felhasználó -    
Idézet (selena gomez 1 @ 2011.05.22. 13:09)
Hát P!nk őgy beszl mintha ő egy földreszállt angyalka lenne!

ha Hilary Duff mondta volna ezeket selikére,akkor milyen kifogást találnátok ez helyett a duma helyett,hogy ő se teljesen angyal? pardon.gif
mert tudtommal neki nincs botránya pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan, LittleVampire
2011. május 22. 13:18 #493
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Azonosító: 147043
Szegény ló..
P!nknek teljesen igaza van.
De ha a festék tényleg nem ártott neki, akkor mondjuk oké, de ez akkor sem természetes és nem kellett volna. Tényleg lehetett volna fotoshoppal megcsinálni rózsaszínre...
2011. május 22. 13:20 #494
Cossack
Cossack
új tag
Idézet
Érdemes megnézni, mert hozzászólásait csak ide írta.XD Ha én nem akarok fórumozni valahol aktívan, akkor nem regisztrálok be.XD Nekem is van egy tippem, hogy ki, bár szerintem elpanaszolta valakinek, az meg jön osztani az észt, hogy mennyire okos és, hogy mi mennyire hülyék vagyunk. Elég elolvasni a hozzászólásait, alapból a stílusa bunkó, lekezelő és arrogáns, az ilyenekkel én pedig sosem szimpatizáltam. De érdekes, kb. 11-ig írogatta a hülyeségeket, én meg éjszaka fél 1-kor értem haza és akkor ültem le az angol tételeket kidolgozni. Érdekes módon, az illető megint elkezdett baromságokat írogatni délelőtt környékén? Abszolút egy gyermek napirendjét lehet kivenni. Annyira átlátszó, hogy az már fájdalmas. Idejön, ledegradál itt mindenkit, hogy senki sem olyan kalifikált, mint ő. Isten megbocsássa, de szívesebben olvasok el Shakespeare vagy egy Csehov művet, mint olyat, amit ő írt. Alapból nem kedvelem a törit, és benyög egy olyan könyvet, amiben legyilkolnak egy pacit, valami klasszikus akármit és ezzel elárultam magamról azt, hogy nem ismerem. Mekkora bűn wazze. Öngyilkos leszek, mert nem szoktam ilyeneket olvasni, mekkora probléma.  Nem irodalom tanárnak készülök, és úgy érzem, hogy talán egy ilyen könyv nem tartozik az alapműveltséghez. Amikor valaki nem tudja, hogy mikor volt a második világháború, na az gáz. Én nem tartom cikinek, hogy nem hallottam erről a könyvről, mert szerintem a 4 éves gimis anyagba nincs benne. Ha benne is van, nekem nem tanították. De észrevettétek? Ahelyett, hogy saját érveket hozna fel, felhozza az irodalmat, a történelmet és a kémiát. Ez egyszerűen röhejes gyerekek.XD Akinek pedig az értékrendje megengedi azt, hogy befessünk egy lovat, akkor én mondom, nyomozzuk le az IP-jét, vegyünk 5 liter diszperzitet és öntsük rá. Majd az adott festékanyagot nem vakarhatja le magáról két teljes napig. Csak akkor tudná megérteni, hogy miről is beszélünk. Abba pedig van valami, hogy nem merte az eredeti nickről.XD Szánalmas, hogy odáig süllyedünk, hogy inkább regisztrálunk egy másik fiókot, csak azért, hogy ledegradálhassuk a másikat. Véleményem sincs erről. Primitív, undorító és röhejes. Szinte embernek sem tartom azt, aki nem meri a véleményét felvállalni, hogy "Igen, wazze, én ezt mondtam és így gondolom!". Ezekből milyen felnőttek lesznek? Szánalmas. Egyébként mindennél van rosszabb, ha úgy nézzük. Az araboknál levágják a kezedet, ha lopsz. Ott van az emberölés, az állítólagos európai atomtámadás, akkor ott volt H1N1. Most őszintén? Kit érdekelnek az agyon kínzott kutyák, ha a téma és a cikk befestett lovakról szól?! Lehet, hogy lexikálisan te olyan baromi okos vagy, de tudod az intelligenciával születni kell, ami benned nincs meg. Ahelyett, hogy osztod az észt itt a népnek, menj és szedjél fel valami dögös csajt, már ha persze hímnemű vagy, mert abban sem vagyok biztos, hogy nem-e egy tegnapi kislány fórumozó regisztrált be egy vadi új "méles" nickkel. Megjegyzem, attól, hogy te most bunkózól, ledegradálsz és lekezelsz mindenkit, mint említettem, csak az ellenszenvet váltod ki másokból. Tudod, én sem szeretem ismételni magamat, akár csak te picike bogaram.  Már reagálni sem tudok arra, amilyen baromságokat firkálsz, mert nincs erőm, sem időm, sem kedvem, hogy újra leírjam azt, amit az éjszaka. Ha te imádod őt, az engem nem érdekel. Kellene?XD Én nekem megvan az igényesség azért a sztárok között is, és nem alacsonyodok le dizni szintre, már bocsesz. Minél jobban megpróbálod ránk tukmálni a lexikális tudásod kíséretében szelenácskát, annál jobban nem fog menni. Micsoda ördögi kör.XD Kíváncsi vagyok, hogy még miket fogsz firkálni, mert élvezet olvasni az erőlködéseidet.XD Bár a bioszos kérdésemre még mindig nem kaptam választ. És bár, nem csak mi vagyunk itt a tájékozatlanok, megjegyzem...

Ha neked a történelmi tények, és egy klasszikus műbeli realisztikus ábrázolás nem mérvadó, az nem az én problémám. kÖNYÖRGÖK EMBEREK! A megkínzott kutyákat azért hoztam fel, hogy lássátok, mi a VALÓDI ÁLLATKÍNZÁS! Mert ez nem az! De kérdem én, mi a legkegyetlenebb dolog, amiről valaha hallottál? Amit akár ember, akár állat ellen követtek el?
Az arroganciáért elnését kérem mindenkinek, bár azt megjegyezném, hogy azért, mert a gimis tananyagban nincs benne egy klasszikus regény, az elolvasása attól még lehetséges és nagyon ajánlott! Valamint nagyon is tudom mikor volt a Második Világháború (ha akarod, napra pontosan megadom neked az időintervallum határait), azért, mert hihetetlennek tűnik, attól még igenis használtak lovasságot a Második Világháborúban (és éppen ebben rejlett egyes katonák és vezetők zsenialitása, egy, hadtörténetileg megismételhetetlen sikerű ötletből).
2011. május 22. 13:23 #495
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cossack @ 2011.05.22. 13:20)
Ha neked a történelmi tények, és egy klasszikus műbeli realisztikus ábrázolás nem mérvadó, az nem az én problémám. kÖNYÖRGÖK EMBEREK! A megkínzott kutyákat azért hoztam fel, hogy lássátok, mi a VALÓDI ÁLLATKÍNZÁS! Mert ez nem az! De kérdem én, mi a legkegyetlenebb dolog, amiről valaha hallottál? Amit akár ember, akár állat ellen követtek el?
Az arroganciáért elnését kérem mindenkinek, bár azt megjegyezném, hogy azért, mert a gimis tananyagban nincs benne egy klasszikus regény, az elolvasása attól még lehetséges és nagyon ajánlott!

én a helyedben leszállnék a billentyűkről és kussba elsompolyognék pardon.gif
bármit is írsz,úgyse tudod senki véleményét megváltoztatni,csak koptatod a billentyűidet és lefárasztasz mindenkit rolleyes.gif legalábbis engem biztosan pardon.gif
2011. május 22. 13:38 #496
Lilla2
Lilla2

StátuszKi tudja mi jön, nem? Éljünk a mának, ennyi a lényeg.
Hozzászólás: 1334
Csatolások: 425
Azonosító: 139586
Szegény lovak.Pink-nek teljesen igaza van.
2011. május 22. 13:38 #497
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.05.22. 13:23)
én a helyedben leszállnék a billentyűkről és kussba elsompolyognék pardon.gif
bármit is írsz,úgyse tudod senki véleményét megváltoztatni,csak koptatod a billentyűidet és lefárasztasz mindenkit  rolleyes.gif legalábbis engem biztosan pardon.gif

Így van. Ha ő olyan nagy felnőtt lenne, akkor egyrészt nem jönne ide és próbálna meggyőzni minket a saját igazáról. Mert amúgy ezt csinálja. Minden áron ránk akarja erőltetni a saját véleményét. Egy normális ember elfogadja azt, hogy kinek ez, kinek az. Ettől olyan szép a világ, hogy mindenki mást szeret. De ez már szerintem beteges, hogy milyen stílusban és milyen módszerrel próbálja ránk erőltetni szelenát. Nem fogja megváltani a világot ezzel és ez még mindig édes kevés volt. Tény, mindennél van rosszabb, de azt hiszem, hogy bármit is írunk, bárhogyan is próbálom meggyőzni, nem fogom tudni, mert jön a törivel, a kémiával és az irodalommal. Kapok ezekből eleget a suliban, nem akarom még itt is ezt hallgatni. Egyszer vegyen a kezei közé egy hajszínezőt és olvassa el az összetevőket. Bármi is van benne, nem egészséges. Én nem kívánok több időt pazarolni erre, mert úgysem fogom tudni meggyőzni, ő meg jön azzal, hogy mennyire okos, mi pedig mennyire hülyék vagyunk. Okos enged, szamár szenved. Aki nem tudja ép ésszel felfogni, hogy nem normális az, ha befestünk egy lovat, annak kezelésre van szüksége. Hiába magyarázzuk neki azt, hogy az olyan, mintha őt leöntenék festékkel, nem fogja felfogni. Nagy az Isten állatkertje, az egyszer biztos. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Riri,Avrilfan
2011. május 22. 13:53 #498
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
@Cossack azzal törődj hogy felnőtt férfi vagy,de egy tinisztár miatt veszekszel omg.gif
1 felhasználónak tetszik: Twilight6
2011. május 22. 13:53 #499
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
Vagy egy fura kisgyerek rohog.gif
2011. május 22. 13:54 #500
- törölt felhasználó -    
Azért kiváncsi lennék,mivel festették be őket,de én is Pinkkel értek egyet.
46 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Pink Pink 34.