Idézet
Én úgy élem ebbe bele magam,mintha engem festenének be rózsaszínre.Nagyon sajnálom a lovakat,lehet P!nk felkapta az ügyet,de akkor is teljesen igaza volt ebbe!
Kíváncsi lennék ha Szelenát festenék be rózsaszínre mit szólna
Édes Istenem, hát ezért imádkozom, hogy Németországban még véletlenül se alakítson kormányt a Grüne Partei!
Egész egyszerűen arról van szó, hogy Selena, aki egészen idáig teljesen etikus és elfogadható magatartást tanúsított, elkövetett egy apró hibát, amin mindenki elkezd rágódni, mert már jó ideje kerestek valami kifogásolhatót a személyében (akinek nem inge, nem veszi magára).
Az eszébe sem jut senkinek, hogy Selena öt (!!!) menhelyről elhozott kutya tulajdonosa, valamint (nagyon nem mellékesen) UNICEF nagykövet is, amire nehezen lehetne ráfogni, hogy csak piárfogás, hiszen az UNICEF az ENSZ része. Egy ilyen volumenű szervezet pedig (amelynek Biztonsági Tanácsában Kína és Oroszország képviselői is ott csücsülnek) nem engedheti meg magának, hogy a sztárvilág afférjaiba ártsa magát. Tehát a lány nyilván letett valamit az asztalra, hogy ilyen tisztséget kapott (18 évesen, teszem hozzá). Ő valóban elhatározta, hogy segít megoldani olyan (valóban sürgető és aktuális) problémákat mint az Afrikában tomboló éhinség és polgárháborúk (ez utóbbiak egyébként híressé váltak kegyetlenségükről, bár aki látta mondjuk a Véres Gyémántot, tudja, miről beszélek). Inkább erre kéne odafigyelni és reflektálni, nem az ilyen teljesen triviális malőrökre.
Nem tudom, ki mennyit tud az afrikai történésekről, én talán túl sokat is. És az, hogy Selena, aki simán megtehetné, hogy kimarad ebből az egészből, időt és energiát rászánva próbál segíteni ezeken az embereken, szerintem nagyon kellemes színt visz a sztárvilágba. Persze nem elvárás, hogy minden problémát hollywoodi magányos hős módjára egyedül oldjon meg. Ez nem (csak) az ő hatásköre. De a hozzáálása mindenképpen dicséretes és példamutató.
Akinek pedig az állatkínzás miatt fáj a feje, az foglalkozzon inkább azokkal az elmebetegekkel, akik véresre verik a kutyát "fegyelmezés" címén, vagy kutya-illetve kakasviadalokat szerveznek! Hogy Spanyolhon nemzeti sportjáról már ne is beszéljünk! Egyébként arra gondolt esetleg valaki, hogy ezeket a lovakat talán beidomították és hozzászoktatták az ilyesmihez, hogy ne essen nekik rosszul?
Mondom, nem feltétlenül a hozzáállással van a gond. Akik tényleg támogatják az ilyen bűncselekmények ellen való harcot, azok előtt emelem kalapom. De ha csak azért hallatják a hangjukat, mert végre találtak valamit, amivel beleköthetnek Selenába, azok egy kicsit gondolkodjanak már el és ne játszák a Cicerót, elég idegesítő az is, ha én csinálom. Ne nevezzünk valamit "állatkínzásnak" vagy "kegyetlenségnek", amire inkább a "gyerekes" és "idétlen" jelzőket kellene használni. Ezek pedig nagyon nem ugyanazt jelentik.
Köszöntem!