Starity

Pink felháborodott Selena Gomez tettén

46 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 22. 08:56 #461
Cossack
Cossack
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 25
Csatolások: 0
Azonosító: 151514
Idézet
Most, hogy előjössz egy olyan regénnyel, amit senki sem ismer... nem tudom. Engem nem győztél meg.  Semmi értelme előjönni ezekkel, mert én is csak nézek, mint Rozi a moziban.

Ezzel már elárultál magadról valamit, már bocsánat. Mint említettem, ez egy klasszikus, amiből nem egy (megjegyzem, elég jó) filmet készítettek.

A lovas témára visszatérve: túl nagy ügyet csinál belőle mindenki. Ha láttál olyan komoly állatkínzással kapcsolatos videókat, igazán tudhatnál disztingválni a két eset között. Lassan milliomodszorra mondom el, hogy egy lónak ennél sokkal többet is el kell tudni viselnie. Már felhoztam példaként a zablát, nem szeretem ismételni önmagam, de most muszáj.

Mellesleg Pink elvtársnő komolyan gondolja, hogy egy ilyen művésznévvel szól hozzá egy ilyen esethez?! Ez után ne várja már el, hogy bárki is komolyan vegye!
2011. május 22. 09:16 #462
- törölt felhasználó -    
selena egyre hülyéb
2011. május 22. 09:16 #463
- törölt felhasználó -    
igen sajnos itt tartunk!!
2011. május 22. 09:21 #464
- törölt felhasználó -    
Én úgy élem ebbe bele magam,mintha engem festenének be rózsaszínre.Nagyon sajnálom a lovakat,lehet P!nk felkapta az ügyet,de akkor is teljesen igaza volt ebbe!
Kíváncsi lennék ha Szelenáz festenék be rózsaszínre mit szólna rohog.gif
2011. május 22. 10:31 #465
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Most olvasgatom csak a kommenteket... Te jó Isten. mellow.gif Látom jó néhányan elaludtak, amikor az észt osztották. biggrin.gif

Holly Keller, ToTo, Lady Suzy _nevet.gif meghajolo.gif
2011. május 22. 10:32 #466
- törölt felhasználó -    
Holly Keller
Meggyőztél! Egyetértek!
2011. május 22. 11:03 #467
- törölt felhasználó -    
Hát, ahogy a commentek elolvasom, elég megoszlóak a vélemények. Van itt néhány művelt ember. De ahogy vitáztok egymással és ahogy, amilyen indokokkal véditek Selenát hát az.... lehet, hogy nem lenne képes ezt megtenni - az állatkínzást - de ez nem indok arra, hogy ugyan miért is akarjaa lovakat rózsaszínűen!
De álljunk meg egy percre! Egy forgatás lehet 10-13 órás is. Szegény lónak azért ez az időt nem könnyű kibírni. De képen is látszik, hogy a paci mennyire nem bírja.
De Selena egyáltalán honnan tudja - azon kívül, hogy elmondták neki, mert nem nézem ki belőle, hogy ezt magától tudná - hogy az anyag nem ártalmas? Tudja, hogyha ártalmas akkor ezzel mit tett? Egyébként meg szövegben az van, hogy ő akarta,de mindegy. Lehet, hogy nem ártalmas, de több mint valószínű, hogy igen, mert jó pár ember megcáfolta és leírta ezt. Az én véleményem részben ennek köszönhetően változott meg.
Én Pinkkel értek egyet. Tényleg nem kell egy rohadt klipp miatt rószaszínűre festeni egy lovat. Ott a számítógépes technika.
Meg egyáltalán, miért kell egy lassan 19 éves lánynak rózsaszínű lovon forgatnia?! Nem túl gyerekes ez? Szerintem az.
De ebből is lassan már botrány lesz...Tényleg eléggé elefántot csinálunk a bolhából...
1 felhasználónak tetszik: adriienn96
2011. május 22. 11:29 #468
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Cossack @ 2011.05.22. 08:56)
Ezzel már elárultál magadról valamit, már bocsánat. Mint említettem, ez egy klasszikus, amiből nem egy (megjegyzem, elég jó) filmet készítettek.
A lovas témára visszatérve: túl nagy ügyet csinál belőle mindenki. Ha láttál olyan komoly állatkínzással kapcsolatos videókat, igazán tudhatnál disztingválni a két eset között. Lassan milliomodszorra mondom el, hogy egy lónak ennél sokkal többet is el kell tudni viselnie. Már felhoztam példaként a zablát, nem szeretem ismételni önmagam, de most muszáj. 
Mellesleg Pink elvtársnő komolyan gondolja, hogy egy ilyen művésznévvel szól hozzá egy ilyen esethez?! Ez után ne várja már el, hogy bárki is komolyan vegye!

Sokkal többet is el kell viselnie egy lónak? De ha nem muszáj, akkor ne kelljen már neki átesnie ilyeneken. Ez teljes mértékben emberi felelőtlenség. Számomra nincs kis meg nagy állatkínzás - csak állatkínzás. És a kínzás ebben az esetben nem azt jelenti, hogy fájdalmat okoztak az állatnak, de hogy jót nem tettek vele az biztos. Simán elkerülhető lett volna ez a dolog egy kis odafigyeléssel. Elég lett volna egy érettebb ember aki megmondja szelenának, hogy ez nem helyénvaló és oldjuk meg pl számítógépes trükkel.
5 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Pandus, adriienn96, Grace Benning, Bogszics
2011. május 22. 11:42 #469
- törölt felhasználó -    
Idézet (cintia013 @ 2011.05.22. 00:30)
Selena nem tett ezzel semmi rosszat sztem.. inkább festesse rózsaszinre a lovakat, mint mesztelenül pózoljon, mint a többi sztár -.-"

http://media.tumblr.com/tumblr_lezqu5zliD1qaj0cz.gif
6 felhasználónak tetszik: Pandus, noni001, adriienn96, Riri,Avrilfan, Bogszics, Lady Suzy
2011. május 22. 11:55 #470
Namii
Namii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 221
Azonosító: 138785
Pinknek teljesen igaza van smileeee.gif én szerettem Selenát, de ez most teljesen kiakasztott. Ráadásúl, nagyon szeretem a lovakat. Szóval,azt hiszem ki is törlöm Selenát a kedvenceim közűl...><
2011. május 22. 12:10 #471
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
Cossack k_rvára osztod az észt mindenkinek,de nincs igazad.Igen,állakinzás,ha nem hiszed kicsit nézz utána.Igen,Pink ezzel a névvel lett hires,és valami bajodvan vele?Sokkal többet ér mint ez a kislány akinek az anyja jó helyre feküdt jókor...
2011. május 22. 12:13 #472
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
És és Cossack nem a szocializmusban vagyunk,ne elvtársozzál mindenkit
2011. május 22. 12:15 #473
Cossack
Cossack
új tag
Idézet
Én úgy élem ebbe bele magam,mintha engem festenének be rózsaszínre.Nagyon sajnálom a lovakat,lehet P!nk felkapta az ügyet,de akkor is teljesen igaza volt ebbe! 
Kíváncsi lennék ha Szelenát festenék be rózsaszínre mit szólna

Édes Istenem, hát ezért imádkozom, hogy Németországban még véletlenül se alakítson kormányt a Grüne Partei!

Egész egyszerűen arról van szó, hogy Selena, aki egészen idáig teljesen etikus és elfogadható magatartást tanúsított, elkövetett egy apró hibát, amin mindenki elkezd rágódni, mert már jó ideje kerestek valami kifogásolhatót a személyében (akinek nem inge, nem veszi magára).

Az eszébe sem jut senkinek, hogy Selena öt (!!!) menhelyről elhozott kutya tulajdonosa, valamint (nagyon nem mellékesen) UNICEF nagykövet is, amire nehezen lehetne ráfogni, hogy csak piárfogás, hiszen az UNICEF az ENSZ része. Egy ilyen volumenű szervezet pedig (amelynek Biztonsági Tanácsában Kína és Oroszország képviselői is ott csücsülnek) nem engedheti meg magának, hogy a sztárvilág afférjaiba ártsa magát. Tehát a lány nyilván letett valamit az asztalra, hogy ilyen tisztséget kapott (18 évesen, teszem hozzá). Ő valóban elhatározta, hogy segít megoldani olyan (valóban sürgető és aktuális) problémákat mint az Afrikában tomboló éhinség és polgárháborúk (ez utóbbiak egyébként híressé váltak kegyetlenségükről, bár aki látta mondjuk a Véres Gyémántot, tudja, miről beszélek). Inkább erre kéne odafigyelni és reflektálni, nem az ilyen teljesen triviális malőrökre.

Nem tudom, ki mennyit tud az afrikai történésekről, én talán túl sokat is. És az, hogy Selena, aki simán megtehetné, hogy kimarad ebből az egészből, időt és energiát rászánva próbál segíteni ezeken az embereken, szerintem nagyon kellemes színt visz a sztárvilágba. Persze nem elvárás, hogy minden problémát hollywoodi magányos hős módjára egyedül oldjon meg. Ez nem (csak) az ő hatásköre. De a hozzáálása mindenképpen dicséretes és példamutató.

Akinek pedig az állatkínzás miatt fáj a feje, az foglalkozzon inkább azokkal az elmebetegekkel, akik véresre verik a kutyát "fegyelmezés" címén, vagy kutya-illetve kakasviadalokat szerveznek! Hogy Spanyolhon nemzeti sportjáról már ne is beszéljünk! Egyébként arra gondolt esetleg valaki, hogy ezeket a lovakat talán beidomították és hozzászoktatták az ilyesmihez, hogy ne essen nekik rosszul?

Mondom, nem feltétlenül a hozzáállással van a gond. Akik tényleg támogatják az ilyen bűncselekmények ellen való harcot, azok előtt emelem kalapom. De ha csak azért hallatják a hangjukat, mert végre találtak valamit, amivel beleköthetnek Selenába, azok egy kicsit gondolkodjanak már el és ne játszák a Cicerót, elég idegesítő az is, ha én csinálom. Ne nevezzünk valamit "állatkínzásnak" vagy "kegyetlenségnek", amire inkább a "gyerekes" és "idétlen" jelzőket kellene használni. Ezek pedig nagyon nem ugyanazt jelentik.
Köszöntem!
2011. május 22. 12:18 #474
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cossack @ 2011.05.22. 12:15)
Édes Istenem, hát ezért imádkozom, hogy Németországban még véletlenül se alakítson kormányt a Grüne Partei!
...

komolyan mondom,hogy te csak ez miatt regisztráltál 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2011. május 22. 12:22 #475
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.05.22. 12:18)
komolyan mondom,hogy te csak ez miatt regisztráltál  110.gif

Már szánalamas rohog.gif van egy ötletem hogy ki az illető.. rolleyes.gif ennyire fáj hogy olyan embert szidnak aki sz_rika fejére pardon.gif Szelenitáá álszent..persze attól még szeretheti a kutyákat rolleyes.gif
2011. május 22. 12:25 #476
Cossack
Cossack
új tag
Idézet
komolyan mondom,hogy te csak ez miatt regisztráltál 

Ami azt illeti, nem csak ezért, de ez a teljesen felesleges hacacáré felkeltette az érdeklődésemet.
2011. május 22. 12:29 #477
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Idézet (Cossack @ 2011.05.22. 12:25)
Ami azt illeti, nem csak ezért, de ez a teljesen felesleges hacacáré felkeltette az érdeklődésemet.

és nem mertél az eredeti nickedről,hö? _nevet.gif
Hiába véded Selenát,mert képpel van bebizonyitva hogy hibás a lovakkal szemben..aztán már azt beszélsz amit akarsz,de Selena kimutatta hogy milyen igazából rolleyes.gif
2011. május 22. 12:39 #478
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pixie Buue @ 2011.05.22. 12:29)
és nem mertél az eredeti nickedről,hö? _nevet.gif 
Hiába véded Selenát,mert képpel van bebizonyitva hogy hibás a lovakkal szemben..aztán már azt beszélsz amit akarsz,de Selena kimutatta hogy milyen igazából rolleyes.gif

Ott a pont!Meg most látszik a valódi énje.Ja és még voltak akik szerint Májli gyerekes,akkor Szelena a rózsaszín pacival(szegény ló) nem gyerekes? mellow.gif
2011. május 22. 12:41 #479
Cossack
Cossack
új tag
Idézet
és nem mertél az eredeti nickedről,hö? 
Hiába véded Selenát,mert képpel van bebizonyitva hogy hibás a lovakkal szemben..aztán már azt beszélsz amit akarsz,de Selena kimutatta hogy milyen igazából

Nem mindenki folyamodik ehhez a módszerhez, ezt tisztáznám.

Amíg nem árt a lovaknak, lefényképezheted, nekem mindegy (bár azt megjegyezbém, hogy ez a kreolos árnyalat nagyon nem áll jól neki). Márpedig erre semmiféle bizonyíték nincsen. És igenis van különbség fájdalom és fájdalom között, ez nyilvánvaló tény.
Az irritál, hogy néhány, Pinkhez hasonló egyének produkcióin felnőtt tinilány el akarja hitetni magáról, hogy tudja, mit jelent az a szó: kínzás. Ha majd Selena napi 16 órán keresztül a tűző napon éjfeketére pingált lovakkal pózol, vagy pedig szöges nyakörvet rak egy kutya nyakára, hogy azután egy Land Cruiser mögött végigvonszolja New York utcáin, akkor majd elhiszem, hogy durvának találjátok, amit csinál. De addig legyetek szívesek nem minden apró baromságba belekötni, csak hogy legyen mibe!
2011. május 22. 12:46 #480
Cossack
Cossack
új tag
Idézet
[Ott a pont!Meg most látszik a valódi énje.Ja és még voltak akik szerint Májli gyerekes,akkor Szelena a rózsaszín pacival(szegény ló) nem gyerekes?

Én soha sem állítottam hogy Miley gyerekes lenne, sőt! Egyébként ennek az úgyond "rivalizálásnak" is ellene vagyok, ami Selena és Miley között folyik. Miért ne lehetne mindkettejüket szeretni? Miért kell egyfolytában a különbségeken és a hátrányokon lovagolni ahelyett, hogy az ilyen előadók jó tulajdonságait értékelnék?
46 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Pink Pink 35.