Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2011. május 21. 23:11
|
Cossackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 151514 offline
|
Valóban nem maguktól mentek, de kibírták. Mellesleg a tremészetes életkörülményekről írt szövegrészletet elolvastátok? Nem számonkérés, csak az szerintem igazán mérvadó érv.
2011. május 21. 23:13
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Cossack @ 2011.05.21. 23:11)
Valóban nem maguktól mentek, de kibírták. Mellesleg a tremészetes életkörülményekről írt szövegrészletet elolvastátok? Nem számonkérés, csak az szerintem igazán mérvadó érv.
Én elolvastam. És Te érted is? Természetes életkörülmény - a rózsaszín festék viszont nem az.
Amúgy van 'szerkesztem' gomb az üzeneteknél.
2011. május 21. 23:16
|
Cossackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 151514 offline
|
Nem az, DE KÖNYÖRGÖK, NEM ÁRT NEKIK! Elnézést a hangvételért, fáradt vagyok. A természetes körülményekkel arra akartam utalni, hogy sokkal keményebb életük volt akkoriban, de attól sem lett semmi bajuk. A ló nem cukorból van, na!
2011. május 21. 23:18
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Cossack @ 2011.05.21. 23:16)
Nem az, DE KÖNYÖRGÖK, NEM ÁRT NEKIK! Elnézést a hangvételért, fáradt vagyok. A természetes körülményekkel arra akartam utalni, hogy sokkal keményebb életük volt akkoriban, de attól sem lett semmi bajuk. A ló nem cukorból van, na!
Te hogy ücsörögsz szívesen a strandon vagy otthon a kertben Félmeztelenül vagy festékkel bekenve?
2011. május 21. 23:22
|
Cossackúj tag |
|
Ha a festék nem ártalmas az emberi szervezetre (márpedig induljunk ki ebből, mert én merem feltételezni, hogy a lovaknak sem ártott a festék), akkor nem nyavajognék miatta. Arra senki se gondoljon, hogy mésztejjel locsolják a szerencsétlen lovakat (ez utóbbi kalcium-hidroxid névre is hallgat, egy erősen lúgos kémhatású vegyület, melyet a szénégetés során állítanak elő).
2011. május 21. 23:23
Idézet (Cossack @ 2011.05.21. 23:22)
Ha a festék nem ártalmas az emberi szervezetre (márpedig induljunk ki ebből, mert én merem feltételezni, hogy a lovaknak sem ártott a festék), akkor nem nyavajognék miatta. Arra senki se gondoljon, hogy mésztejjel locsolják a szerencsétlen lovakat (ez utóbbi kalcium-hidroxid névre is hallgat, egy erősen lúgos kémhatású vegyület, melyet a szénégetés során állítanak elő).
ezeket a szövegeket wikipédiáról szeded?
2011. május 21. 23:33
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
|
Kár idekeverni a meszet meg lugokat - semmi ilyesmiről nem volt szó. Nem kémia óra van. Belemgyarázol hülyeségeket, ami nincs is. De ha már itt tartunk, faterom szobafestő-mázoló volt és allergiás volt a festékre - egy idő után abba is kellett hagynia, mert kórházba került - pedig nem is magára kente.
2011. május 21. 23:40
|
Cossackúj tag |
|
Ha allergiás vagy a mogyoróra, ne edd meg! Egy ló(és ez igaz nagy általánosságban az emlősök nagyrészére) immunrendszere jóval erősebb a mienknél, ezért sem jó emberi példával dobálózni. Valószínűleg ellenőrizték, hogy a festék kivált-e allergiás reakciót az állatokból. Én bízom abban (bár felvállalom, hogy esetleg én vagyok túl naív), hogy Selena pusztán egy videoklipp kedvéért nem ártana a lovaknak.
2011. május 21. 23:42
|
Cossackúj tag |
|
A mésztej jelentését csupán azért magyaráztam meg, hogy egyesek (és itt nem rád gondolok) tudják is, miről beszélek. Merem feltételezni, hogy az emberek jó 55%-a nem értené, miről beszélek (illetve írok, hogy pontos legyek).
2011. május 22. 01:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
|
Idézet (Cossack @ 2011.05.21. 23:40)
Ha allergiás vagy a mogyoróra, ne edd meg! Egy ló(és ez igaz nagy általánosságban az emlősök nagyrészére) immunrendszere jóval erősebb a mienknél, ezért sem jó emberi példával dobálózni. Valószínűleg ellenőrizték, hogy a festék kivált-e allergiás reakciót az állatokból. Én bízom abban (bár felvállalom, hogy esetleg én vagyok túl naív), hogy Selena pusztán egy videoklipp kedvéért nem ártana a lovaknak.
Hagyjuk már ezt a mindenre van magyarázat hozzáállást.
Ellenőrízték az allergiás reakciót, mi?
- Jaj, elkezdett pöttyösödni a bőre a lónak a festéktől, mossuk le gyorsan ...
- Várj még, ha már rajta van elöbb vegyük fel a klippet, aztán mosd le.
Tudod mit, ahogy írtad: NAIV vagy - csupa nagy betűvel.
Faterra visszatérve, amikor elkezdte a szakmát nem volt allergiás - évek alatt alakult ki nála - hiába mogyorózol itt nekem. De ismerek olyat aki 30 évig nem volt allergiás a parlagfűre most meg igen.
Idézet (cintia013 @ 2011.05.22. 00:30)
Selena nem tett ezzel semmi rosszat sztem.. inkább festesse rózsaszinre a lovakat, mint mesztelenül pózoljon, mint a többi sztár -.-"
2011. május 22. 01:52
Attól függ. Szerinted melyik az egészségesebb? A 100%-os frissen facsart almalé, vagy az ízfokozókkal és színezékkel mixelt cukros lötyi? Mert, ha belegondolunk, az ételszínezék is festék. Az aztán baromi egészséges az ember szervezetére nézve. Megjegyzem baromira károsítja az ember szervezetét. Akkor ott van a hajfesték. Jelen pillanatban rövid hajjal csücsülök a gép előtt, mert a festék totál tönkre vágta a hajamat. Szerinted ez egy lónak nem ártalmas?! Az istenért, menj már el egy drogériába vagy a legközelebbi Tescoba és nézd meg, hogy mik egy hajszínező összetevői! Szerinted normális az, ha az ember-lánya rózsaszín lovakat akar? Őszintén, akinek ez normális, hát az kezelésre szorul!
"Egy ló(és ez igaz nagy általánosságban az emlősök nagyrészére) immunrendszere jóval erősebb a mienknél"
Ezt te honnan vetted?!
"Amikor Remarque klasszikus regényében, a Nyugaton a Helyzet Változatlanban felkiált a német közlegény, hogy lőjék agyon a lovat, amelyiknek fél lábát letépte a srapnel, reakciója teljes mértékben érthető."
A regény, az regény, ahogyan a film is csak egy film. Tény, én nem olvasok ilyeneket, de én már láttam egy vagy két olyan állatkínzós videót. Akkor mondtam azt, hogy az állatkínzókkal is ugyanazt csinálnám. Most, hogy előjössz egy olyan regénnyel, amit senki sem ismer... nem tudom. Engem nem győztél meg.
2011. május 22. 07:01
Na Pinknek ebben 10000%-ra igaza van!!! Nagy állatvédők,akik itt agytok Starity-n..Válasszatok ki az okosabb..-.-" na most aztán megkapta a Selecske....Am ezen a képen GEC* CSÚÚNYA!!!!
VEGYÉTEK LEE!!!!
2011. május 22. 07:07
kÁR,HOGY NEM VETTÉTEK ÉSZRE EDDIG(sEL RAJONGÓK)HOGY EZ A KISCSAJ(MERT AZ!!!"ÉN RÓZSASZÍN LOVAKAT AKAROK A KLIPPEMBE AMIKET AMUGYSE NÉZNEK MEG")SZÓLÁSAI BIZTOS VOLTAK
MINDIG IS ILYEN VOLT... -.-"
OOPS!! LE VAGY ÉGETVE TE CSÚFSÁG!!! OLYAN SZ*AR EZ A KÉP,HOGY AZ MÁR FÁJ!!!!!
OOPS!! LE VAGY ÉGETVE TE CSÚFSÁG!!! OLYAN SZ*AR EZ A KÉP,HOGY AZ MÁR FÁJ!!!!!
2011. május 22. 08:54
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Hát ha nem ártalmas akkor oké de ha igen akkor nagyot csalódtam selenába mert nem néztem/nézném ki belőle hogy állatokat kínoz!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: