Starity

Pink felháborodott Selena Gomez tettén

46 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 21. 23:11 #441
Cossack
Cossack
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 25
Csatolások: 0
Azonosító: 151514
Valóban nem maguktól mentek, de kibírták. Mellesleg a tremészetes életkörülményekről írt szövegrészletet elolvastátok? Nem számonkérés, csak az szerintem igazán mérvadó érv.
2011. május 21. 23:11 #442
Cossack
Cossack
új tag
"Természetes", akaorm mondani (illetve írni). Ej, ilyenkor már nem vagyok formában!
2011. május 21. 23:13 #443
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Cossack @ 2011.05.21. 23:11)
Valóban nem maguktól mentek, de kibírták. Mellesleg a tremészetes életkörülményekről írt szövegrészletet elolvastátok? Nem számonkérés, csak az szerintem igazán mérvadó érv.

Én elolvastam. És Te érted is? Természetes életkörülmény - a rózsaszín festék viszont nem az.

Amúgy van 'szerkesztem' gomb az üzeneteknél.
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, noni001, Twilight6, Heetella
2011. május 21. 23:13 #444
Cossack
Cossack
új tag
Egyébként hozzáteszem, hogy nagyon is tehetttek volna ellene. Nem vol feltétlenül szokatlan, hogy a ló leveti lovasát.
2011. május 21. 23:16 #445
Cossack
Cossack
új tag
Nem az, DE KÖNYÖRGÖK, NEM ÁRT NEKIK! Elnézést a hangvételért, fáradt vagyok. A természetes körülményekkel arra akartam utalni, hogy sokkal keményebb életük volt akkoriban, de attól sem lett semmi bajuk. A ló nem cukorból van, na!
2011. május 21. 23:18 #446
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (Cossack @ 2011.05.21. 23:16)
Nem az, DE KÖNYÖRGÖK, NEM ÁRT NEKIK! Elnézést a hangvételért, fáradt vagyok. A természetes körülményekkel arra akartam utalni, hogy sokkal keményebb életük volt akkoriban, de attól sem lett semmi bajuk. A ló nem cukorból van, na!

Te hogy ücsörögsz szívesen a strandon vagy otthon a kertben Félmeztelenül vagy festékkel bekenve?
5 felhasználónak tetszik: Bogszics, Lady Suzy, dave095, Twilight6, Heetella
2011. május 21. 23:22 #447
Cossack
Cossack
új tag
Ha a festék nem ártalmas az emberi szervezetre (márpedig induljunk ki ebből, mert én merem feltételezni, hogy a lovaknak sem ártott a festék), akkor nem nyavajognék miatta. Arra senki se gondoljon, hogy mésztejjel locsolják a szerencsétlen lovakat (ez utóbbi kalcium-hidroxid névre is hallgat, egy erősen lúgos kémhatású vegyület, melyet a szénégetés során állítanak elő).
2011. május 21. 23:23 #448
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cossack @ 2011.05.21. 23:22)
Ha a festék nem ártalmas az emberi szervezetre (márpedig induljunk ki ebből, mert én merem feltételezni, hogy a lovaknak sem ártott a festék), akkor nem nyavajognék miatta. Arra senki se gondoljon, hogy mésztejjel locsolják a szerencsétlen lovakat (ez utóbbi kalcium-hidroxid névre is hallgat, egy erősen lúgos kémhatású vegyület, melyet a szénégetés során állítanak elő).

ezeket a szövegeket wikipédiáról szeded? rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Twilight6
2011. május 21. 23:25 #449
Cossack
Cossack
új tag
Nem, elvtárs, csak emlékszem arra, amit még anno tanultam.
2011. május 21. 23:33 #450
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Kár idekeverni a meszet meg lugokat - semmi ilyesmiről nem volt szó. Nem kémia óra van. Belemgyarázol hülyeségeket, ami nincs is. De ha már itt tartunk, faterom szobafestő-mázoló volt és allergiás volt a festékre - egy idő után abba is kellett hagynia, mert kórházba került - pedig nem is magára kente.
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Lady Suzy, Twilight6, Heetella
2011. május 21. 23:40 #451
Cossack
Cossack
új tag
Ha allergiás vagy a mogyoróra, ne edd meg! Egy ló(és ez igaz nagy általánosságban az emlősök nagyrészére) immunrendszere jóval erősebb a mienknél, ezért sem jó emberi példával dobálózni. Valószínűleg ellenőrizték, hogy a festék kivált-e allergiás reakciót az állatokból. Én bízom abban (bár felvállalom, hogy esetleg én vagyok túl naív), hogy Selena pusztán egy videoklipp kedvéért nem ártana a lovaknak.
2011. május 21. 23:42 #452
Cossack
Cossack
új tag
A mésztej jelentését csupán azért magyaráztam meg, hogy egyesek (és itt nem rád gondolok) tudják is, miről beszélek. Merem feltételezni, hogy az emberek jó 55%-a nem értené, miről beszélek (illetve írok, hogy pontos legyek).
2011. május 22. 00:30 #453
cintia013
cintia013
új tag

StátuszMusic is life♥♪♫ *-*
Hozzászólás: 46
Azonosító: 151468
Selena nem tett ezzel semmi rosszat sztem.... inkább festesse rózsaszinre a lovakat, mint mesztelenül pózoljon, mint a többi sztár -.-"
2011. május 22. 00:57 #454
Lakreen.
Lakreen.
ELF o(≧∀≦)o

StátuszI guess the more you get to know about love, you only become worse. - Tablo
Hozzászólás: 1782
Csatolások: 132
Azonosító: 145693
Pink csak a nevét próbálta a lovaktól megvédeni...
Én mindkettőnek igazat adok.
2011. május 22. 01:04 #455
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (Cossack @ 2011.05.21. 23:40)
Ha allergiás vagy a mogyoróra, ne edd meg! Egy ló(és ez igaz nagy általánosságban az emlősök nagyrészére) immunrendszere jóval erősebb a mienknél, ezért sem jó emberi példával dobálózni. Valószínűleg ellenőrizték, hogy a festék kivált-e allergiás reakciót az állatokból. Én bízom abban (bár felvállalom, hogy esetleg én vagyok túl naív), hogy Selena pusztán egy videoklipp kedvéért nem ártana a lovaknak.

Hagyjuk már ezt a mindenre van magyarázat hozzáállást.
Ellenőrízték az allergiás reakciót, mi?

- Jaj, elkezdett pöttyösödni a bőre a lónak a festéktől, mossuk le gyorsan ...
- Várj még, ha már rajta van elöbb vegyük fel a klippet, aztán mosd le.

Tudod mit, ahogy írtad: NAIV vagy - csupa nagy betűvel.

Faterra visszatérve, amikor elkezdte a szakmát nem volt allergiás - évek alatt alakult ki nála - hiába mogyorózol itt nekem. De ismerek olyat aki 30 évig nem volt allergiás a parlagfűre most meg igen.

Idézet (cintia013 @ 2011.05.22. 00:30)
Selena nem tett ezzel semmi rosszat sztem.. inkább festesse rózsaszinre a lovakat, mint mesztelenül pózoljon, mint a többi sztár -.-"

omg.gif
6 felhasználónak tetszik: Bogszics, dave095, Lady Suzy, noni001, Twilight6, Heetella
2011. május 22. 01:52 #456
- törölt felhasználó -    

Attól függ. Szerinted melyik az egészségesebb? A 100%-os frissen facsart almalé, vagy az ízfokozókkal és színezékkel mixelt cukros lötyi? Mert, ha belegondolunk, az ételszínezék is festék. Az aztán baromi egészséges az ember szervezetére nézve. Megjegyzem baromira károsítja az ember szervezetét. Akkor ott van a hajfesték. Jelen pillanatban rövid hajjal csücsülök a gép előtt, mert a festék totál tönkre vágta a hajamat. Szerinted ez egy lónak nem ártalmas?! Az istenért, menj már el egy drogériába vagy a legközelebbi Tescoba és nézd meg, hogy mik egy hajszínező összetevői! Szerinted normális az, ha az ember-lánya rózsaszín lovakat akar? Őszintén, akinek ez normális, hát az kezelésre szorul! blink.gif A festékben minimum hidrogén vagy ammónia van, rosszabb esetben mindkettő. Ez a két összetevő játszik szerepet a hajfestékeknél. Igaz, a színező az akkor is színező, de valamivel rajta kell maradnia magán a hajszálon, illetve a pacik esetén szőrszálon. Meg a másik. Én régebben szőkére festettem a hajamat és előfordult az, hogy a fejbőrömet szétmarta a hidrogén és az ammónia. Szerinted az állat egész testfelületén nem irritatív? Ha annyira okos vagy, akkor tudnád, hogy az ember, illetve az állatok legnagyobb érzékszerve a bőr, ami lehet 2-3 méter hosszú is egy embernél. Egy lónál? Képzeld el, hogy az orrlyukától a popója nyílásáig befestik! Kimarhatja neki? Viszket tőle? Esetleg mindkettő? Lehet, hogy még rosszabb? Nem tudhatod, mert tudtommal nem te vagy a ló. Igaz, talán azt hiszed, hogy baromi egészséges az, hogy minden csaj és nő festeti a haját, pedig elárulom, hogy baromi egészségtelen. Tönkreteszi a hajat és törékennyé válik tőle. Ennyit arról, hogy mennyire egészséges maga a festék. És ne vitatkozzunk arról, hogy ez egészséges, mert ami nem természetes, az fényévekre áll az egészségtől. A festék természetes? Hát tudtommal nem. Oka van annak, hogy az evolúcióban nem lettek rózsaszín és hupilila lovak, már ne is haragudj. blink.gif Akinek pedig az értékrendje megengedi, hát annak csak gratulálni tudok. blink.gif Tény, hogy idejössz, benyögsz egy kis blablát, aztán azt mondod, hú, de kúl vagy, mert benyögtél valami olyan szöveget, amit nem csak a fórumozók 99%-a nem ért, de te sem. Ez gáz.XD Tudod, ha valakinek magyarázni akarok valamit és túl hülyék hozzá, akkor elkezdem magyarázni dedósan, nem egyetemi anyag formájában. Innen gondoljuk, hogy "Made in Wikipedia". Még jóhogy nem az indikátor papírral, és a bázikus kémhatású dolgokkal jöttél elő.XD Tudod, a bázikus azt jelenti, hogy az adott molekula (?) tud egyszerre savként és lúgként is jelen lenni. Csak jók voltak valamire a tavalyi kémia órák.XD Attól, hogy előjössz a kémiával és a törivel... én csak mosolyogtam rajta.XD Baromi gáz, mikor valaki a lexikális tudásával akarja megmutatni, hogy ő a legnagyobb ász az egész univerzumban.XD

"Egy ló(és ez igaz nagy általánosságban az emlősök nagyrészére) immunrendszere jóval erősebb a mienknél"

Ezt te honnan vetted?! ohmy.gif Mondd már meg nekem, mert biosz szakra készülök, de ilyet sem a tankönyvekben, sem az interneten, de még szakkönyvekben sem. találtam ohmy.gif Ha olyan erős egy állat immunrendszere, akkor a cicám miért pusztult el a patkány méregtől? Kapott infúziót, anti-patkánymérget, húslevest és óránként adagoltuk neki az aminosavat, mégis meghalt! Az immunrendszer erőssége attól függ, hogy megfelelő-e a vitamin és az ásványi anyag bevitel a szervezetedbe. Ezért reklámozzák a Cetebét meg ezeket, mert tulajdonképpen immunerősítők. Meg a másik az éghajlat. Te megfázol -10 fokban, de egy alaszkai vagy orosz kifekszik sütkérezni, mert az neki már meleg. Kifekszik úszógatyában és azt mondja, hogy neki baromi meleg, miközben te bundabugyiban, sapiban, bakancsban és kesztyűben is azt mondod, hogy megfagysz. Atya-gatya! Ha ez igaz, akkor el kell mondjam, nem tudtam, de szerintem ez baromság úgy, ahogy van. Az állat szervezete nagyon hasonlít az emberére, és megjegyzem, ez is a környezeti hatásoktól és az éghajlattól függ. blink.gif

"Amikor Remarque klasszikus regényében, a Nyugaton a Helyzet Változatlanban felkiált a német közlegény, hogy lőjék agyon a lovat, amelyiknek fél lábát letépte a srapnel, reakciója teljes mértékben érthető."

A regény, az regény, ahogyan a film is csak egy film. Tény, én nem olvasok ilyeneket, de én már láttam egy vagy két olyan állatkínzós videót. Akkor mondtam azt, hogy az állatkínzókkal is ugyanazt csinálnám. Most, hogy előjössz egy olyan regénnyel, amit senki sem ismer... nem tudom. Engem nem győztél meg. blink.gif Semmi értelme előjönni ezekkel, mert én is csak nézek, mint Rozi a moziban. Ha te ilyen magasan kalifikált vagy, akkor egészségedre. Szeretnék művelődni a közel jövőben, de nem kívánom a tudásomat mások lekezelésére felhasználni. Ez a másik legundorítóbb dolog a világon. Tény, az egyik hülye túl műveletlen, a másik meg túl művelt és szerintem a hozzászólásai is arrogáns stílusúak. Bár megjegyzem ez az én véleményem. Nem fogod megváltani a világot azzal, hogy jössz egy óra törit és egy óra kémiát tartani, ezzel csak az ellenszenvet váltod ki, legalábbis belőlem. Bár nem vagyok biztos abban, hogy nem egy újabb tizenéves ütötte fel a könyveket és osztja észt itt a népnek, hogy ő mennyire okos. blink.gif Tudod, a lexikális tudást el tudod sajátítani, de az intelligenciát nem.
7 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Bogszics, _ToTo_, noni001, Twilight6, Heetella, Zsife
2011. május 22. 07:01 #457
- törölt felhasználó -    
Na Pinknek ebben 10000%-ra igaza van!!! Nagy állatvédők,akik itt agytok Starity-n..Válasszatok ki az okosabb..-.-" na most aztán megkapta a Selecske....Am ezen a képen GEC* CSÚÚNYA!!!! tongue.gif VEGYÉTEK LEE!!!! tongue.gif
2011. május 22. 07:07 #458
- törölt felhasználó -    
kÁR,HOGY NEM VETTÉTEK ÉSZRE EDDIG(sEL RAJONGÓK)HOGY EZ A KISCSAJ(MERT AZ!!!"ÉN RÓZSASZÍN LOVAKAT AKAROK A KLIPPEMBE AMIKET AMUGYSE NÉZNEK MEG")SZÓLÁSAI BIZTOS VOLTAK tongue.gif MINDIG IS ILYEN VOLT... -.-"
OOPS!! LE VAGY ÉGETVE TE CSÚFSÁG!!! OLYAN SZ*AR EZ A KÉP,HOGY AZ MÁR FÁJ!!!!!
2011. május 22. 07:08 #459
Kriszti07
Kriszti07
visszatérő vendég

Státusz,, Mit gondolsz ki az ördögök vagyunk mi??? "
Hozzászólás: 188
Azonosító: 148414
Szerintem Selena ezzel semmi rosszat nem tett. Ahogy mondta hogy ez szerintem se káros festék , mert már Selena is mutatta hogy szereti az állatokat..
2011. május 22. 08:54 #460
fruitsgirl2624
fruitsgirl2624
visszatérő vendég

StátuszHope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.
Hozzászólás: 419
Csatolások: 5
Azonosító: 142465
Hát ha nem ártalmas akkor oké de ha igen akkor nagyot csalódtam selenába mert nem néztem/nézném ki belőle hogy állatokat kínoz!!!!
46 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Pink Pink 34.