Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2011. május 21. 21:21
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Szánalmas. Pink jól tette, hogy szólt, benne még van emberség... Persze most a nagy Disney-picsa rajongók nekiestek, mert hajlandó nyíltan vállalni a véleményét. Szánalmas, hogy itt tartunk. Team Pink, és nem Team Pink Lovak.
2011. május 21. 21:26
Hát ez szerintem is szégyen
Most nem arról van szó, hogy káros vagy nem káros a vegyszer a lovakat nem jó semmiféle festékkel festegetni és miért pont rózsaszín lovak kellenek? Na de mindegy is ennyit várhatunk egy kis Disney-Hercegnőtől
Most nem arról van szó, hogy káros vagy nem káros a vegyszer a lovakat nem jó semmiféle festékkel festegetni és miért pont rózsaszín lovak kellenek? Na de mindegy is ennyit várhatunk egy kis Disney-Hercegnőtől
2011. május 21. 21:42
Totál igaza van Pinknek... szegény lovak, akár,mivel is voltak befestve. Tudtommal egy lovat hárommásodperc alatt rózsaszínné, sőt kékké is tudnak varázsolni after effectsben...
2011. május 21. 22:02
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
te jó ég
hogy lehet egy lassan 19 évesnek annyi esze , hogy rózsaszín lovakat használjon a kliphez ?( jó tudom h Diesny sztár de azért ezt még sem kéne ) Pink-nek teljesen igaza van
. Szegény lovak sajnos ők nem tudnak felszólalni ilyenek miatt , ez már szinte állatkínzásnak minősül . Ennyit a kis Selenácskáról ( most nagyon kiborított )
2011. május 21. 22:24
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Zsécii @ 2011.05.21. 18:45)
Néhány Selenát védő kommenten olyan jót nevettem.
Mást nem igen lehet rajtuk. tipikus elborult gyermeteg agyatlan rajongás. Ha szelena odaszarna a szabadságszobor fejére - ők azt is elfogadnák, megértenék és megmagyaráznák, hogy az mennyire jó - csak nem passzolt a szar színe a szeméhez vagy a ruhájához - különben meg jujdejó.
9 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
Heetella,
adriienn96,
Lady Suzy,
noni001,
Bogszics,
dave095,
Pandus,
dóóra
2011. május 21. 22:30
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Fúúú, látok itt egy pár érdekes kommentet. Pl. hogy az emberek és az állatok között nagy különbség van.. Ez nemigaz. Ami nekünk fáj, ugyanúgy nekik. Selena most elég nagyot csúszott most a szememben.
1 felhasználónak tetszik:
noni001
2011. május 21. 22:41
|
Cossackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 151514 offline
|
Na, most álljatok le!
Bocsánat, hogy kissé durván vagyok kénytelen fogalmazni, de már finoman szólva is elegem van abból, ami itt folyik. Azt már az elején le kell szögeznem, hogy Selena Gomez az egyik kedvenc előadóm, úgyhogy természetszerűleg kissé elogult mondatok következnek, ezért kövezzetek meg, ha akartok, DE:
Ad 1: Nyilvánvalóan ügyelnek a lovak egészségügyi állapotára, mind fizikai, mind lelki értelemben. Amerikában, ahol szinte minden utcán megtett lépésre szabályok vonatkoznak, kétlem, hogy ezt ne tartották volna szem előtt.
Ad 2: Egy felnőtt equus ferus caballusnak sokkal több nehézséggel is meg kell küzdenie természetes környezetében, mint egy kis rózsaszín festék. Gondolok itt az élőhelyükön uralkodó szélsőséges éghajlati viszonyokra, a ragadozókra et cetera. Arról nem is beszélve, hogy eészen a Második Világháborúig a ló a hadászat aktív részének volt tekinthető. Én láttam már súlyos állatkínzással kapcsolatos eseteket, és higgyétek el, ti nem akartok látni. Ez, mint már említettem, sem fizikailag, sem mentálisan nem terheli meg az állatokat, legalábbis kicsi a valószínüsége. A nomád lovas népek évszázadokon át használtak lovakat csatáik során, és azok sem őrültek bele, azt a lovasok észrevették volna, elvégre gyakorlatilag együtt éltek az állatokkal. Pedig a mai átlagember még egy beszámolót sem lenne képes meghallgatni az ilyen eseményekről, nemhogy átélni őket. Amikor Remarque klasszikus regényében, a Nyugaton a Helyzet Változatlanban felkiált a német közlegény, hogy lőjék agyon a lovat, amelyiknek fél lábát letépte a srapnel, reakciója teljes mértékben érthető. Amikor arról panaszkodik egy popdíva, hogy néhány lovat rózsaszínűre festettek, nem az!
Ahogy már a fentiekben leírtam, kicsit elfogult vagyok, de szerintem ez a téma akkor is messze nagyobb visszhangot váltott ki, mint amekkora elvárható lenne. Én meg merem kockáztatni, hogy már a cikk megírása is felesleges volt (ezzel egyáltalán nem áll szándékomban a cikk íróját megsérteni, ha így érez, elnézést kérek). Ennyit akartam mondani.
Köszönöm.
Bocsánat, hogy kissé durván vagyok kénytelen fogalmazni, de már finoman szólva is elegem van abból, ami itt folyik. Azt már az elején le kell szögeznem, hogy Selena Gomez az egyik kedvenc előadóm, úgyhogy természetszerűleg kissé elogult mondatok következnek, ezért kövezzetek meg, ha akartok, DE:
Ad 1: Nyilvánvalóan ügyelnek a lovak egészségügyi állapotára, mind fizikai, mind lelki értelemben. Amerikában, ahol szinte minden utcán megtett lépésre szabályok vonatkoznak, kétlem, hogy ezt ne tartották volna szem előtt.
Ad 2: Egy felnőtt equus ferus caballusnak sokkal több nehézséggel is meg kell küzdenie természetes környezetében, mint egy kis rózsaszín festék. Gondolok itt az élőhelyükön uralkodó szélsőséges éghajlati viszonyokra, a ragadozókra et cetera. Arról nem is beszélve, hogy eészen a Második Világháborúig a ló a hadászat aktív részének volt tekinthető. Én láttam már súlyos állatkínzással kapcsolatos eseteket, és higgyétek el, ti nem akartok látni. Ez, mint már említettem, sem fizikailag, sem mentálisan nem terheli meg az állatokat, legalábbis kicsi a valószínüsége. A nomád lovas népek évszázadokon át használtak lovakat csatáik során, és azok sem őrültek bele, azt a lovasok észrevették volna, elvégre gyakorlatilag együtt éltek az állatokkal. Pedig a mai átlagember még egy beszámolót sem lenne képes meghallgatni az ilyen eseményekről, nemhogy átélni őket. Amikor Remarque klasszikus regényében, a Nyugaton a Helyzet Változatlanban felkiált a német közlegény, hogy lőjék agyon a lovat, amelyiknek fél lábát letépte a srapnel, reakciója teljes mértékben érthető. Amikor arról panaszkodik egy popdíva, hogy néhány lovat rózsaszínűre festettek, nem az!
Ahogy már a fentiekben leírtam, kicsit elfogult vagyok, de szerintem ez a téma akkor is messze nagyobb visszhangot váltott ki, mint amekkora elvárható lenne. Én meg merem kockáztatni, hogy már a cikk megírása is felesleges volt (ezzel egyáltalán nem áll szándékomban a cikk íróját megsérteni, ha így érez, elnézést kérek). Ennyit akartam mondani.
Köszönöm.
2011. május 21. 22:44
Mivé fajult ez a hír.. itt vitázunk rajta. Én nem utáltam meg Selenát, de mivel , imádom a lovakat és ez már nekem is sok, igencsak lejjebb került a kedvelem listámon..
Igazatok van egyébként, néhány ember, hogyan meri itt még Pink-et beállítani rossznak, és féltékenynek? Ugyan kérlek, neki nem kellenek rózsaszín kis cuki-muki festett állatok ahhoz, hogy fantasztikus legyen. És ezzel megint visszatértem oda, hogy szegény lovak, igen lehet, hogy nem mérgező, de pocsék érzés lehet. Kenjetek már csak az arcotokra valami ragacsos izét és hagyjátok fent egy napig. Pocsék, nem?
Viszont soaktok előtt le a kalappal, vannak itt érteles kommentelők is
Igazatok van egyébként, néhány ember, hogyan meri itt még Pink-et beállítani rossznak, és féltékenynek? Ugyan kérlek, neki nem kellenek rózsaszín kis cuki-muki festett állatok ahhoz, hogy fantasztikus legyen. És ezzel megint visszatértem oda, hogy szegény lovak, igen lehet, hogy nem mérgező, de pocsék érzés lehet. Kenjetek már csak az arcotokra valami ragacsos izét és hagyjátok fent egy napig. Pocsék, nem?
1 felhasználónak tetszik:
noni001
2011. május 21. 22:48
|
|
The crazy Emilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 138356 offline
|
ezt egy kicsit nem reagálod túl söt még aki irta ezt a ciket az csak tényeket közölt és ,hogy mi mivan.
te meg itt mát elnézést hozod a nomád mit tom én milyen lovasokat meg a 2.világháborút??!!
te meg itt mát elnézést hozod a nomád mit tom én milyen lovasokat meg a 2.világháborút??!!
2011. május 21. 22:50
|
|
The crazy Emilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 138356 offline
|
ezt Cossacknak irtam:)
2011. május 21. 22:55
|
Cossackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 151514 offline
|
Azért, mert akkoriban a lovak még az ütközetek sűrűjében voltak kénytelenek élni, ugyanis a lovasság akkoriban még a reguláris haderő része volt. Azok a lovak kibírták, hogy felrobban mellettük a gránát, a közelükben sül el a tank lövege, becsapódik mögöttük a tüzérségi lövedék. Ha azok a lovak az ilyen körülményeket kibírták, ne néhány rózsaszín ló miatt legyünk felháborodva. Én pedig nem a cikk hangvételét kritizáltam, hanem azt, hogy a cikkíró tudhatta volna, hogy egy ilyen teljesen bagatell témából szabályos vitaest fog kialakulni.
2011. május 21. 22:58
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Cossack @ 2011.05.21. 22:41)
Ha így gondolod nézd ezt meg, a Water for Elephants forgatásán készültek. Elektromos sokkolóval és más eszközökkel kényszerítik az elefántokat a film kedvéért különböző mutatványokra.
Persze nem egy kategória, de hát tudjuk, hogy a védett állatokat is vadásszák - szóval ne hidd már hogy mindent mindenhol betartanak csak mert le van írva. Én még most is azt mondom, hogy olyan technikák állnak rendelkezésre, hogy simán számítógépes trükel megoldható lett volna.
Idézet (Cossack @ 2011.05.21. 22:55)
Azért, mert akkoriban a lovak még az ütközetek sűrűjében voltak kénytelenek élni, ugyanis a lovasság akkoriban még a reguláris haderő része volt. Azok a lovak kibírták, hogy felrobban mellettük a gránát, a közelükben sül el a tank lövege, becsapódik mögöttük a tüzérségi lövedék. Ha azok a lovak az ilyen körülményeket kibírták, ne néhány rózsaszín ló miatt legyünk felháborodva. Én pedig nem a cikk hangvételét kritizáltam, hanem azt, hogy a cikkíró tudhatta volna, hogy egy ilyen teljesen bagatell témából szabályos vitaest fog kialakulni.
Akkoriban még nem volt állatvédelem, kár ezt itt felhánytorgatnod vagy köpjük le az ősemberek emléktábláit is mert vadászni meg halászni jártak, hogy életben mardjanak?
Valószínűleg a lovak sem élvezték, hogy robban mellettük a gránát, csak tenni nem tudtak ellene. Ekkora ökörségeket nem kéne írni - nem maguktól mentek oda.
Valamiért lehet, hogy nem jó a videó, itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=lOwLDfob0fI
2011. május 21. 23:07
|
Cossackúj tag |
|
Ez így igaz, és kénytelen vagyok aláírni, hogy ez valóban nem volt a legérettebb megmozdulás Selena részéről. De amint te is mondtad, ez a kettő nem egy kategória és biztosra veszem, hogy már tettek lépéseket az elefántok életkörülményei érdekében. Ezt én magam is állatkínzásként definiálom, effelől nyugodt lehetsz! Az a probléma, hogy az eset túlságosan nagy vitákat váltott ki, pedig elárulom, hogy a ló szályában lévő zabla sem azért van ott, hogy az állatnak kényelmes legyen, sőt, olykor egészségügyi gondokat is okozhat. Ennek ellenére erősen kétlem, hogy emiatt bárki majdhogynem 12 órán át koptatná a billentyűzetet.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.