Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2011. május 21. 17:13
hát mit mondjak én személy szerint imádom selenát de ezzel a lóval igen udorító de azért hajrá!
2011. május 21. 17:15
Idézet (El Mexicano @ 2011.05.21. 17:09)
Arra nem gondoltak ezek az észlények, hogy a fénytechnikával és a színbeállításokkal akármilyen színű lovat csinálhatnak? A 21. században vagyunk, nem kell azért rózsaszínre festeni egy lovat, hogy a klipben rózsaszín legyen...
Nem. Sok hülye egy rakáson. Ez náluk tipikus rendezői hozzáállás. Kapják a sok pénzt a videóra és inkább befestik a lovat, az a pénz, amit pedig a garfikus/tervező elvitt volna, az övéké lett. Odakint gyakran hivatkoznak arra, hogy 'így könnyebb' vagy 'az állatnak kevesebbet kellett a lábán állni'. Ha nem lett volna befestve, akkor minden irányból venni kellene a lovat, többször is és az több időt vesz igénybe. Tanultam ilyet és már dolgoztam is ilyenben (vágás stb). Így sokkal rövidebb idő alatt kész ...
2011. május 21. 17:20
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Először is: nem tetszik Selena hosszú haja, de az se jó ami a harmadik albumának a borítóján lesz...na mindegy ez ne ide tartozik csak megjegyzés
El Mexicano: igen úgy is meglehetett volna oldani de úgylátszik még sem
Ancsi11: igen szerintem se elég jó a rózsaszín paci...
Én amúgy azt nem értem, hogy Selena honnan tudja, hogy a festékben nincs káros anyag?? Ott állították elő a festéket, és az alapanyagot az orra előtt vagy mi a szösz?
na mindegy
El Mexicano: igen úgy is meglehetett volna oldani de úgylátszik még sem
Ancsi11: igen szerintem se elég jó a rózsaszín paci...
Én amúgy azt nem értem, hogy Selena honnan tudja, hogy a festékben nincs káros anyag?? Ott állították elő a festéket, és az alapanyagot az orra előtt vagy mi a szösz?
na mindegy
2011. május 21. 17:31
El Mexicano : Nekem is ez jutott az eszembe.. manapság a filmiparba nincs olyan, hogy lehetetlen
2011. május 21. 17:59
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!!!!!!
ha Pink nem szólt volna be, nektek föl se tűnt volna, sőt!
nyilván nem hülyék hogy olyan festékkel fessék be a lovat ami árt neki. ha olyan veszélyes lenne akkor nyilván nem Pink lenne az első, aki így föllenne háborodva.
mellesleg belinkeltem egy videót is, gagától a paparazzit, amibe szintén befestettek egy lovat
http://www.youtube.com/watch?v=LPbbWGqB51c
és valaki azt válaszolta, hogy lady gagától már ezt megszokhattuk. ja, ha megszokhattuk akkor neki mindent szabad, csinálhat akármit. csinált is, fölhúzott egy igazi húsból álló ruhát... ja, de tőle már megszokhattuk..
szóval alapból nem hinném hogy Selena ötlete volt befesteni a lovakat, mert nem a sztárok tervezik meg a klippjeiket.
Mellesleg meg lemerném fogadni ha vízzel lemossák simán lejön... magyarországon kutyákat és macskákat is szoktak festeni LEGÁLISAN. jeffree star (nemtudomismeritek-e) kutyái is be vannak festve, és semmi bajuk. de nem hinném hogy a lovak így maradnak, nyilván lemosható.
szóval én is állatvédő vagyok, de akkor is ez túlzásmár amit ti csináltok.
nyilván nem hülyék hogy olyan festékkel fessék be a lovat ami árt neki. ha olyan veszélyes lenne akkor nyilván nem Pink lenne az első, aki így föllenne háborodva.
mellesleg belinkeltem egy videót is, gagától a paparazzit, amibe szintén befestettek egy lovat
és valaki azt válaszolta, hogy lady gagától már ezt megszokhattuk. ja, ha megszokhattuk akkor neki mindent szabad, csinálhat akármit. csinált is, fölhúzott egy igazi húsból álló ruhát... ja, de tőle már megszokhattuk..
szóval alapból nem hinném hogy Selena ötlete volt befesteni a lovakat, mert nem a sztárok tervezik meg a klippjeiket.
Mellesleg meg lemerném fogadni ha vízzel lemossák simán lejön... magyarországon kutyákat és macskákat is szoktak festeni LEGÁLISAN. jeffree star (nemtudomismeritek-e) kutyái is be vannak festve, és semmi bajuk. de nem hinném hogy a lovak így maradnak, nyilván lemosható.
1 felhasználónak tetszik:
Erika120
2011. május 21. 18:09
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
misssha én veled értek egyet
2011. május 21. 18:12
Idézet (misssha @ 2011.05.21. 17:59)
HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!
Mellesleg meg lemerném fogadni ha vízzel lemossák simán lejön... magyarországon kutyákat és macskákat is szoktak festeni LEGÁLISAN. jeffree star (nemtudomismeritek-e) kutyái is be vannak festve, és semmi bajuk. de nem hinném hogy a lovak így maradnak, nyilván lemosható.szóval én is állatvédő vagyok, de akkor is ez túlzásmár amit ti csináltok.
Mellesleg meg lemerném fogadni ha vízzel lemossák simán lejön... magyarországon kutyákat és macskákat is szoktak festeni LEGÁLISAN. jeffree star (nemtudomismeritek-e) kutyái is be vannak festve, és semmi bajuk. de nem hinném hogy a lovak így maradnak, nyilván lemosható.szóval én is állatvédő vagyok, de akkor is ez túlzásmár amit ti csináltok.
egyetértek, köszönöm, végre
legalább nem csak én magyarázom ezt!
2011. május 21. 18:20
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Nos nem akarok vitába keveredni, de misssha kommentjére muszáj írnom. Igen, ha nem szól, akkor nekem biztos, hogy nem tűnt volna fel, mert nem hallgatom, sőt nem is érdekel Selena Gomez. Amúgy meg, honnan veszik, hogy nincs a festékben olyan, ami árthat a lovaknak? Még ha nem kimondottan veszélyes festék, akkor is irritálhatja őket. Ez nem természetes állapot, szóval biztos nem volt jó érzés, hogy egész nap így kellett lenniük. Nem Selena ötlete volt? Ha pedig nem az övé, akkor az még szánalmasabb, hogy nem ő tervezi, vagy legalábbis nincs beleszólása a saját klipjébe. És igen én is állatvédő vagyok, és mélységesen elítélem azt, aki ilyet tesz az állatokkal. Legyen az legális, vagy nem legális, akkor is értelmetlen butaság és ha ártani nem is, használni biztos nem használ szerencsétleneknek. Szóval Pink-nek tökéletesen igaza van, és jó hogy felhívta rá a figyelmet. El Mexicano-val is tökéletesen egyetértek.
2011. május 21. 18:30
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (misssha @ 2011.05.21. 17:59)
HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!
Még a hülyének is feltűnne egy rózsaszín ló, nem gondolod?
Azt hiszed, hogy Pinknek van csak szeme? Ő legalább nem dugta homokba a fejét és felszólalt a lovak védelmében.
És de, olyan hülyék az emberek, hogy nem biztos, hogy meggyőződtek róla, hogy nem ártalmas - a bőr lélegzik, még az emberi bőr is, de ha lefestik akkor megszűnik lélegezni.
Attól mert más is befest állatokat - attól az nem lesz legális - amúgy mi a frászt jelent itt ez a szó? Van törvény, hogy mivel hogyan mit lehet festeni?
Az állatok nem tudnak felszólalni, hogy nem akarják és ha már be van festve, akkor az nem jelenti azt, hogy jó is neki.
Kívánom, hogy locsoljanak le Téged egy vödör festékkel, azt menjél úgy iskolába ...
10 felhasználónak tetszik:
Em31,
Miley-fan09,
LittleVampire,
adriienn96,
Pandus,
Twilight6,
Lady Suzy,
Bogszics,
dave095,
tothbianka
2011. május 21. 18:30
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én egyetértek Pink-kel. Én sem nagyon díjazom az állatkínzást. Amúgy szerintem Selena rujáhájoz ponthogy nem egy rózsaszín, hanem egy barna ló illene. De nekem aztán 8.
2011. május 21. 18:33
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
bár nagyon szeretem Selenát de Pinknek teljesen igaza van..
2011. május 21. 18:35
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Én tudom rosszul, vagy a lovat még mindig nem w-vel írjuk? Na, mindegy, ez nagy hülyeség volt Selenától, nem értem őt. Eddig nekem úgy tűnt, hogy egy normális csajszi.
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2011. május 21. 18:45
Néhány Selenát védő kommenten olyan jót nevettem. Pink majd pont Selenára féltékeny...
Ez csak valami rossz vicc volt, remélem
És Selena állítólag felnőtt...
Hát erről ennyit.
Pinknek teljesen igaza van.
Mit számít, hogy nincs benne káros anyag, ilyet akkor sem lehet.
És Selena állítólag felnőtt...
Pinknek teljesen igaza van.
2011. május 21. 18:46
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Nagyon szeretem Selt de ebben igaza van...
2011. május 21. 18:49
Nos számomra Selena az egyik legtehetségesebb sztár,de viszont amit P!nk művelt abban viszont igaza van-
2011. május 21. 18:49
Pinknek igaza van!Tök mindegy hogy volt-e káros anyag a festékben vagy sem...akkor sem festünk át állatot más színre....
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.