Starity

Pink felháborodott Selena Gomez tettén

46 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 21. 17:13 #381
- törölt felhasználó -    
hát mit mondjak én személy szerint imádom selenát de ezzel a lóval igen udorító de azért hajrá! biggrin.gif
2011. május 21. 17:15 #382
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2011.05.21. 17:09)
Arra nem gondoltak ezek az észlények, hogy a fénytechnikával és a színbeállításokkal akármilyen színű lovat csinálhatnak? A 21. században vagyunk, nem kell azért rózsaszínre festeni egy lovat, hogy a klipben rózsaszín legyen...

Nem. Sok hülye egy rakáson. Ez náluk tipikus rendezői hozzáállás. Kapják a sok pénzt a videóra és inkább befestik a lovat, az a pénz, amit pedig a garfikus/tervező elvitt volna, az övéké lett. Odakint gyakran hivatkoznak arra, hogy 'így könnyebb' vagy 'az állatnak kevesebbet kellett a lábán állni'. Ha nem lett volna befestve, akkor minden irányból venni kellene a lovat, többször is és az több időt vesz igénybe. Tanultam ilyet és már dolgoztam is ilyenben (vágás stb). Így sokkal rövidebb idő alatt kész ... unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: Holly Keller, adriienn96, Pandus, Twilight6, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 17:16 #383
Nadett_97
Nadett_97
új tag

StátuszElég ha megböksz,és küldöm rád a szmájliiiit :P /Young g/ (L)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 42
Csatolások: 0
Azonosító: 135458
Imádom Selenát..és ezek után is nagyon fogom szeretni...de ebben az esetben Pinknek nagyon igaza van!!
2011. május 21. 17:20 #384
B.Bess
B.Bess
Los Angeles

StátuszJust Leave me alone... I know what I'm doing!
Hozzászólás: 2454
Azonosító: 131871
Először is: nem tetszik Selena hosszú haja, de az se jó ami a harmadik albumának a borítóján lesz...na mindegy ez ne ide tartozik csak megjegyzés

El Mexicano: igen úgy is meglehetett volna oldani de úgylátszik még sem

Ancsi11: igen szerintem se elég jó a rózsaszín paci...

Én amúgy azt nem értem, hogy Selena honnan tudja, hogy a festékben nincs káros anyag?? Ott állították elő a festéket, és az alapanyagot az orra előtt vagy mi a szösz?
na mindegy biggrin.gif
2011. május 21. 17:31 #385
- törölt felhasználó -    
El Mexicano : Nekem is ez jutott az eszembe.. manapság a filmiparba nincs olyan, hogy lehetetlen
2011. május 21. 17:43 #386
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
szerintem ez azért durva volt Pinktől. Megértem, hogy nem tetszett neki hogy befestették a lovat, de ezt szebben is kifejezhette volna. Szerintem.
2011. május 21. 17:51 #387
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Istenem, mennyire igaza van Pinknek. meghajolo.gif
2011. május 21. 17:59 #388
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!!!!!!

ha Pink nem szólt volna be, nektek föl se tűnt volna, sőt!

nyilván nem hülyék hogy olyan festékkel fessék be a lovat ami árt neki. ha olyan veszélyes lenne akkor nyilván nem Pink lenne az első, aki így föllenne háborodva.

mellesleg belinkeltem egy videót is, gagától a paparazzit, amibe szintén befestettek egy lovat
http://www.youtube.com/watch?v=LPbbWGqB51c
és valaki azt válaszolta, hogy lady gagától már ezt megszokhattuk. ja, ha megszokhattuk akkor neki mindent szabad, csinálhat akármit. csinált is, fölhúzott egy igazi húsból álló ruhát... ja, de tőle már megszokhattuk..

szóval alapból nem hinném hogy Selena ötlete volt befesteni a lovakat, mert nem a sztárok tervezik meg a klippjeiket.
Mellesleg meg lemerném fogadni ha vízzel lemossák simán lejön... magyarországon kutyákat és macskákat is szoktak festeni LEGÁLISAN. jeffree star (nemtudomismeritek-e) kutyái is be vannak festve, és semmi bajuk. de nem hinném hogy a lovak így maradnak, nyilván lemosható.

szóval én is állatvédő vagyok, de akkor is ez túlzásmár amit ti csináltok.
1 felhasználónak tetszik: Erika120
2011. május 21. 18:08 #389
KKitty
KKitty
visszatérő vendég
Hozzászólás: 168
Azonosító: 127584
igaza van......szerencsétlen lovak....-.-
2011. május 21. 18:09 #390
Clarissa_Fray
Clarissa_Fray

Státusz♥ Sex , Love , Control , Vanity ♥
Hozzászólás: 559
Azonosító: 135431
misssha én veled értek egyet
2011. május 21. 18:12 #391
- törölt felhasználó -    
Idézet (misssha @ 2011.05.21. 17:59)
HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!

nyilván nem hülyék hogy olyan festékkel fessék be a lovat ami árt neki. ha olyan veszélyes lenne akkor nyilván nem Pink lenne az első, aki így föllenne háborodva.

mellesleg belinkeltem egy videót is, gagától a paparazzit, amibe szintén befestettek egy lovat
és valaki azt válaszolta, hogy lady gagától már ezt megszokhattuk. ja, ha megszokhattuk akkor neki mindent szabad, csinálhat akármit. csinált is, fölhúzott egy igazi húsból álló ruhát... ja, de tőle már megszokhattuk..

szóval alapból nem hinném hogy Selena ötlete volt befesteni a lovakat, mert nem a sztárok tervezik meg a klippjeiket.
Mellesleg meg lemerném fogadni ha vízzel lemossák simán lejön... magyarországon kutyákat és macskákat is szoktak festeni LEGÁLISAN. jeffree star (nemtudomismeritek-e) kutyái is be vannak festve, és semmi bajuk. de nem hinném hogy a lovak így maradnak, nyilván lemosható.

egyetértek, köszönöm, végre smileeee.gif teljes mértékben igazad van! mindegyikben.
legalább nem csak én magyarázom ezt!
2011. május 21. 18:20 #392
Lucy-chan
Lucy-chan
яuleя oƒ αѕgαrd
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 159
Azonosító: 104204
Nos nem akarok vitába keveredni, de misssha kommentjére muszáj írnom. Igen, ha nem szól, akkor nekem biztos, hogy nem tűnt volna fel, mert nem hallgatom, sőt nem is érdekel Selena Gomez. Amúgy meg, honnan veszik, hogy nincs a festékben olyan, ami árthat a lovaknak? Még ha nem kimondottan veszélyes festék, akkor is irritálhatja őket. Ez nem természetes állapot, szóval biztos nem volt jó érzés, hogy egész nap így kellett lenniük. Nem Selena ötlete volt? Ha pedig nem az övé, akkor az még szánalmasabb, hogy nem ő tervezi, vagy legalábbis nincs beleszólása a saját klipjébe. És igen én is állatvédő vagyok, és mélységesen elítélem azt, aki ilyet tesz az állatokkal. Legyen az legális, vagy nem legális, akkor is értelmetlen butaság és ha ártani nem is, használni biztos nem használ szerencsétleneknek. Szóval Pink-nek tökéletesen igaza van, és jó hogy felhívta rá a figyelmet. El Mexicano-val is tökéletesen egyetértek.
5 felhasználónak tetszik: Em31, _ToTo_, Twilight6, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 18:30 #393
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (misssha @ 2011.05.21. 17:59)
HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!

Még a hülyének is feltűnne egy rózsaszín ló, nem gondolod?
Azt hiszed, hogy Pinknek van csak szeme? Ő legalább nem dugta homokba a fejét és felszólalt a lovak védelmében.

És de, olyan hülyék az emberek, hogy nem biztos, hogy meggyőződtek róla, hogy nem ártalmas - a bőr lélegzik, még az emberi bőr is, de ha lefestik akkor megszűnik lélegezni.

Attól mert más is befest állatokat - attól az nem lesz legális - amúgy mi a frászt jelent itt ez a szó? Van törvény, hogy mivel hogyan mit lehet festeni?

Az állatok nem tudnak felszólalni, hogy nem akarják és ha már be van festve, akkor az nem jelenti azt, hogy jó is neki.
Kívánom, hogy locsoljanak le Téged egy vödör festékkel, azt menjél úgy iskolába ...
10 felhasználónak tetszik: Em31, Miley-fan09, LittleVampire, adriienn96, Pandus, Twilight6, Lady Suzy, Bogszics, dave095, tothbianka
2011. május 21. 18:30 #394
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Én egyetértek Pink-kel. Én sem nagyon díjazom az állatkínzást. Amúgy szerintem Selena rujáhájoz ponthogy nem egy rózsaszín, hanem egy barna ló illene. De nekem aztán 8.
2011. május 21. 18:33 #395
MissMusic110
MissMusic110
{ Be Positive }

StátuszThis love will be the death of me, but I know I’ll die happily ∞
Hozzászólás: 1228
Csatolások: 987
Azonosító: 127832
bár nagyon szeretem Selenát de Pinknek teljesen igaza van..
2011. május 21. 18:35 #396
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Én tudom rosszul, vagy a lovat még mindig nem w-vel írjuk? Na, mindegy, ez nagy hülyeség volt Selenától, nem értem őt. Eddig nekem úgy tűnt, hogy egy normális csajszi.
1 felhasználónak tetszik: tothbianka
2011. május 21. 18:45 #397
- törölt felhasználó -    
Néhány Selenát védő kommenten olyan jót nevettem. Pink majd pont Selenára féltékeny... _nevet.gif Ez csak valami rossz vicc volt, remélem mellow.gif
És Selena állítólag felnőtt... 110.gif Hát erről ennyit.
Pinknek teljesen igaza van. smileeee.gif Mit számít, hogy nincs benne káros anyag, ilyet akkor sem lehet. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 18:46 #398
Kicsilány16
Kicsilány16
♡イαяα♡
Hozzászólás: 1825
Csatolások: 421
Azonosító: 146753
Nagyon szeretem Selt de ebben igaza van...
2011. május 21. 18:49 #399
- törölt felhasználó -    
Nos számomra Selena az egyik legtehetségesebb sztár,de viszont amit P!nk művelt abban viszont igaza van-
2011. május 21. 18:49 #400
- törölt felhasználó -    
Pinknek igaza van!Tök mindegy hogy volt-e káros anyag a festékben vagy sem...akkor sem festünk át állatot más színre....
46 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Pink Pink 35.