Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2011. május 21. 10:38
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
P!nk igazad van. Kapd be te nyafogós selena
1 felhasználónak tetszik:
ivonn a demi fan
2011. május 21. 10:38
Szeretem Selenát,de Pinknek teljesen igaza van!Hogy tehet ilyet?Mit érezhet az a ló?
2011. május 21. 10:39
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
elöszőr amikor olvastam majdnem írtam, hogy Pink, te hülye..!
Aztán rájöttem hogy teljesen igaza van!!
Végre valaki!! *__*
Aztán rájöttem hogy teljesen igaza van!!
Végre valaki!! *__*
2011. május 21. 10:42
amugyis gáz ez az ötlet hogy rozsaszin lovakat 1 klippbe! de amint látom, Pink sincs oda a Disney sztárokért
8 felhasználónak tetszik:
janet7,
Bogszics,
tothbianka,
ivonn a demi fan,
Lady Suzy,
Kelsey,
dóóra,
MadHatter
2011. május 21. 10:43
miwan tán sellyke is meg bolondult?!
egy klipp fontosabb neki mint az állatok?!
talán fél hogy tönkre megy a karjierrje és nem fogja senki sem hallgatni a számát,nézni a klippjeit,nézni a filmjeit?
ezek után nem nagyon csodálnám
egy klipp fontosabb neki mint az állatok?!
talán fél hogy tönkre megy a karjierrje és nem fogja senki sem hallgatni a számát,nézni a klippjeit,nézni a filmjeit?
ezek után nem nagyon csodálnám
2011. május 21. 10:44
Pink jól megmondta,és igaza is van.
1 felhasználónak tetszik:
ivonn a demi fan
2011. május 21. 10:44
Nincs bajom Selenával de már kezdődik nála is ez az "elsztárosodás" Számítógépen a mai technikákkal simán kilehet színezni a lovakat, nem kell a valóságban is. Pink-nek teljesen igaza van, ez természetellenes. Amúgy is jobban bírom Pinket Sel-nél, de egyáltalán nem vagyok elfogult. Ez nem éppen normális ötlet egy klipphez.. kár Selenáért eddig ő volt az egyetlen Disney lány aki tartotta magát a normálissághoz..
2011. május 21. 10:47
|
|
SellyGomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 137573 offline
|
imádom a lovakat a szobám tele van lovas képekkel de Selenát is imádom szintén tele van a szobám a képeivel.tőle számomra ez meglepetés volt.de mindenki hibázik és vét el hibákat.de azért ugyan úgy szeretem még mindig.a lovakról már ne is beszéljünk imádom őket már 3 éves koromban szerettem meg. és én ennek nagyon örülök hogy ketten együtt vannak.de persze annak nem örülök hogy rózsaszínre festetette.
2011. május 21. 10:50
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
szegény ló.♥
2011. május 21. 10:53
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
én sajnálom szegény lovakat...egy egyszerű fehér csodálatos lenne és sokkal Disney hercegnőhöz méltó
Selly...elszalad veled is ló...nem kell a volt barátodat követned rózsaszín lovon
xD
amúgy ha káros hanem káros a festék olyan természetellenes...meg még rózsaszín is
mostmár értem h Miley miért is akart kitörni
és még Selly rózsaszín lovakkal akar fölnőni
igen...kislányból tinibe
és P!nknek igaza van!
2011. május 21. 10:59
jó értem én h csomsozor mindenféle káros dolog van az ilyenekbe bele rakva na de Selenát nem olyannak ismeri senki h állatot kínozna szerinttetek engedte volna ha az árt a lónak mert szerintem nem hány állatot pl kutyákat festenek mindenféle hülye színre egyiknek sincs semmi baja igaz h kicsit természet ellenes a rózsazsín ló de most ennyi nem kell ekkora ügyet csinálni belőle amig nem lesz baja a lovaknak
2011. május 21. 11:00
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
hát. most pinknek van igaza 
pedig imádom selt. ♥ŁŁ
pedig imádom selt. ♥ŁŁ
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.