Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2011. május 21. 16:22
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 16:18)
hát persze...gondoltam hogy te fogsz ebbe is belekötni.mindegy,csak kíváncsi voltam még utoljára,hogy ki lesz az az okos,aki ezt nem foglya komolyan venni...mindegy,a legtöbb hozzászóló sztem egy kis 8,vagy max 15 éves kisgyerek,aki imád másoknak beszólni,vagy ha nem is,legalább nézzetek magatokba...
Ó, jeee! Gondolom rám gondoltál.XD Mint mindig most is csak véleményt mondtam. Ha nem tetszik, az egyéni szociális probléma. Csak, hogy szokd ezt a kifejezést...
2011. május 21. 16:23
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.21. 16:22)
Ó, jeee! Gondolom rám gondoltál.XD Mint mindig most is csak véleményt mondtam. Ha nem tetszik, az egyéni szociális probléma. Csak, hogy szokd ezt a kifejezést...
nem,mert rám gondolt,én nevettem ki
2011. május 21. 16:23
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 16:21)
nem írok,inkább be is zárom ezt az ablakot 
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. május 21. 16:24
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
És milyen igaza van Pinknek..pláne az utolsó mondat.
Ronetta001
2011. május 21. 16:25
Idézet (Twilight6 @ 2011.05.21. 16:23)
Kíváncsi vagyok még hány hozzászólást fog bepötyögni.XD
2011. május 21. 16:25
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.21. 16:18)
Akkor ahhoz mit szólnál, ha holnap fogná valaki a Selenácskádat és befestené zöldre tetőtől-talpig és utána mindenki jól körberöhögné. Neki sem fájna 
Mindenki jól járna. Neki nem fájna, én meg röhöghetnék egy jót.
2011. május 21. 16:26
Idézet (LoveandPeace @ 2011.05.21. 16:16)
De mint már többször mondtam, ha fizikait nemis, de lelki károsodást szenvedhetett. A lovak is érző lények.
Igen lehet, hogy igazad van.
De én csak leírtam a véleményemet.
De szerintem egy ló csak akkor szenvedhet nagyon súlyos lelki sérülést, ha tényleg nagyon-nagyon megkínozzák és ez fizikai és lelki sérülést (is) okoz - de az, hogy lemosható és nem káros anyagokat tartalmazó anyagot használtak, ez nem indok arra, hogy a ló lelki sérülést szenvedett, de lehet, hogy neked van igazad. Én nem tudom. És szerintem senki nem tudja, hogy a lónak milyen baja lehet ( ha van ) mert senki sem szakértő itt, tudtommal.
Igen lehet, hogy igazad van.
De én csak leírtam a véleményemet.
De szerintem egy ló csak akkor szenvedhet nagyon súlyos lelki sérülést, ha tényleg nagyon-nagyon megkínozzák és ez fizikai és lelki sérülést (is) okoz - de az, hogy lemosható és nem káros anyagokat tartalmazó anyagot használtak, ez nem indok arra, hogy a ló lelki sérülést szenvedett, de lehet, hogy neked van igazad. Én nem tudom. És szerintem senki nem tudja, hogy a lónak milyen baja lehet ( ha van ) mert senki sem szakértő itt, tudtommal.
Hát, voltam állatvédő egyesületnél aktivista és ideiglenes befogadó egyszerre. (természetesen az aktivista alatt nem egy PETA-hoz hasonló dolgot értek) Láttam dolgokat, amiket utólag tapasztalatnak is fel lehetne fogni, de én inkább tragédiaként gondolok rájuk. Nem egy olyan kutyust "ismertem", aki olyan szintű lelki sérülést szenvedett, hogy évek múltán is meglátszott rajta. Persze tudom, hogy Selena esetében közel sem ilyen súlyos dologól van szó, csak azt szeretném érzékeltetni, hogy mennyire törékenyek az állatok, és mennyire tönkre lehet tenni egy kis lelket.
9 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
Twilight6,
Holly Keller,
kateblock,
Pandus,
Lady Suzy,
Grace Benning,
Bogszics,
tothbianka
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.21. 16:25)
Kíváncsi vagyok még hány hozzászólást fog bepötyögni.XD
Én is. Még mindig online.
Miley-fan09
"És Isten megteremté a világot. Megteremté a lovat.
És Isten mondá :
1. te barna leszel
2. te fehér leszel
3. te barna leszel fehér mintákkal
stb.
De rózsaszínt bizonyára nem említett...
És Isten mondá :
1. te barna leszel
2. te fehér leszel
stb.
7 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
Holly Keller,
Twilight6,
Em31,
LittleVampire,
Bogszics,
tothbianka
2011. május 21. 16:29
Idézet (Twilight6 @ 2011.05.21. 16:26)
Én is. Még mindig online. 
Már nem. Most belép az eredeti nickkel. Ez hihetetlen undorító és primitív...
2011. május 21. 16:30
|
Twilight6♥ |
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.21. 16:29)
Eredeti?? Honnan tudod, hogy 2x van regisztrálva?
2011. május 21. 16:30
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.21. 16:29)
Szerintem nagyon sokat javítana a starity helyzetén, ha egy IP-vel nem lehetne többször regisztrálni.
tothbianka
2011. május 21. 16:31
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.21. 16:14)
Ebben tökéletesen igazad van. Én pl. biosz szakon szeretnék tovább tanulni, kenem vágom a biológiát, és őszintén? Idegesítő, hogy egy általános iskolás mindezt megcáfolja és közli, hogy én vagyok a hülye.
Ezért sem kezdem el neki magyarázni, mert úgysem értené meg, hogy más vonatkozik a gerincesekre, más a gerinctelenekre, a rovarokra és a növényekre. De ahhoz is buta, hogy legalább Wikipdeián utána olvasson, ha már a föci vagy a biosz könyvet lusta kinyitni. Úristen, és ez lesz a következő generáció.
Ha az én gyerekem is ilyen sötét lesz, akkor inkább nem szülök gyereket, mert ez szörnyű. 
Sajnos úgy tűnik, hogy ilyen lesz a következő generáció. Lassan már majd képtelenek lesznek különbséget tenni jó és rossz, értékes és értéktelen, bűnös és nem bűnös között. Mi lesz itt 20 év múlva?
2011. május 21. 16:31
Em31: Hát, voltam állatvédő egyesületnél aktivista és ideiglenes befogadó egyszerre. (természetesen az aktivista alatt nem egy PETA-hoz hasonló dolgot értek) Láttam dolgokat, amiket utólag tapasztalatnak is fel lehetne fogni, de én inkább tragédiaként gondolok rájuk. Nem egy olyan kutyust "ismertem", aki olyan szintű lelki sérülést szenvedett, hogy évek múltán is meglátszott rajta. Persze tudom, hogy Selena esetében közel sem ilyen súlyos dologól van szó, csak azt szeretném érzékeltetni, hogy mennyire törékenyek az állatok, és mennyire tönkre lehet tenni egy kis lelket.
Értem. Nagyon jó ügyet szolgálsz/szolgáltál. Ebben nagyon igazad van. De ez nem egy olyan dolog amire azt lehet mondani, hogy állatkínzás - legalábbis NAGYON remélem, hogy Sel tényleg nem lenne képes ilyenre, de szerintem nem.
Értem. Nagyon jó ügyet szolgálsz/szolgáltál. Ebben nagyon igazad van. De ez nem egy olyan dolog amire azt lehet mondani, hogy állatkínzás - legalábbis NAGYON remélem, hogy Sel tényleg nem lenne képes ilyenre, de szerintem nem.
2011. május 21. 16:32
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Selena itt úgy néz ki mint valami menekült
(bocs a fanoknak)
(bocs a fanoknak)
2011. május 21. 16:32
VastagTamásfan
És Isten mondá :
1. te barna leszel
2. te fehér leszel
stb.
XDDDD ez nagyon jó!
És Isten mondá :
1. te barna leszel
2. te fehér leszel
stb.
XDDDD ez nagyon jó!
2011. május 21. 16:33
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
igaza van Pinknek !!!!!!!
2011. május 21. 16:35
Idézet (LoveandPeace @ 2011.05.21. 16:31)
Em31: Hát, voltam állatvédő egyesületnél aktivista és ideiglenes befogadó egyszerre. (természetesen az aktivista alatt nem egy PETA-hoz hasonló dolgot értek) Láttam dolgokat, amiket utólag tapasztalatnak is fel lehetne fogni, de én inkább tragédiaként gondolok rájuk. Nem egy olyan kutyust "ismertem", aki olyan szintű lelki sérülést szenvedett, hogy évek múltán is meglátszott rajta. Persze tudom, hogy Selena esetében közel sem ilyen súlyos dologól van szó, csak azt szeretném érzékeltetni, hogy mennyire törékenyek az állatok, és mennyire tönkre lehet tenni egy kis lelket.
Mostanság sajnos inkább a múltidő a helytálló, mert nem nagyon volt időm mostanság szorgoskodni, nyárra tervezem majd a "nagy visszatérést".
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.