Starity

Pink felháborodott Selena Gomez tettén

46 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 21. 16:06 #321
Rebeca.
Rebeca.
visszatérő vendég

Státuszavataromat ne lopd, saját... :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 253
Csatolások: 197
Azonosító: 130661
Idézet (LoveandPeace @ 2011.05.21. 16:05)
Bírom Pinket, mindig kimondja amit gondol, ahogy most is.
Nem hiszem, hogy ez állatkínzás lenne - ezt magam is elítélem - de én photosoppoltam volna vagy ilyesmi. Igen, Selena jó énekes (de meg kell jegyeznem szerintem ez a rószaszin ló olyan Barbiee-s fílinget, olyan gyerekes érzést ad az egésznek), de nem hiszem, hogy nagyon sokat ártott volna a lónak, ha nincs benne káros anyag.
Egyébként meg Selena is gondolt arra, hogy ez milyen következményekkel járt volna - mármint, ha tényleg káros lett volna, akkor meg eljárást indítottak volna.

meghajolo.gif
2011. május 21. 16:06 #322
orsiiiXD
orsiiiXD
új tag
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 151456
LoveandPeace: énis ezt próbálom már mióta elmondani,hogy Selena csak nem ártana a lóknak?van esze,tudja hogy ez rosszat tenne a hírnevének,és akkor örülhetne...
2011. május 21. 16:07 #323
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rebeca. @ 2011.05.21. 16:02)
de mivel van ilyen viszonyítási alap, ezért az amit selena csinált, elenyészik az igazi állatkínzáshoz képest. mert ezt én nem nevezném annak. ennyi erővel tényleg a legyek is állatok, és a többi, miért csapjuk le őket?

A legyek nagyon más kategóriába tartoznak. Olvasgasd kicsit az állatvédelmi törvényt, mondjuk. A gerinces állatokra, a haszonállatokra, mindegyik csoportra más szabályok vannak.
5 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Twilight6, Holly Keller, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 16:08 #324
- törölt felhasználó -    
Idézet (LoveandPeace @ 2011.05.21. 16:05)
Bírom Pinket, mindig kimondja amit gondol, ahogy most is.
Nem hiszem, hogy ez állatkínzás lenne - ezt magam is elítélem - de én photosoppoltam volna vagy ilyesmi. Igen, Selena jó énekes (de meg kell jegyeznem szerintem ez a rószaszin ló olyan Barbiee-s fílinget, olyan gyerekes érzést ad az egésznek), de nem hiszem, hogy nagyon sokat ártott volna a lónak, ha nincs benne káros anyag.
Egyébként meg Selena is gondolt arra, hogy ez milyen következményekkel járt volna - mármint, ha tényleg káros lett volna, akkor meg eljárást indítottak volna.

De mint már többször mondtam, ha fizikait nemis, de lelki károsodást szenvedhetett. A lovak is érző lények.

bocsi, flood
4 felhasználónak tetszik: Twilight6, kateblock, Miley-fan09, tothbianka
2011. május 21. 16:10 #325
- törölt felhasználó -    
Idézet (Em31 @ 2011.05.21. 16:07)
A legyek nagyon más kategóriába tartoznak. Olvasgasd kicsit az állatvédelmi törvényt, mondjuk. A gerinces állatokra, a haszonállatokra, mindegyik csoportra más szabályok vannak.

Szerintem nem érti mit beszélünk, ne foglalkozz vele. Úgy sem fogja megérteni, hogy ebben most mi a rossz. Hagyd a fenébe. unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Em31, Holly Keller, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 16:10 #326
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
HollyKeller: meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Bogszics
2011. május 21. 16:10 #327
Rebeca.
Rebeca.
visszatérő vendég

Státuszavataromat ne lopd, saját... :)
Hozzászólás: 253
Csatolások: 197
Azonosító: 130661
Idézet (Em31 @ 2011.05.21. 16:07)

nemvagyok állatvédő, nemtudom hogy megy ez, de józan par*szti ésszel, annyit látok, hogy két ló most rózsaszín, később meg majd lemossák őket, és számomra ez maximum környezetszennyezés, ha palackokkal fújták be őket. ez az én álláspontom, mert én nem ismerem sem az állatvédelmi törvényt, meg semmi ilyesmit. és van egy olyan tippem hogy Selena sem ismeri. de azt sem hinném hogy mérgező festékkel festette volna le őket.
2011. május 21. 16:10 #328
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.05.21. 16:10)
Szerintem nem érti mit beszélünk, ne foglalkozz vele. Úgy sem fogja megérteni, hogy ebben most mi a rossz. Hagyd a fenébe.  unsure.gif

Tudom tudom, fegyvertelen egyénnel nem érdemes szellemi csatát vívni...
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Miley-fan09, tothbianka
2011. május 21. 16:10 #329
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Yeahh! Hajrá P!nk! Végre valaki már Neki is beszólt rohog.gif [már bocsi]. Amúgy biztos vagyok benne, hogy nem mérgező a festék, de azért mégis.. oké, hogy Sel-ről van szó, de nehogy már akkor rendben legyen az állatkínzás. Mármint, néhányatók kommentjéből ezt vettem ki. Amúgy elöször azt hittem, Pink a 'rózsaszín' miatt van kiakadva.
2011. május 21. 16:11 #330
- törölt felhasználó -    
Idézet (Em31 @ 2011.05.21. 16:10)
Tudom tudom, fegyvertelen egyénnel nem érdemes szellemi csatát vívni...

Nem igazán. Hiába írsz bármit is, mindenre tud válaszolni valamit most és nem fogja megérteni hogy mennyire súlyos az eset ...
2 felhasználónak tetszik: Em31, tothbianka
2011. május 21. 16:12 #331
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rebeca. @ 2011.05.21. 16:10)
nemvagyok állatvédő, nemtudom hogy megy ez, de józan par*szti ésszel, annyit látok, hogy két ló most rózsaszín, később meg majd lemossák őket, és számomra ez maximum környezetszennyezés, ha palackokkal fújták be őket. ez az én álláspontom, mert én nem ismerem sem az állatvédelmi törvényt, meg semmi ilyesmit. és van egy olyan tippem hogy Selena sem ismeri. de azt sem hinném hogy mérgező festékkel festette volna le őket.

Akkor leszel szíves legközelebb utána nézni a dolgoknak, mielőtt véleményt írsz. Ennyi a megoldás.
6 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Miley-fan09, kateblock, Twilight6, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 16:12 #332
orsiiiXD
orsiiiXD
új tag
megyek is inkább innen,nem éri meg veletek ilyen dolgokon vitázni...azt sem tudom,hogy kik vagytok,de azért lebutáztok,pedig tényleg nem is ismertek...nem,ez nem nekem való,én nem akarok kockulni,meg ilyesmi,ti is emberek vagytok,én is, a ló,a légy és a bogár is állat,tényleg vannak szabályok,de nekem ennél jobb dolgom is van,nem fogok itt estig arról papolni,hogy a lovaknak ez nem fájt,mert Selenának és a stábnak van esze,úgyis csak leszólnátok minden egyes hozzászólásomat.legyetek boldogok,elmegyek innen egy életre.egy vita vagy legyen normális,vagy semmilyen.ennyit rólatok wink.gif
2011. május 21. 16:13 #333
- törölt felhasználó -    
Hát az a ló,,,, Valami.... ÓÓ szegény! P!nk the best!!!! smileeee.gif))
2011. május 21. 16:13 #334
- törölt felhasználó -    
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 16:12)
megyek is inkább innen,nem éri meg veletek ilyen dolgokon vitázni...azt sem tudom,hogy kik vagytok,de azért lebutáztok,pedig tényleg nem is ismertek...nem,ez nem nekem való,én nem akarok kockulni,meg ilyesmi,ti is emberek vagytok,én is, a ló,a légy és a bogár is állat,tényleg vannak szabályok,de nekem ennél jobb dolgom is van,nem fogok itt estig arról papolni,hogy a lovaknak ez nem fájt,mert Selenának és a stábnak van esze,úgyis csak leszólnátok minden egyes hozzászólásomat.legyetek boldogok,elmegyek innen egy életre.egy vita vagy legyen normális,vagy semmilyen.ennyit rólatok  wink.gif

bocsi,de:
_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
máshogy nem tudom kifejezni magam pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, tothbianka
2011. május 21. 16:14 #335
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.05.21. 16:10)
Szerintem nem érti mit beszélünk, ne foglalkozz vele. Úgy sem fogja megérteni, hogy ebben most mi a rossz. Hagyd a fenébe.  unsure.gif

Ebben tökéletesen igazad van. Én pl. biosz szakon szeretnék tovább tanulni, kenem vágom a biológiát, és őszintén? Idegesítő, hogy egy általános iskolás mindezt megcáfolja és közli, hogy én vagyok a hülye. blink.gif Ezért sem kezdem el neki magyarázni, mert úgysem értené meg, hogy más vonatkozik a gerincesekre, más a gerinctelenekre, a rovarokra és a növényekre. De ahhoz is buta, hogy legalább Wikipdeián utána olvasson, ha már a föci vagy a biosz könyvet lusta kinyitni. Úristen, és ez lesz a következő generáció. ohmy.gif Ha az én gyerekem is ilyen sötét lesz, akkor inkább nem szülök gyereket, mert ez szörnyű. blink.gif
6 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Twilight6, Em31, kateblock, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 16:16 #336
- törölt felhasználó -    
De mint már többször mondtam, ha fizikait nemis, de lelki károsodást szenvedhetett. A lovak is érző lények.
Igen lehet, hogy igazad van.
De én csak leírtam a véleményemet.
De szerintem egy ló csak akkor szenvedhet nagyon súlyos lelki sérülést, ha tényleg nagyon-nagyon megkínozzák és ez fizikai és lelki sérülést (is) okoz - de az, hogy lemosható és nem káros anyagokat tartalmazó anyagot használtak, ez nem indok arra, hogy a ló lelki sérülést szenvedett, de lehet, hogy neked van igazad. Én nem tudom. És szerintem senki nem tudja, hogy a lónak milyen baja lehet ( ha van ) mert senki sem szakértő itt, tudtommal.
2011. május 21. 16:18 #337
orsiiiXD
orsiiiXD
új tag
hát persze...gondoltam hogy te fogsz ebbe is belekötni.mindegy,csak kíváncsi voltam még utoljára,hogy ki lesz az az okos,aki ezt nem foglya komolyan venni...mindegy,a legtöbb hozzászóló sztem egy kis 8,vagy max 15 éves kisgyerek,aki imád másoknak beszólni,vagy ha nem is,legalább nézzetek magatokba...
2011. május 21. 16:18 #338
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 16:12)
megyek is inkább innen,nem éri meg veletek ilyen dolgokon vitázni...azt sem tudom,hogy kik vagytok,de azért lebutáztok,pedig tényleg nem is ismertek...nem,ez nem nekem való,én nem akarok kockulni,meg ilyesmi,ti is emberek vagytok,én is, a ló,a légy és a bogár is állat,tényleg vannak szabályok,de nekem ennél jobb dolgom is van,nem fogok itt estig arról papolni,hogy a lovaknak ez nem fájt,mert Selenának és a stábnak van esze,úgyis csak leszólnátok minden egyes hozzászólásomat.legyetek boldogok,elmegyek innen egy életre.egy vita vagy legyen normális,vagy semmilyen.ennyit rólatok  wink.gif

Akkor ahhoz mit szólnál, ha holnap fogná valaki a Selenácskádat és befestené zöldre tetőtől-talpig és utána mindenki jól körberöhögné. Neki sem fájna pardon.gif
9 felhasználónak tetszik: Twilight6, Miley-fan09, chrisBrown14, LittleVampire, kateblock, Nana95, Bogszics, dave095, tothbianka
2011. május 21. 16:20 #339
- törölt felhasználó -    
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 16:18)
hát persze...gondoltam hogy te fogsz ebbe is belekötni.mindegy,csak kíváncsi voltam még utoljára,hogy ki lesz az az okos,aki ezt nem foglya komolyan venni...mindegy,a legtöbb hozzászóló sztem egy kis 8,vagy max 15 éves kisgyerek,aki imád másoknak beszólni,vagy ha nem is,legalább nézzetek magatokba...

anyuci nevet2.gif
bocs,de szellemileg érettebb nálad itt mindenki pardon.gif
_ToTo_ : _nevet.gif azt én is megnézném
3 felhasználónak tetszik: Twilight6, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 16:21 #340
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.21. 16:18)
Akkor ahhoz mit szólnál, ha holnap fogná valaki a Selenácskádat és befestené zöldre tetőtől-talpig és utána mindenki jól körberöhögné. Neki sem fájna pardon.gif

Jó is lenne. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Miley-fan09
46 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Pink Pink 34.