Starity

Pink felháborodott Selena Gomez tettén

46 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 21. 15:52 #301
- törölt felhasználó -    
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 15:51)
a festék könnyen lejön,nem raktak rá még pillanatragasztót is,nyugodjatok meg!ez csak egy kis festék,ami vízzel lejön,ha lebírták őket fújni,akkor le is tudták őket mosni.és Miley-fan09:ennyi erővel a falnak nem viszket ha lefested? xDD

Igen, csak tudod a lovak érző lények, a fal meg élettelen közeg... dry.gif Ennyi ésszel szabadlábon, istenem...Szerintem a képen látható ló IQ-ja magasan meghaladja a tiédet, pedig "csak egy állat"
5 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Twilight6, kateblock, Lady Suzy, tothbianka
2011. május 21. 15:53 #302
orsiiiXD
orsiiiXD
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 151456
amúgy jó gyorsan visszaírtok o.O de hát mit is gondolok,nincs is jobb dolgotok mint itt szidni selenát,csak mert befújt két lovat,és nem,ütésről nem volt szó,de ha meg is tenné,akkor tényleg azt mondanám,hogy ez kínzás,de nem tette...szóval most pontosan mi bajotok van vele,hogy állandóan a hibáit keresitek?
2011. május 21. 15:54 #303
- törölt felhasználó -    
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 15:51)
a festék könnyen lejön,nem raktak rá még pillanatragasztót is,nyugodjatok meg!ez csak egy kis festék,ami vízzel lejön,ha lebírták őket fújni,akkor le is tudták őket mosni.és Miley-fan09:ennyi erővel a falnak nem viszket ha lefested? xDD

Te olyan sötét vagy, mint az éjszaka. ohmy.gif Ne haragudj, de erre nem lehet mást mondani. Annyira király, hogy egy IP-vel több nicket is be lehet regisztrálni. Te is átvetted a remek szokást a fórumon. Van egy eredeti nicket, de regisztráltál egyet, hogy büntetés nélkül szidhass bárkit. Megtapsolhatod magadat. Soha nem értettem, hogy tud valaki ilyen mélyre lesüllyedni. blink.gif Olvasd már vissza kislányom, amiket írsz! Összevissza firkálod a hülyeségeket.XD Hogy ne ártana már a lónak a színező? A te hajadnak is árt, ne haragudj!
8 felhasználónak tetszik: Em31, Miley-fan09, Twilight6, kateblock, Pandus, Lady Suzy, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 15:55 #304
- törölt felhasználó -    
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 15:53)
amúgy jó gyorsan visszaírtok o.O de hát mit is gondolok,nincs is jobb dolgotok mint itt szidni selenát,csak mert befújt két lovat,és nem,ütésről nem volt szó,de ha meg is tenné,akkor tényleg azt mondanám,hogy ez kínzás,de nem tette...szóval most pontosan mi bajotok van vele,hogy állandóan a hibáit keresitek?

Mért, mit csináljunk, járjunk esőtáncot odakint? Neharagudj, de jégesőben nemigen akad tennivalóm...
5 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Twilight6, Lady Suzy, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 15:55 #305
- törölt felhasználó -    
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 15:53)

én régen szerettem,úgyhogy nem a hibáit keresem 110.gif
csak már túlzás amiket művel pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: tothbianka
2011. május 21. 15:55 #306
orsiiiXD
orsiiiXD
új tag
és most azért mert leírom a véleményem miért kell máris lehordani? istenem...énis érző lény vagyok,de ugye ez már le van sz*rva,mert a lovak azok okosabbak,mi?persze...akkor hogy voltam sulis koromban kitűnő tanuló?
2011. május 21. 15:56 #307
- törölt felhasználó -    
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 15:55)
és most azért mert leírom a véleményem miért kell máris lehordani? istenem...énis érző lény vagyok,de ugye ez már le van sz*rva,mert a lovak azok okosabbak,mi?persze...akkor hogy voltam sulis koromban kitűnő tanuló?

A lexikális tudás és az érzelmi intelligencia két külön dolog.
6 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Twilight6, kateblock, Holly Keller, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 15:56 #308
- törölt felhasználó -    

ez most hogy jön ide? omg.gif
azért "szólnak be" mert h*lyeségeket írsz 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, tothbianka
2011. május 21. 15:58 #309
- törölt felhasználó -    

A fórum nem a személyeskedésről szól, már ne haragudj. Nem igazán érdekel senkit sem, hogy hányas tanuló vagy. Tudod mi a gond? Az, hogy hülyeségeket és butaságokat írsz...
5 felhasználónak tetszik: Twilight6, Miley-fan09, kateblock, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 15:58 #310
Rebeca.
Rebeca.
visszatérő vendég

Státuszavataromat ne lopd, saját... :)
Hozzászólás: 253
Csatolások: 197
Azonosító: 130661
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.05.21. 15:55)
én régen szerettem,úgyhogy nem a hibáit keresem  110.gif 
csak már túlzás amiket művel pardon.gif

nemművel semmiket, egyszer kért két rózsaszín lovat az egyik klipjéhez. ennyit tett, amitől ti egyből a falnak mennétek, mert szegény lónak most más a színe, és ártott a bőrének. most már nem babapopsi simaságű a bőrük, hanem egy kicsit rosszabb. és ti ezért nyavalyogtok. semmi bajuk nincsen, élnek tovább ahogy eddig. ha ezzel bajotokvan, akkor arra mit mondatok, amikor ostorral meg satöbbivel csapkodják őket? nemhinném hogy ha az állatkínzásról van szó, akkor az a legégetőbb probléma hogy selena befújatott két lovat rózsaszínre - márha így volt.
2011. május 21. 15:59 #311
orsiiiXD
orsiiiXD
új tag
nem értelek titeket...oké,nem olt szép seltől,hogy rózsaszín lovakat kért,és az sem,hogy hagyta őket festékesen,de most akkor már inkább nekem támadtok,mert próbálom védeni?és mint azt már írtam,vannak hülyeségeim,tisztában is vagyok velük,de az hogy leírom amit gondolok,nem hiszem hogy akkora hiba lenne...és szabadlábon vagyok,zavar?!
2011. május 21. 15:59 #312
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rebeca. @ 2011.05.21. 15:58)
nemművel semmiket, egyszer kért két rózsaszín lovat az egyik klipjéhez. ennyit tett, amitől ti egyből a falnak mennétek, mert szegény lónak most más a színe, és ártott a bőrének. most már nem babapopsi simaságű a bőrük, hanem egy kicsit rosszabb. és ti ezért nyavalyogtok. semmi bajuk nincsen, élnek tovább ahogy eddig. ha ezzel bajotokvan, akkor arra mit mondatok, amikor ostorral meg satöbbivel csapkodják őket? nemhinném hogy ha az állatkínzásról van szó, akkor az a legégetőbb probléma hogy selena befújatott két lovat rózsaszínre - márha így volt.

110.gif 110.gif
1 felhasználónak tetszik: tothbianka
2011. május 21. 16:00 #313
- törölt felhasználó -    

gondolkodj már egy kicsit pardon.gif
az a h*lye festék csípheti,égetheti,viszketheti a lovak bőrét amitől sebes lesz,vagyis állatkínzás rolleyes.gif
az meg ha valaki veri őket,az per pillanat nem ide kapcsolódik 110.gif
4 felhasználónak tetszik: kateblock, Twilight6, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 16:00 #314
- törölt felhasználó -    

De igen, probléma. Nyilván az állatkínzásnak is vannak szintjei, (sajnos) de nem az kéne hogy legyen a viszonyítási alap, hogy valakik durván bántalmazzák szegényeket.
5 felhasználónak tetszik: Twilight6, Miley-fan09, kateblock, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 16:02 #315
- törölt felhasználó -    
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 15:59)
nem értelek titeket...oké,nem olt szép seltől,hogy rózsaszín lovakat kért,és az sem,hogy hagyta őket festékesen,de most akkor már inkább nekem támadtok,mert próbálom védeni?és mint azt már írtam,vannak hülyeségeim,tisztában is vagyok velük,de az hogy leírom amit gondolok,nem hiszem hogy akkora hiba lenne...és szabadlábon vagyok,zavar?!

Egyszerűen nem vagy képes elfogadni a véleményünket. Én mondjuk elfogadom, hogy te imádod. De mindenáron meg akarsz győzni arról, hogy ez jót tesz. Ahelyett, hogy érvelnél, rögtön személyeskedni kezdesz. Inkább vedd elő a nyelvtan könyvet, keresd ki az Érvelés című anyagot, olvasd el, jegyzeteld ki és tanuld meg! Az talán segíteni fog, hogy normálisan tudj vitatkozni! Veszekedés és vita között nagy különbség van. Bár az is probléma, hogy nincs meg a megfelelő tudás a háttérben nálad. Ha valamiről nem tudsz eleget, nem tudsz vitatkozni. A Starity böngészése helyett ülj le az asztalodhoz és készülj a hétfői órákra. Rád fér...
6 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Em31, Twilight6, kateblock, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 16:02 #316
Rebeca.
Rebeca.
visszatérő vendég

Státuszavataromat ne lopd, saját... :)
Hozzászólás: 253
Csatolások: 197
Azonosító: 130661
Idézet (Em31 @ 2011.05.21. 16:00)
De igen, probléma. Nyilván az állatkínzásnak is vannak szintjei, (sajnos) de nem az kéne hogy legyen a viszonyítási alap, hogy valakik durván bántalmazzák szegényeket.

de mivel van ilyen viszonyítási alap, ezért az amit selena csinált, elenyészik az igazi állatkínzáshoz képest. mert ezt én nem nevezném annak. ennyi erővel tényleg a legyek is állatok, és a többi, miért csapjuk le őket?
2011. május 21. 16:03 #317
orsiiiXD
orsiiiXD
új tag
és mit mondanátok,ha kiderülne,hogy photoshoppolt kép?akkor hiába ülnétek itt órákat,hogy engem és Rebecát szidjatok xDD
2011. május 21. 16:04 #318
- törölt felhasználó -    
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 16:03)
és mit mondanátok,ha kiderülne,hogy photoshoppolt kép?akkor hiába ülnétek itt órákat,hogy engem és Rebecát szidjatok xDD

mondj már 1 mondatot ahol lek**ztunk titeket vagy hasonlót,mert azt nevezik szidásnak omg.gif
6 felhasználónak tetszik: Twilight6, Holly Keller, Em31, kateblock, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 16:04 #319
- törölt felhasználó -    
Idézet (orsiiiXD @ 2011.05.21. 16:03)

Én személy szerint örülnék hogy nem érte semmi komoly bántalom a lovakat. Egyébként meg eléggé rosszul látod a dolgokat, ha te ezt szidásnak fogod fel.
4 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Twilight6, Bogszics, tothbianka
2011. május 21. 16:05 #320
- törölt felhasználó -    
Bírom Pinket, mindig kimondja amit gondol, ahogy most is.
Nem hiszem, hogy ez állatkínzás lenne - ezt magam is elítélem - de én photosoppoltam volna vagy ilyesmi. Igen, Selena jó énekes (de meg kell jegyeznem szerintem ez a rószaszin ló olyan Barbiee-s fílinget, olyan gyerekes érzést ad az egésznek), de nem hiszem, hogy nagyon sokat ártott volna a lónak, ha nincs benne káros anyag.
Egyébként meg Selena is gondolt arra, hogy ez milyen következményekkel járt volna - mármint, ha tényleg káros lett volna, akkor meg eljárást indítottak volna.
46 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Pink Pink 35.