Pink felháborodott Selena Gomez tettén
2011. május 21. 13:53
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Egyetértek LittleVampire
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. május 21. 14:02
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
szegény lovak!!!!
2011. május 21. 14:02
Mikor értik már meg egyesek, hogy itt nem csak arról van szó, hogy a paci fizikailag sérült-e, mert attól hogy nem mérgező a festék, lelkileg lehet hogy megsínylette a dolgot.
2011. május 21. 14:03
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
mind1.... azér Pinkkel sem értek egyet... De Selena!!!!!!!
2011. május 21. 14:08
|
|
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline
|
hát mondhatom gyönyörű látvány az a két rózsaszín ló...
nem lett volna jó két fehér ló?..
és még ő mondja hogy felnőtt, én ebből a kis sztoriból azt veszem le, hogy úgy viselkedik mint egy öt éves kislány
és igaz,hogy pink egy csöppet durva volt, de ami igaz az igaz marad
ja és még annyi, hogy én is nézek néha disney channel-t de attól még utálom selenát
egyetértek LittleVampire-rel <3
nem lett volna jó két fehér ló?..
és még ő mondja hogy felnőtt, én ebből a kis sztoriból azt veszem le, hogy úgy viselkedik mint egy öt éves kislány
és igaz,hogy pink egy csöppet durva volt, de ami igaz az igaz marad
ja és még annyi, hogy én is nézek néha disney channel-t de attól még utálom selenát
egyetértek LittleVampire-rel <3
2011. május 21. 14:10
Idézet (Regina @ 2011.05.21. 14:05)
Ettől nem hinném, hogy a lónak bármi baja lenne... Pink meg ugyanolyan igénytelen mainstream popénekesnő, mint Selena, semmivel sem több nála, nem tudom, miért fikázódik. Selena nem hinném, hogy ártott volna neki...
Valóban nagyon élvezetes lehet, ha másoknak ki vagy szolgáltatva, és azt sem tudod mi történik veled.
2011. május 21. 14:14
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
A kép csodálatos.A hatás is csodálatos.De azért tényleg nem volt szép hogy a lovat be festette.Bár szerintem cuk8i.Seléena egy kicsit messzire ment ezzel de a látvány csodaszép.
2011. május 21. 14:18
Én meg azt nem értem, hogy ha Selenának nincs ennyi esze, másnak sincs? Elég nagy gáz, hogy olyan világban élünk, ahol a számítógép mindenre képes még is ilyet képesek tenni FELNŐTT emberek. Ilyenkor megy fel az ember agyvize, hogy ezek keresnek sok pénzt és hogy mit meg nem merészel magának a Dizni
2011. május 21. 14:18
|
|
PipiXBangúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 139260 offline
|
Regina ne haragudj de te szerintem nem érted miről van itt szó.arról van szó hogy az állatokkal mit művelnek akár objektív akár nem.és Pink nem azért szólt be neki mert nem tetszik Selena képe hanem az nem tetszett neki amit művelt.Lehetett volna akár Madonna,Gaga,Britney ugyanúgy kiírta volna megírta volna nekik is ugyanezt.Egyébként majd befestünk téged is aztán megnézzük milyen kedved lesz meg hátha mehetsz a kórházba.
2011. május 21. 14:20
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Annyira szánalmas a sok kisgyerek, ahogy itt leugatja Pinket, aki már x éve a pályán van Selena miatt. NÉZZETEK MÁR AZOKRA A LOVAKRA, GYEREKEK! Hogy a f-szba ne tartalmazott volna káros anyagot? Mert egy növényi alapú cucctól BABARÓZSASZÍN LESZ? Nézzetek magatokba.
2011. május 21. 14:24
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
És jöttök Lady Gagával. Könyörgöm! Ő "csak" a sörényét fújta le -kimosható festékkel-, nem festette be az egész kib.szott lovat rózsaszínre!
Heetella
2011. május 21. 14:26
|
|
Glamster☾ |
|
És ha megnézitek, Gagánál látszik, hogy videoshop... mert legalább neki van esze. Nézzetek már utána, mit jelent az, ha az egész lovat befested tündi-bündi rózsaszínre! Amúgy a paci feje mindent elárul az állapotáról. Gratulálok fanok az értelmes hozzászólásokhoz ezután!
2011. május 21. 14:32
Idézet (Glamster @ 2011.05.21. 14:26)
És ha megnézitek, Gagánál látszik, hogy videoshop... mert legalább neki van esze. Nézzetek már utána, mit jelent az, ha az egész lovat befested tündi-bündi rózsaszínre! Amúgy a paci feje mindent elárul az állapotáról. Gratulálok fanok az értelmes hozzászólásokhoz ezután!
én is gratulálok neked,hogy nem tudod szerkeszteni az előző hozzászólásaidat
Erika120
2011. május 21. 14:42
Idézet (Regina @ 2011.05.21. 14:05)
Ettől nem hinném, hogy a lónak bármi baja lenne... Pink meg ugyanolyan igénytelen mainstream popénekesnő, mint Selena, semmivel sem több nála, nem tudom, miért fikázódik. Selena nem hinném, hogy ártott volna neki...
egyetértek, biztos nem volt a legjobb a lónak sem a forgatáson.
De a lónak nem esett baja a festéktől, amúgy meg hány klippben láttunk már lovakat?! Azok is ugyanúgy ott álldogálnak órákig egy kamera elött. Lehet, hogy nem volt befestve, de ettől nem lesz baja! Nekem csak az nem tetszik az egészben, hogy megtudta, hogy disneys és...mind1 már leírtam...
Egyébként a véleményekben ne használjatok a sztárra, vagy a rajongóira sértő megjegyzést.
Most nem értem mindenkire, csak aki ilyeneket írt!
2011. május 21. 14:45
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Szerintem Pinknek igaza van szeretem Selenát de ez akkor is baromság. Bármilyen festéket tesznek egy lóra a bőre érzékeny és beszívja a fejtéket és kiütése lesz. Tudom mert nekünk is vannak lovaink és mikor megvettük az eggyiket a doki mondta hogy semmien festék ne kerüljön a bőrére!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.