Starity

Pink felháborodott Selena Gomez tettén

46 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 21. 13:14 #181
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.21. 12:33)
Egyébként megjegyzem, hogy azért szelenácska az első és nem Pink, mert ez a fórum egyenlő az óvodával. 9-14 éves korosztály túlnyomó többségben van beregisztrálva. Ha 30-40 évesek lennének itt többen, akkor szelena, májli és a többi rakás szemét csinált sztár, valahol az ezer valahanyadik helyet foglalná el, megjegyzem. A ranglista rajongók szerint vannak. Mivel itt a legtöbben még mindig diznicsenelt néznek, ezért szelena és társai a dobogósok. Mindegyik dizni sztárocska kutyafüle MJ-hez, Madonnához, Johnny Depphez és az igazi nagy sztárokhoz képest. Eszméletlen, hogy mennyire el vagytok tájolódva. Nem azért ők az elsők, mert olyan jók, hanem, mert a sok kicsi azt sem tudja, ki azaz MJ vagy Madonna, mivel ő szelenát, májlit vagy bíbőrt hallgat.
Nos, a témához térve, ez szerintem sem normális. Alapból amikor megláttam a lila Milka tehenet, nálam már az kicsapta a biztosítékot. Bár az szerintem számítógéppel van beszínezve. Tényleg, neki miért nem jó a fehér ló? Milliószor szebb, elegánsabb és, ha már itt tartunk felnőttesebb. Egy felnőtt ember kérte volna azt, hogy szerezzenek neki rózsaszín lovakat?! Hát nem. Egyrészt ott van a mai CGI technológia. Simán meg lehetne oldani számítógépes trükkel, de ehelyett ő igazi befestett lovakat akar? Komolyan mondom, ez a csaj azt hiszi, hogy ő pottyantotta a spanyol viaszt? blink.gif És ilyen embert tartotok példaképnek? Kezdem azt hinni, hogy májlika is jobb nála, pedig nagyon nem bírom azt a kiscsajt. unsure.gif Szelenácska is ugyanolyan, mint a többi híresség, sőt talán még rosszabb is. Egyrészt megjátssza magát mindenki előtt. Elmondja, hogy ő milyen szerény, milyen felnőtt, és erre közli, hogy neki rózsaszín lovak kellenek. Ez aztán a felnőtt gondolkodás. Tény, a klipet nem ő rendezi, de szerintem van pár dologba beleszólása, elvileg övé lesz a videóklip. De mindegy, ha nincs is beleszólása, akkor közölnie kellett volna, hogy nem válik állatkínzóvá és nem hajlandó rózsaszín lovakkal együtt dolgozni. Ezt tette? Nem. Akkor miről beszélünk? Annyi itt a naiv ember, komolyan mondom. Az pedig, hogy nem tudjátok elfogadni egymás véleményét, azzal magatokat minősítitek. Én elfogadom azt, hogy ti imádjátok, de engem ezzel úgy sem fogtok tudni meggyőzni. Ez a csaj úgy megjátssza magát, ahogy van.

Komolyan végre látok olyanokat, akik értelmesen gondolkodnak. 100%-ban egyetértek veled. meghajolo.gif Selena esküdözik, hogy mennyire érett gondolkodású. Ahhoz képest, gyerekesebb mint egy átlag 18 éves. omg.gif Ha ez kell a rajongóknak, megkapják. Példaként említem, Ashley Tisdale kisasszonyt. Nem a példaképem, de említésre méltó, hogy botrányok nélkül került ki a dizni karmai közül. Nem állította, hogy érett gondolkodású, de mégis mindenki számára annak tűnik. Nyilvánvalóan az is. SELENA, üzenem neked; Nem kell megjátszani senki előtt magadat, mert pofára fogsz esni, előbb-utóbb. Jah, elnézést. Már megtörtént. pardon.gif
9 felhasználónak tetszik: hana001, Twilight6, Bogszics, Szösziii, Holly Keller, Pixie Buue, Heetella, Pandus, Lady Suzy
2011. május 21. 13:14 #182
- törölt felhasználó -    
Idézet (misssha @ 2011.05.21. 13:08)
és lady gaga paparazzi klipjében?
http://www.youtube.com/watch?v=LPbbWGqB51c
itt is befestettek egy lovat. éééérdekes az nem bántott senkit.

Ott nem az egész lovat festették be,valószínűleg ezért nem zavarta az embereket.
2011. május 21. 13:16 #183
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleVampire @ 2011.05.21. 13:14)
Komolyan végre látok olyanokat, akik értelmesen gondolkodnak. 100%-ban egyetértek veled.  meghajolo.gif Selena esküdözik, hogy mennyire érett gondolkodású. Ahhoz képest, gyerekesebb mint egy átlag 18 éves.  omg.gif Ha ez kell a rajongóknak, megkapják. Példaként említem, Ashley Tisdale kisasszonyt. Nem a példaképem, de említésre méltó, hogy botrányok nélkül került ki a dizni karmai közül. Nem állította, hogy érett gondolkodású, de mégis mindenki számára annak tűnik. Nyilvánvalóan az is. SELENA, üzenem neked; Nem kell megjátszani senki előtt magadat, mert pofára fogsz esni, előbb-utóbb. Jah, elnézést. Már megtörtént. pardon.gif

És nálad a pont.
Köszönjük. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. május 21. 13:16 #184
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez azért még nem állatkínzás, gondolom, hogy a lovaknak ettől még semmi baja nem lett!! Persze, attól még nem feltétlenül volt jó ötlet, hogy befestették őket, elég furcsán néznek ki!biggrin.gif
2011. május 21. 13:17 #185
hetty95
hetty95
visszatérő vendég
Hozzászólás: 251
Csatolások: 0
Azonosító: 133257
Hát.. szeretem Selenát, de belőle sem néztem volna ki, h iesmit tegyen, de Pink sem viselkedett felnőtthöz méltóan.. -.-"
2011. május 21. 13:17 #186
- törölt felhasználó -    
A klipet, tegnap és tegnapelőtt forgatták, a KETTŐ lónak két napig kellett a színben lenniük :S Ez nagyon gáz! Miért nem lehetett megcsinálni valamilyen számítógépes trükkel? Vagy hagyták volna meg természetes fehéren szerencsétlen állatot.. Ja és nagyon remélem Selenának nincsen köze ehhez .
2011. május 21. 13:19 #187
- törölt felhasználó -    
Pink finomabban is kifejezhette volna magát blink.gif
2011. május 21. 13:19 #188
lysfan2
lysfan2

Státuszthere's something about Lady U and I... <3
Hozzászólás: 671
Azonosító: 145640
Szerintem is túlzás befesteni egy lovat. Bár nem gondolom, hogy annyira szenvedtek tőle, de akkor is hülyeség.. :S Egyetértek Pink-kel.
2011. május 21. 13:20 #189
- törölt felhasználó -    
Attól hogy nincsenek benne káros anyagok, még szerencsétlen lónak nem lehetett valami felemelő élmény hogy befestették. Szerintem szánalmas, Pinknek igaza van.
4 felhasználónak tetszik: Szösziii, Twilight6, hana001, Bogszics
2011. május 21. 13:20 #190
Kit-tus96
Kit-tus96
why don't you like me?
Hozzászólás: 1605
Csatolások: 34
Azonosító: 124273
Pinkkel teljesen egyetértek.
2011. május 21. 13:22 #191
- törölt felhasználó -    
Most olvastam az egyik oldalon, hogyha tartalmaz káros vegyszereket, vagy ha nem tartalmaz, akkor is a ló egy-két hétig viszketni fog
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, Holly Keller
2011. május 21. 13:23 #192
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (szuzika41 @ 2011.05.21. 13:19)
Pink finomabban is kifejezhette volna magát blink.gif

Miért? Talán mondott valami olyat amit Selenácska a szívére vehet? dry.gif
2011. május 21. 13:23 #193
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Igaza van!
2011. május 21. 13:24 #194
- törölt felhasználó -    
Idézet (nemááár @ 2011.05.21. 11:07)
Akkor az pedig ember kínzás, hogy ő festeti a haját.
A filmforgatásokra miért nem megy ki tüntetni? Minden második lovat festenek... Megjegyzem észre sem veszik, olyan anyagból készítik.
Agyam eldobom, de sok esze van...

igen, csak tudod az az különbség, hogy míg egy ember el tudja dönteni, hogy szeretné-e befesteni a haját, egy állat az emberekre van utalva.
1 felhasználónak tetszik: Twilight6
2011. május 21. 13:24 #195
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Holly Kellerrel értek egyet. Pont.
2011. május 21. 13:26 #196
- törölt felhasználó -    
ezt lehet hogy jobb lett volna megoldani számítógéppel nem igazából befesteni a lovakat, de ha tényleg nem tartalmazott káros vegyszereket és lemosható, akkor nem tudom miért van ebből balhé...
amúgy egy csomóan írjátok hogy Selena milyen idióta, meg hogy milyen dolog befesteni lovakat...amúgy 100% hogy nem is ő találta ki hanem aki rendezi a klipet.
Am egyetértek Erika120-al
2011. május 21. 13:27 #197
Miley Cyrus 17
Miley Cyrus 17

StátuszBelieve Tour. Justin Bieber, eszméletlen volt!! Életem legszebb estéje volt *--*
Hozzászólás: 937
Azonosító: 123558
Szerintem ezek a szegény állatok ebben a rózsaszínben nagyon csúnyák, de hát, mindegy. Sztem nem lett bajuk tőle P!nk meg kicsit viselkedhetet volna felnőtthöz méltóbba. Selenától ez nem volt olyan szép, sőt... De egy-egy botlása mindenkinek lehet!! Ettől függetlenül még mindig szeretem, de hozzá kell tegyem a lovak sokkal szebek lettek volna eredeti színben, így nagyon csúnyák!!!! :-((((
2011. május 21. 13:27 #198
iby123
iby123
visszatérő vendég

StátuszFind joy in the ordinary! :)
Hozzászólás: 383
Csatolások: 63
Azonosító: 126391
És Pink miket csinál a klipjeiben? hát nem normális ez a nő -.-'
2011. május 21. 13:27 #199
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Nem találok szavakat... Ennek a csajnak van a legtöbb rajongója, erre a csajra néznek fel egy csomóan?! Na most szelenácska szerénységét meg felnőttségét benézték, mert egy értelmes, intelligens felnőtt nem akar befesteni egy lovat, meg egyáltalán egy állatot, egy élő, érző lényt ilyen baromság miatt. reklamalo.gif Ráadásul barbie-rózsaszínre _nevet.gif Mint már előttem írták, nem tudom hogy esne neki, ha mondjuk egy napra befestenénk zöldre. rohog.gif Az meg a másik, hogy ez már számítógéppel is simán megvalósítható, csak épp szelenácska kedve így tartotta. Művi az egész dizni-gárda.
Pink meghajolo.gif
Én is örülök, hogy vannak még itt, akik normálisan gondolkoznak. smileeee.gif
2011. május 21. 13:28 #200
PipiXBang
PipiXBang
új tag

StátuszShow me your ToyZ and let me enjoy!
Hozzászólás: 18
Azonosító: 139260
uh.szegény ló,elég szenvedős feje van:P
Selenának több esze is lehetett volna.
1 felhasználónak tetszik: Andika66
46 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Pink Pink 35.