Clay Walkert is nagyon szeretem. Szerintem nagyon jó hangja van.
Már kezdtem hiányolni a zenéidet És erre itt van három, nagyon jók Csilla, most is
Az első tetszett legjobban, az legszerényebben fogalmazva, legalsóbb hangon is 11 pontos dal, 10-ből, köszi szépen
Én pedig múltkor belekezdtem a Clint Black albumba, bár, még csak a felénél járok, most folytatom épp, a Better man erős kezdés után, erős folytatás, mert ez a remek dal követi (bár te szerintem ismered Csilla ):
Nem hittem, hogy valaki valaha hiányolja a kedvenc zenéimet. Köszi Péter.
Abszolúte. Nagyon jó zenéket hozol mindig. Sokat köszönhetek Neked, mióta ismerlek, és mióta megvan ez a topik, azóta még nagyobb country fanatikus lettem Azt hiszem, most hoztál Nekem még egy "people are crazy" és "better man" kategóriájú dalt. Ki is írtam státusznak
Idézet (goldman @ 2011.07.17. 16:01)
Ez a Clint Black szám, amit linkeltél, az egyik kedvencem.
Akkor telitalálat. Szerintem is nagyon jó
Idézet (goldman @ 2011.07.17. 16:01)
Remélem, ez is tetszik majd.
Ühüm. Jó szám
Azt hiszem LeAnn-től még nem volt dal a topikban. Én is csak a képeket töltöm fel hozzá, de Őt nagyon tehetségesnek tartom, nagyon szép is , természetesen, és country-t énekel Ő is. Illetve, kiegészítés annyiban, hogy country-pop.
Nem tudom mennyire fog tetszeni, de ez-az új száma:
Akkor mégis érdemes volt megnyitni a topikot. Igaz, hogy nincs valami sok látogatónk, de sebaj, majd mi hozzuk a zenéket a többiek helyett is. Nagyon örülök, hogy tetszenek az általam hozott dalok. Ami LeAnn Rimes-t illeti, én csak a Sakáltanyában hallottam énekelni, úgyhogy nem ismerem a dalait, de ez a nóta, amit hoztál nagyon jó.
Keith Urban nem olyan nagy kedvencem, de ez a dal nem rossz.
Akkor mégis érdemes volt megnyitni a topikot. Igaz, hogy nincs valami sok látogatónk, de sebaj, majd mi hozzuk a zenéket a többiek helyett is.
Szerintem is. Te is segítettél benne Nos igen, valóban többnyire általában ketten vagyunk, de, hátha később csatlakozik valaki még, illetve a régi vendégeink visszatérnek. Bár, hogy őszinte legyek, nekem így is jó, örülök, hogy valakivel jókat tudok beszélgetni, jó zenékről
Idézet (goldman @ 2011.07.18. 18:36)
Nagyon örülök, hogy tetszenek az általam hozott dalok.
Igen nagyon. Mindig szívesen hallgatom őket! Abban is biztos vagyok, hogy jó ízlésed van ehhez a műfajhoz.
Idézet (goldman @ 2011.07.18. 18:36)
Ami LeAnn Rimes-t illeti, én csak a Sakáltanyában hallottam énekelni, úgyhogy nem ismerem a dalait, de ez a nóta, amit hoztál nagyon jó.
Hát, hogy egészen pontos legyek, én sem ismerem minden dalát, csak a legnagyobb slágereit, és egy két kevésbé híres számát, de szerintem Ő nagyon tehetséges.
Ebben a műfajban amúgy is kicsit nehéz (talán még manapság is ) nőként érvényesülni, de neki nagyon egyedi hangja van, ami szerintem csodálatosan szép. Úgyhogy arra gondoltam, hogy most is hozok tőle két dalt, hátha szívesen meghallgatod őket:
Arra tippelek, hogy a másodikat (is - Sakáltanyás mellett) ismerted
Na rég írtam ide, hoztam egy újabb kedvencet egy új együttestől, 2011-ben jelent meg az első albumuk, elég jó, nagyon szeretem ezt a modern-country hangzást, mint tudjátok.
Mondtad, hogy szereted Alan Jacksont, most tőle hozok egy számot két különböző változatban.
Bizony, Alan jó zenész, köszi
Én is két dalra gondoltam, mert Johnny már rég volt. Egyébként a dal ugyanaz, csak az egyik, egy újabb feldolgozás, hozzáteszem, szerintem nem lett olyan rossz, bár az azért eredeti jobb:
Kris Kritoffersont leginkább filmekből ismeretm eddig, de úgy tűnik, énekesnek sem utolsó.
Igen én is, aztán megismertem pár éve ezt a bandát, és láttam, hogy Ő is zenél(t) benne. Hát igen, szerintem igen jó érzéke van hozzá, jó hangja van, és kellemes hangokat hoz ki a gitárjából. Azt hiszem korábban már linkeltem tőle egy számot, de most teljsen nem vagyok benne biztos
Idézet (goldman @ 2011.07.28. 18:59)
És most egy hölgy, mégpedig Faith Hill következik.
Oh, Faith mindig jó választás Köszi, ezt a dalt ismerem, és szeretem is
Idézet (goldman @ 2011.07.28. 18:59)
Ez Johnny Cash feldolgozás érdekes, de nem rossz.
Hát, ha nem baj, én még erőltetném kicsit ezt a vonalat. Nem rég kiadtak egy úgynevezett "Johnny Cash Remixed" albumot. És azon volt található, az előző dal is, és a következő is. Ez kicsit más lesz, de mivel igaz a Big River, az egyik kedvencem, szkeptikusan álltam hozzá, de azt kell mondjam, jól sikerült, nekem tetszik:
Manapság minden nagy, régi slágert remixelnek. Úgy tűnik a remixláz a countryt se kerülte el, de ez nem feltétlenül rossz. Én is általában az eredetit szeretem jobban, de ezek a Johnny Cash remixek nagyon jók.
Manapság minden nagy, régi slágert remixelnek. Úgy tűnik a remixláz a countryt se kerülte el, de ez nem feltétlenül rossz. Én is általában az eredetit szeretem jobban, de ezek a Johnny Cash remixek nagyon jók.
Hát ez igaz, de azt hiszem ebben az esetben inkább tisztelettel bántak az eredeti zenével, úgy értem, nem vágták teljesen haza. Nem is tudom miért, de a nagy része tetszik arról az albumról. Mondjuk az I walk the line pocsékul sikerült. Tényleg, ne is hallgasd végig, mert elvesz 3 percet az életedből, borzalmas. Csak gondoltam megmutatom ezt is.
A rap és a country nem jön össze, sehogy se, nem is tudom hogy gondolták ezt
Idézet (goldman @ 2011.07.30. 08:14)
Gary Allant ismered? Most tőle hozok egy számot.
Igen, szerencsére igen. Fekete kutya című filmből, az OST-n hallottam először a dalait, zseniális. A Highway Junkie nagyon tetszik még mindig, ahogy ez is jó, köszi
Bocsi, én megint egy régebbit hozok.
Csak arra gondoltam, hátha van még kedved Kris Kristofferson-t és a másik három zseniális fickót hallgatni.
Szerintem az I walk the line több, mint pocsék, egyenesen borzalmas.
Bizony. Ez a feldolgozás borzalmas lett, de állítólag a Snoop fanoknak tetszik. Hát én nem tudom, nekem, mint Johnny fannak, nem nyerte el a tetszésemet.
Bár, most pont találtam egy egész jó country+rap dalt. Be is linkeltem a rap topikba. Hurt című dalt vágták össze egy rap számmal, de azt kell mondjam, igényes lett.
Ha gondolod Csilla, belinkelem ide is, hátha érdekesnek találod, ez-az.
Idézet (goldman @ 2011.07.30. 08:52)
Blake Shelton
Ezzel a névvel csak country zenész lehet valaki Egyébként szerintem tiszta jó
Én most Buddy Jewell egyik dalára gondoltam, a szám szerintem nagyon jó, csak sajnos jobb felvételt nem találtam róla a youtube-on Pedig jó lenne, ha lenne, de mindjárt utána is nézek, hátha van jobb minőségben is, addig sajnos csak ez van
Hát nem is tudom, de én nem keverném a countryt a rap zenével. Sajnálom, de ez a feldolgozás sem tetszik igazán, talán azért, mert én nem szeretem a rap-et. A Buddy Jewell szám, viszont remek.
Hát nem is tudom, de én nem keverném a countryt a rap zenével. Sajnálom, de ez a feldolgozás sem tetszik igazán, talán azért, mert én nem szeretem a rap-et.
Semmi baj. Én sem vagyok igazán a rap zene rajongója, néhány számot kedvelek a műfajból, és a nagy rap zenészeket tisztelem, még, ha nem is ismerem annyira a munkásságaikat. Én is inkább a country vonalat szeretem jobban
Mindig is az volt a véleményem, hogy, ha zene, és Amerika büszkesége, akkor az csakis a country lehet, és nem a rap, vagy a hip-hop
Idézet (goldman @ 2011.07.30. 11:13)
A Buddy Jewell szám, viszont remek. Azt hiszem David Ball még nem volt.
Sajnos nincs meg jobb minőségben, pedig mindenhol kerestem azt az albumot, amin ez a szám rajta van, és sehol semmi
Nem, nem volt David Ball, de jöhet még Azt hiszem, ez a dal Neked is tetszeni fog, bár kicsit más, mint amiket eddig linkeltünk ma, de ez egy fantasztikus Jimmy Dean szám, nem is értem, hogy-hogy nem linkeltem korábban De most korrigálom magam, remélem tetszik majd