Harapdálni szoktam a számat.
Fura szokásaid...
2012. március 30. 19:54
Számolom a lépcsőfokokat,és a lépéseimet.
2012. március 31. 09:17
1.nem szeretem a narancsot, de a narancslét igen, szóval ha nincs kedvem kicsavarni akkor csak szétrágom, a húsát meg kiköpöm
2. minden nap bekenem magam a létező összes krémfajtával
3. smink nélkül nem lépek ki az utcára
4. a táskáimat csak a jobb vállamon/kezemen hordom
5. minden nap eszem nyers zöldséget és gyümölcsöt
6. ropogtatom a csontjaim
7. van pár szám, amit majdnem évek óta minden nap meghallgatok
8. MÁNIÁKUS KATYCAT VAGYOK <3
2. minden nap bekenem magam a létező összes krémfajtával
3. smink nélkül nem lépek ki az utcára
4. a táskáimat csak a jobb vállamon/kezemen hordom
5. minden nap eszem nyers zöldséget és gyümölcsöt
6. ropogtatom a csontjaim
7. van pár szám, amit majdnem évek óta minden nap meghallgatok
8. MÁNIÁKUS KATYCAT VAGYOK <3
2012. március 31. 10:02
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Nah,ha már most ennyien leírták,akkor már én is
1.Hétköznap mindig 5:55-kor kelek,6:03-ra megcsinálom az ágyam,felveszem a pólóm,zoknim,gatyám,stb.,6:10-re már megfésülködtem,fogat mostam(nem,nem szoktam reggelizni),és 6:13-kor elindulok otthonról.
2.Olyan hamar oda szoktam érni a megállóba,hogy néha várnom kell,hogy elmenjen az azelőtti járat.
3.Azon a buszon,amivel iskolába szoktam menni,muszáj,hogy a vezetőfülke melletti helyen üljek,és ezért előre is szoktam néha furakodni a sorban,hogy minél hamarabb száljak fel.És aki a helyemre ül,azt meg tudnám fullasztani puszta kézzel
4.Szeretem a kerek számokat,és szeretek kerekíteni,például ha 6:56-ra érek az iskolába,felkerekítem 7:00-re.
5.A buszon mindig zenét hallgatok.
6.Ha boltba megyek valamit vásárolni,akkor biztos,hogy vagy 10 percet legalább ott töltök,mivel döntésképtelen vagyok,próbálom a pénzemből a legtöbbet kihozni.És mikor már megettem,esetleg megittam,eszembe jut,hogy inkább a másikat kellett volna venni.
7.Szeretek otthon csupaszláb mászkálni.
8.Néha csak úgy megszakítom az addigi tevékenységem,és elmegyek a tükörhöz megnézni magamat,és hülyéskedni egy kis ideig.
9.Ha valaki csinál valami olyat,amitől még én is elundorodok,mondjuk benyúl a szemhéjába,akkor lesz egy olyan érzésem,mintha velem csinálnák ezt.Brr.
10.Szeretek hamar odaérni,akárhova is kell menni,mivel valamiért nem szeretek a tömegbe beleolvadni.
11.Pontban kilenckor megpróbálok lefeküdni.
12.Szeretek enni,van amiből rengeteget megtudnék enni,csak nem engedik
13.Rágom néha a körmömet,és nem szeretem,ha alatta van valami piszok.
14.Szeretem az epres dolgokat,de magát az epret nem
15.Szeretek művészkedni az ételekkel,például a kenyér belsejéből kis gombócokat gyúrok,a jégkrémet(Nem a pálcikásat)kissé megolvasztom,és úgy eszem.(Ezeket csak héna csinálom)
Azt hiszem,ennyi.Kissé sok furcsa szokásom van,de hát ilyen vagyok
1.Hétköznap mindig 5:55-kor kelek,6:03-ra megcsinálom az ágyam,felveszem a pólóm,zoknim,gatyám,stb.,6:10-re már megfésülködtem,fogat mostam(nem,nem szoktam reggelizni),és 6:13-kor elindulok otthonról.
2.Olyan hamar oda szoktam érni a megállóba,hogy néha várnom kell,hogy elmenjen az azelőtti járat.
3.Azon a buszon,amivel iskolába szoktam menni,muszáj,hogy a vezetőfülke melletti helyen üljek,és ezért előre is szoktam néha furakodni a sorban,hogy minél hamarabb száljak fel.És aki a helyemre ül,azt meg tudnám fullasztani puszta kézzel
4.Szeretem a kerek számokat,és szeretek kerekíteni,például ha 6:56-ra érek az iskolába,felkerekítem 7:00-re.
5.A buszon mindig zenét hallgatok.
6.Ha boltba megyek valamit vásárolni,akkor biztos,hogy vagy 10 percet legalább ott töltök,mivel döntésképtelen vagyok,próbálom a pénzemből a legtöbbet kihozni.És mikor már megettem,esetleg megittam,eszembe jut,hogy inkább a másikat kellett volna venni.
7.Szeretek otthon csupaszláb mászkálni.
8.Néha csak úgy megszakítom az addigi tevékenységem,és elmegyek a tükörhöz megnézni magamat,és hülyéskedni egy kis ideig.
9.Ha valaki csinál valami olyat,amitől még én is elundorodok,mondjuk benyúl a szemhéjába,akkor lesz egy olyan érzésem,mintha velem csinálnák ezt.Brr.
10.Szeretek hamar odaérni,akárhova is kell menni,mivel valamiért nem szeretek a tömegbe beleolvadni.
11.Pontban kilenckor megpróbálok lefeküdni.
12.Szeretek enni,van amiből rengeteget megtudnék enni,csak nem engedik
13.Rágom néha a körmömet,és nem szeretem,ha alatta van valami piszok.
14.Szeretem az epres dolgokat,de magát az epret nem
15.Szeretek művészkedni az ételekkel,például a kenyér belsejéből kis gombócokat gyúrok,a jégkrémet(Nem a pálcikásat)kissé megolvasztom,és úgy eszem.(Ezeket csak héna csinálom)
Azt hiszem,ennyi.Kissé sok furcsa szokásom van,de hát ilyen vagyok
2012. április 14. 12:52
-Kétségbe vagyok esve, ha a hajam nem áll jól
-Harapdálom a számat
-Szeretek dobolni a kezemmel
-A hajamat piszkálom
-Mindig rajzolok valahova valamit
-A csuklómon mindig van valami tetoválás féle [filccel:DD]
-Szeretek az ablakban ülni
-Nagyon imádom a rókákat
-Harapdálom a számat
-Szeretek dobolni a kezemmel
-A hajamat piszkálom
-Mindig rajzolok valahova valamit
-A csuklómon mindig van valami tetoválás féle [filccel:DD]
-Szeretek az ablakban ülni
-Nagyon imádom a rókákat
2012. május 12. 15:25
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Kizárólag a bal kezemen hordom a karkötőimet
Ha valaki beszél, gyakran utánozom
Nem viselem el, ha a teljes nevemen hívnak
Ha eszek, vagy iszok, egy falatot meg egy kortyot tuti, hogy a tányéron/pohárban hagyok
Álmomban mindig repülök
Hipochonder vagyok
Félek a múmiáktól, a liftekben, és este sosem merek ijesztő filmet nézni
Egyedül üldözési mániám van
Néha emberkerülő vagyok
Mindent elnevezek
Ha valaki beszél, gyakran utánozom
Nem viselem el, ha a teljes nevemen hívnak
Ha eszek, vagy iszok, egy falatot meg egy kortyot tuti, hogy a tányéron/pohárban hagyok
Álmomban mindig repülök
Hipochonder vagyok
Félek a múmiáktól, a liftekben, és este sosem merek ijesztő filmet nézni
Egyedül üldözési mániám van
Néha emberkerülő vagyok
Mindent elnevezek
2012. május 20. 12:25
|
|
SokSzínű.vampire ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 1954 Csatolások: 2152 Azonosító: 162057 offline
|
-Hétvégén (általában) 8.15 után sose kelek max . nagyon ritkán.
-rágóm a körmöm..:|
- ha unatkzom eszek.
-szoktam szobából -szobába járni pusztán a semmiért..
-rágóm a körmöm..:|
- ha unatkzom eszek.
-szoktam szobából -szobába járni pusztán a semmiért..
2012. május 20. 12:55
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
- van egy takaróm, külön horror nézéshez, mindig azt szoktam rágcsálni. levezetem rajta a film okozta feszültséget, vagy nemtudom.
- nagyon durván paranoiás vagyok, van hogy percenként kérdezem meg, hogy egy-egy nekem nem tetsző alak, nem-e követ, ha egyedül vagyok, folyton hátrafelé bámulok.
- félek a magasságtól, mégis az ablakpárkányon szoktam ülni, pedig az ötödiken lakom.
- mindent számológépen számolok, még a 16-7-et is...
- smink és hajvasalás nélkül még a lépcsőházba sem megyek ki.
- minden reggelt azzal kezdek, hogy az ujjaim, csuklóm és a lábam kiroppantsam.
- mindennap megnézek valami filmet, vagy pár részt egy sorozatból.
- felelések közben folyamatosan hátrálok a tanártól, van, hogy mire befejezem a terem ajtóban vagyok...
- nyöszörgök, nyögdécselek ébredésnél.
- ha meghallok egy zenét muszáj mindig énekelnem a szövegét.
- ha egy körmömről elkezd lekopni a lakk, az egészet újra festem valami teljesen más árnyalatra.
- 20 perccel visszaállítottam az órákat, mivel mindenhonnan elkések. sajnos még így is...
- ha sokáig ülök egy helyben, remegtetem a lábam.
- suliban minden órán törökülésben ülök a székemen.
- ha telefonálok, mindig sétálok, bárhol is legyek.
- rágófüggő vagyok, mindennap elfogy legalább egy csomaggal.
- amint hazaérek, rögtön bekapcsolom a tévét, bár gépezek meg zenét hallgatok mellette.
- háttérzaj nélkül nem tudok elaludni.
- először mindig elolvasom egy könyv utolsó egy-két oldalát, csak utána kezdek bele.
- sötétedés előtt képtelen vagyok tanulni
- írásban és szóban is szinte mindig a "hallod"-dal kezdek el magyarázni
öö, ennyi jutott eszembe...
- nagyon durván paranoiás vagyok, van hogy percenként kérdezem meg, hogy egy-egy nekem nem tetsző alak, nem-e követ, ha egyedül vagyok, folyton hátrafelé bámulok.
- félek a magasságtól, mégis az ablakpárkányon szoktam ülni, pedig az ötödiken lakom.
- mindent számológépen számolok, még a 16-7-et is...
- smink és hajvasalás nélkül még a lépcsőházba sem megyek ki.
- minden reggelt azzal kezdek, hogy az ujjaim, csuklóm és a lábam kiroppantsam.
- mindennap megnézek valami filmet, vagy pár részt egy sorozatból.
- felelések közben folyamatosan hátrálok a tanártól, van, hogy mire befejezem a terem ajtóban vagyok...
- nyöszörgök, nyögdécselek ébredésnél.
- ha meghallok egy zenét muszáj mindig énekelnem a szövegét.
- ha egy körmömről elkezd lekopni a lakk, az egészet újra festem valami teljesen más árnyalatra.
- 20 perccel visszaállítottam az órákat, mivel mindenhonnan elkések. sajnos még így is...
- ha sokáig ülök egy helyben, remegtetem a lábam.
- suliban minden órán törökülésben ülök a székemen.
- ha telefonálok, mindig sétálok, bárhol is legyek.
- rágófüggő vagyok, mindennap elfogy legalább egy csomaggal.
- amint hazaérek, rögtön bekapcsolom a tévét, bár gépezek meg zenét hallgatok mellette.
- háttérzaj nélkül nem tudok elaludni.
- először mindig elolvasom egy könyv utolsó egy-két oldalát, csak utána kezdek bele.
- sötétedés előtt képtelen vagyok tanulni
- írásban és szóban is szinte mindig a "hallod"-dal kezdek el magyarázni
öö, ennyi jutott eszembe...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2012. május 20. 13:04
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Ja, még valami. Evés közben nem bírom, ha valami, mondjuk egy kanál a levesből, felém néz.
Magyarázás közben idióta fejem van, és ugrálok, kalimpálok, mutogatok, és táncolok, vagy dölöngélek közben.
Imádom a vicceket, de nagyon keveset tudok megjegyezni, és azok is általában ratyik.
Utálom, ha a hajamhoz érnek, mert az magánterület.
Gyűlölöm a mazsolát, és mindenből kiturkálom.
Ha megböknek a hátamon/hasamon/vállamon/karomon/oldalamon, visítani és verekedni kezdek.
Köbö mindentől meg tudok ijedni, ha valaki mellettem azt mondja: BÚ, utána még percekig majd kiszakad a szívem.
Magyarázás közben idióta fejem van, és ugrálok, kalimpálok, mutogatok, és táncolok, vagy dölöngélek közben.
Imádom a vicceket, de nagyon keveset tudok megjegyezni, és azok is általában ratyik.
Utálom, ha a hajamhoz érnek, mert az magánterület.
Gyűlölöm a mazsolát, és mindenből kiturkálom.
Ha megböknek a hátamon/hasamon/vállamon/karomon/oldalamon, visítani és verekedni kezdek.
Köbö mindentől meg tudok ijedni, ha valaki mellettem azt mondja: BÚ, utána még percekig majd kiszakad a szívem.
2012. május 20. 15:35
- Szeretek ágyban twitterezni.
Reggel és este is.
- Elalvás előtt fülhallgatóval zenét hallgatok, mert jobban tudok utána aludni.
- Ha nem tudok elaludni, önkéntelenül is a hajamat csavargatom.
- Ha unatkozom, az ajkam piszkálom.
- Két plüssmacival alszom.
- 99%-ban férfi énekeseket hallgatok.
- Elalvás előtt fülhallgatóval zenét hallgatok, mert jobban tudok utána aludni.
- Ha nem tudok elaludni, önkéntelenül is a hajamat csavargatom.
- Ha unatkozom, az ajkam piszkálom.
- Két plüssmacival alszom.
- 99%-ban férfi énekeseket hallgatok.
2012. május 20. 18:45
|
|
Viriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 144661 offline
|
- ha izgulok mindig remegni kezd a lábam és kihűlök, de az arcom mégis piros lesz
- teljesen mindegy mennyi időm van valamire az utolsó pillanatra hagyom és ha nincs elég időm megcsinálni mást hibáztatok
- sorozatfüggő vagyok és ha egy rész kimarad kb. őrjöngök
- csavargatom és rágcsálom a hajamat+ rágom a számat
- ha egy helyben állok keresztbe teszem a lábamat+lábfejeimet, mert csak így tudok egyensúlyban maradni
- magyarázás közben mindig mutogatok és fel-alá járkálok
- mindenhol csikis vagyok, de annyira, hogy ha valaki véletlenül hozzáér az oldalamhoz már sikítok
- ha mondok valamit és a beszélgetőpartnerem nem reagál rá akár másodperceken belül addig kérdezgetem, hogy "hallod?" amíg nem válaszol
- amikor egyedül megyek az utcán úgy érzem, hogy mindenki bámul és, hogy követnek
- imádom az ijesztő filmeket, de utána sosem merek aludni
- imádok mindent amiben túró van, de magát a túrót utálom
- imádom a sajtos dolgokat, de magában a sajtot képtelen vagyok megenni
- kb. 10 éves koromig nem tudtam, hogy a túró rudiban tényleg túró van ! (nem ér nevetni
)
- alapozó nélkül nem megyek emberek közé
- mindig bal oldalt megyek
- a mutatóujjam felső ujjpercét vízszintesen vissza tudom hajtani
- megszámolom a lépcsőfokokat, a zebrán a fehér csíkokat, a lámpaoszlopokat, a villamoson az ajtókat
kn. ennyi:D
- teljesen mindegy mennyi időm van valamire az utolsó pillanatra hagyom és ha nincs elég időm megcsinálni mást hibáztatok
- sorozatfüggő vagyok és ha egy rész kimarad kb. őrjöngök
- csavargatom és rágcsálom a hajamat+ rágom a számat
- ha egy helyben állok keresztbe teszem a lábamat+lábfejeimet, mert csak így tudok egyensúlyban maradni
- magyarázás közben mindig mutogatok és fel-alá járkálok
- mindenhol csikis vagyok, de annyira, hogy ha valaki véletlenül hozzáér az oldalamhoz már sikítok
- ha mondok valamit és a beszélgetőpartnerem nem reagál rá akár másodperceken belül addig kérdezgetem, hogy "hallod?" amíg nem válaszol
- amikor egyedül megyek az utcán úgy érzem, hogy mindenki bámul és, hogy követnek
- imádom az ijesztő filmeket, de utána sosem merek aludni
- imádok mindent amiben túró van, de magát a túrót utálom
- imádom a sajtos dolgokat, de magában a sajtot képtelen vagyok megenni
- kb. 10 éves koromig nem tudtam, hogy a túró rudiban tényleg túró van ! (nem ér nevetni
- alapozó nélkül nem megyek emberek közé
- mindig bal oldalt megyek
- a mutatóujjam felső ujjpercét vízszintesen vissza tudom hajtani
- megszámolom a lépcsőfokokat, a zebrán a fehér csíkokat, a lámpaoszlopokat, a villamoson az ajtókat
kn. ennyi:D
2012. május 20. 18:46
|
|
Akanami Miyukiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.05. Hozzászólás: 61 Csatolások: 201 Azonosító: 174880 offline
|
Ha tehetném egész nap a gép előtt ülnék és folyton animés képeket néznék.
Egy folytában csak azon jár az szem hogy : kanda x lenalee 4ever.
És ha megy a tévében elkezdek pattogni és addig nem alszok amég végig nem néztem.
Egy folytában csak azon jár az szem hogy : kanda x lenalee 4ever.
És ha megy a tévében elkezdek pattogni és addig nem alszok amég végig nem néztem.
ApusztákBoszorkánya
2012. május 20. 18:54
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Húúh,nekem elég sok van:
-Olyan izgulós vagyok,hogy remegek,meg sírok,mikor pl.:Feleltetnek
-Nagy Enrique Iglesias fan vagyok,és már vagy 129 képem van róla a telefonom
-Totális gépfüggő vagyok,leginkább a starity és a facebook rabja
-Amikor állok,mindig keresztbe rakom a lábam
-Olyan izgulós vagyok,hogy remegek,meg sírok,mikor pl.:Feleltetnek
-Nagy Enrique Iglesias fan vagyok,és már vagy 129 képem van róla a telefonom
-Totális gépfüggő vagyok,leginkább a starity és a facebook rabja
-Amikor állok,mindig keresztbe rakom a lábam
2012. június 04. 09:27
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Rágtam a körmömet.. szerencsére évek alatt sikerült leszokni
2012. június 04. 09:34
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
-Nagyon izgulós vagyok...
-Néha depressziós is vagyok...
-Szoktam magamat vagdosni is...
-Néha csak úgy simán rám jön a sírhatnék..
-És imádok magamnak fájdalmat okozni,és imádom,mikor folyik belőlem a vér *-*
Khm...röviden ennyih xD
-Néha depressziós is vagyok...
-Szoktam magamat vagdosni is...
-Néha csak úgy simán rám jön a sírhatnék..
-És imádok magamnak fájdalmat okozni,és imádom,mikor folyik belőlem a vér *-*
Khm...röviden ennyih xD
2012. június 13. 14:22
|
|
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline
|
-Naponta legalább 25x kezet mosok (ha egy kicsit is nedves lesz vagy akármi egyéb, az arra késztet, hogy kezet mossak
)
-Képtelen vagyok takaró nélkül aludni (még nyáron is) mert már 15 év alatt túlzottan hozzászoktam ahhoz, hogy alváskor azt ölelem
-minden ételnek először a kevésbé finom részét eszem meg előbb, és így a finom marad a végére
És egyelőre ennyi jutott eszembe, de biztos van több is
-Képtelen vagyok takaró nélkül aludni (még nyáron is) mert már 15 év alatt túlzottan hozzászoktam ahhoz, hogy alváskor azt ölelem
-minden ételnek először a kevésbé finom részét eszem meg előbb, és így a finom marad a végére
És egyelőre ennyi jutott eszembe, de biztos van több is
ApusztákBoszorkánya
2013. június 02. 12:11
- Turkálom a hajam.
- Ropogtatom az ujjaimat.
- Minden este az egyik párnámat a fejemre rakva alszom el, hogy csak az orrom legyen kint.
- Mindig ugyan azt a sorrendet követve nyitom meg az oldalakat. - Először Fb, aztán Starity, Blog, Tumblr, stb... Kivétel, ha valami fontosat várok (pl 1 adatlapot), mert akkor azt nyitom meg utoljára.
- Ha valami a kezem ügyébe akad, babrálom, vagy megrágom.
- Mindig a bal kezemmel oldom fel a zárat a telefonomon.
xD Most csak ennyit szedtem össze, de vannak még fura szokásaim.
- Ropogtatom az ujjaimat.
- Minden este az egyik párnámat a fejemre rakva alszom el, hogy csak az orrom legyen kint.
- Mindig ugyan azt a sorrendet követve nyitom meg az oldalakat. - Először Fb, aztán Starity, Blog, Tumblr, stb... Kivétel, ha valami fontosat várok (pl 1 adatlapot), mert akkor azt nyitom meg utoljára.
- Ha valami a kezem ügyébe akad, babrálom, vagy megrágom.
- Mindig a bal kezemmel oldom fel a zárat a telefonomon.
xD Most csak ennyit szedtem össze, de vannak még fura szokásaim.
2013. augusztus 26. 12:52
|
|
Cat23♥Magical angel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 1062 Csatolások: 21 Azonosító: 202480 offline
|
hát van egy pár nekem is
1.-Ha tévézek muszáj hogy egyek vagy igyak valamit
2.-Rengetegszer használom a cukor szót mint melléknevet pl.:ez a kép nagyon cukor stb...
3.-Szájfény felvitele előtt korrektort is teszek a számra!úgy szebb színe van
4.-Reggel mindig édességgel kezdek és csak utána reggelizek
5.-Ha bejön egy nagyobb bogár a házba pl.:darázs vagy nagyobb légy,rázárom az ajtót.Ha pont a wc-be zárom be akkor inkább egésznap nem megyek wc-re
1.-Ha tévézek muszáj hogy egyek vagy igyak valamit
2.-Rengetegszer használom a cukor szót mint melléknevet pl.:ez a kép nagyon cukor stb...
3.-Szájfény felvitele előtt korrektort is teszek a számra!úgy szebb színe van
4.-Reggel mindig édességgel kezdek és csak utána reggelizek
5.-Ha bejön egy nagyobb bogár a házba pl.:darázs vagy nagyobb légy,rázárom az ajtót.Ha pont a wc-be zárom be akkor inkább egésznap nem megyek wc-re
2013. augusztus 26. 12:54
-Ropogtatom az ujjaimat
-harapdálom a számat
-folyton piszkálom a hajamat.
-harapdálom a számat
-folyton piszkálom a hajamat.
2013. augusztus 26. 22:07
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
- A fülem mögé tűröm a hajam, aztán egy pillanattal később ki is rántom onnan.
- Ha sokan figyelnek rám, mikor beszélek, az orromat dörzsölöm.
- Ha át kell mennem az úttesten, mindig rohanok. Nem tudom, miért.
- Ha kínos helyzetben vagyok, a körmöm belevájom a kezembe (aú!)
- Ha sokan figyelnek rám, mikor beszélek, az orromat dörzsölöm.
- Ha át kell mennem az úttesten, mindig rohanok. Nem tudom, miért.
- Ha kínos helyzetben vagyok, a körmöm belevájom a kezembe (aú!)
ApusztákBoszorkánya
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.