➼ nem tudok úgy enni, ha közben néz bárki is
➼ ropogtatom az ujjaimat, vállaimat, térdeimet
➼ és ilyenkor mindig megnézem, hogy tudom-e mozgatni a jobb kis lábujjam, amit már majdnem egy éve törtem el és sokáig nem mozgott
most sem teljesen oké..
➼ néha harapdálom a számat
➼ mindig a kedvenc plüssömmel a kezemben alszom el, átölelve azt
➼ mindig jobb lábbal kelek ki az ágyból, jobb lábbal lépek ki először a lépcsőházba, majd az utcára is
➼ a telefonom mindig a párnáim alatt van, amikor otthon vagyok vagy alszom
➼ két nagyon jó minőségű fülhallgatóm van, egyik a suli-itthon ingázáshoz, másik otthon van szintén csak a párnáim alatt
➼ az utazós fülhallgató egy zöld kis tolltartóban van, amiben továbbá a számológépem, pár ragtapasz és a bérletem is benne van
➼ túl sokszor ellenőrzök mindent pl.: minden benne van-e a táskámban?; biztos ma van a program?; biztos jól zártam be az ajtót?
➼ elég halkan beszélek, bár újabban egész sok a kivétel
➼ sajnos az utóbbi időben rászoktam a káromkodásra. nem vészes, csak én sosem voltam az a fajta, aki csúnya szavakat használ..
➼ olyan szinten hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy angolul beszélek a barátaimmal, akik nem magyarok, hogy amikor magyarul beszélek az itteni barátaimmal automatikusan angolul jutnak eszembe a dolgok, és le kell mindent fordítanom magyarra
➼ amikor kicsi voltam nagyon utáltam a kólát, kávét manapság pedig nagyon szeretem mindkettőt. lassan egy éve talán? kávéból bár csak a jegeskávét iszom meg
➼ csak olyan nektarint eszek meg, ami kemény és sötét
➼ csak angolul olvasok
➼ sajnos az alaptekintetem vagy szomorú, vagy mérges. nem mindig tudom mit csináljak az arcommal
➼ nagyon megnyugtat a természet, imádok órákat töltve sétálni az erdőben, akár egyedül is
➼ ha nagyon sok időt töltök sok ember közt, szükségem lesz egy kis alone time-ra
➼ minden nyáron legalább egyszer tartok egy olyan éjszakát, amikor egész éjjel fent vagyok és csak úgy 5 óra felé alszom el
➼ nyáron mindig írok egy teendős listát és be is tartom
➼ suli időben már a buszon hazafelé megtervezem, hogy melyik nap mit tanulok meg. ezeket le is írom, és addig nem alszom el,amíg azok kész nincsenek
➼ ha egyik este elkezdek bénázni pl.: nekimegyek valaminek, leejtek valamit vagy valami hasonló és több ilyen van, egymás után, akkor a következő nap rossz, balszerencsés lesz
➼ ha vezetni megyek viszem magammal a kabala hajgumim
➼ van egy kabala tollam, nehéz dogákhoz, tézékhez tartogatom
➼ tömegközlekedésen nem nyúlok hozzá a kapaszkodókhoz, ülésekhez
➼ az értékeket sokszor megnézem a táskámban, hogy biztosan ott van-e, nem rántottam-e ki, nem esett-e ki
➼ az iskolatáskámat mindig csak egy vállamon viszem
➼ ha nyelvtani vagy helyesírási hibát látok, mindig megjegyzem, hogy az miért nem jó
te jó ég ez de sok