Keri Hilson elveszítette az irányítást
2011. május 20. 18:56
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Nekem tetszik.
2011. május 20. 18:56
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.05.20. 18:31)
Keri sosem volt a kedvencem, de tény, hogy tehetséges, ez a szám pedig iszonyatosan jó. Tényleg meglepődtem, hogy új zene és tetszik, nem túl gyakori az ilyen
Szerintem Keri egyáltalán nem koppintja Rihannát. Igen, a számban néhol tényleg Rihannás a hangja, de maga a szám (az első tíz másodpercet leszámítva) nem Rihannás, Keri stílusa pedig mégannyira sem. Attól mert szeretitek Rihannát, meg mert ő ismertebb (legalábbis M.o.-n) mint Keri, attólmég nem kéne rögtön mindenkire ráfogni, hogy utánozza. Főleg mert Rihanna is koppint nem egy előadóról (hogy csak egy példát mondjak: Kelis), csak nektek ezt nehezetekre esik elfogadni, vagy épp nem ismeritek azt, akiről koppint. Nelly új zenéiért megintcsak nem vagyok igazán oda, de ez kifejezetten jól sikerült. A klip lehetett volna egyedibb is, ettől függetlenül szerintem az is egész jó lett. Egyébként szerintem nem lesz a nyár egyik slágere, mert ahoz túl igényes és jó, a sok 13 éves májli fan meg nem erre vevő 
Rosszindulat nélkül mondom; Ha vennéd a fáradtságot, és megnéznéd a profilom, rájönnél, hogy mennyire nem vagyok Miley és Rihanna fan. A zenei stílusom messze különbözik a mostani tinilányokétól. A kedvenc énekesem a mai napig Frank Sinatra. Nem pedig Miley és Rihanna. Eleve nem is szeretem őket. Remélem nem vetted zokon, de úgy gondolom, hogy jobb tisztázni a dolgokat.
2011. május 20. 19:02
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (LittleVampire @ 2011.05.20. 18:56)
Rosszindulat nélkül mondom; Ha vennéd a fáradtságot, és megnéznéd a profilom, rájönnél, hogy mennyire nem vagyok Miley és Rihanna fan. A zenei stílusom messze különbözik a mostani tinilányokétól. A kedvenc énekesem a mai napig Frank Sinatra. Nem pedig Miley és Rihanna. Eleve nem is szeretem őket. Remélem nem vetted zokon, de úgy gondolom, hogy jobb tisztázni a dolgokat. 
Értem és ez becsülendő is. De...te miről beszélsz?
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. május 20. 21:08
|
|
timcsi2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 147978 offline
|
Váó!!!
Eben a klipben nagyon szexis.
A klipp nagyon tetszik!!!!
Eben a klipben nagyon szexis.
A klipp nagyon tetszik!!!!
2011. május 20. 21:54
IIIIIIIMÁDOOM! Eszméletlen jó klip lett. Áhh nem bírom már vagy 10x lejátszottam egymást után*-*
2011. május 20. 22:06
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
most én vagyok hülye vagy ezt eddig tényleg senki nem ismerte??
2012. február 13. 20:22
Bírom ezt a számot,nagyon sokat hallom a tévében és már a fejemben is ez kattog.
2014. január 03. 11:18
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Én nagyon bírom.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.