Keri Hilson elvesztette az irányítást – legalábbis ezt énekli legújabb dalában, amelynek videoklipje már meg is jelent.
A teljes cikkhez kattints ide!
Keri Hilson elveszítette az irányítást
2011. május 20. 15:31
Nagyon tetszik ez a videoklip, a zene is jó.
Nekem egész bejön.
Nekem egész bejön.
2011. május 20. 15:37
Nekem tetszik, de ha nem tudnám, hogy Keri énekeli azt hinném, hogy egy Rihanna szám. :$
2011. május 20. 15:38
A szám zseniális sőt talán Keri egyik legjobb dala,de a klippet valahogy nem így képzeltem.Nelly része viszont eszméletlen jó.
2011. május 20. 15:59
a dal az fantasztikus ám a klip nem nagyon tetszik, valahogy nem erre számitottam...
2011. május 20. 16:26
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Keri Hilson nekem sohasem volt szimpatikus, sem jó énekesnő. Számomra Rihanna utánzat a lány. Nincs egyénisége. Egyéniség nélkül pedig nem fog befutni a mai világban.
2011. május 20. 18:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Keri sosem volt a kedvencem, de tény, hogy tehetséges, ez a szám pedig iszonyatosan jó. Tényleg meglepődtem, hogy új zene és tetszik, nem túl gyakori az ilyen
Szerintem Keri egyáltalán nem koppintja Rihannát. Igen, a számban néhol tényleg Rihannás a hangja, de maga a szám (az első tíz másodpercet leszámítva) nem Rihannás, Keri stílusa pedig mégannyira sem. Attól mert szeretitek Rihannát, meg mert ő ismertebb (legalábbis M.o.-n) mint Keri, attólmég nem kéne rögtön mindenkire ráfogni, hogy utánozza. Főleg mert Rihanna is koppint nem egy előadóról (hogy csak egy példát mondjak: Kelis), csak nektek ezt nehezetekre esik elfogadni, vagy épp nem ismeritek azt, akiről koppint. Nelly új zenéiért megintcsak nem vagyok igazán oda, de ez kifejezetten jól sikerült. A klip lehetett volna egyedibb is, ettől függetlenül szerintem az is egész jó lett. Egyébként szerintem nem lesz a nyár egyik slágere, mert ahoz túl igényes és jó, a sok 13 éves májli fan meg nem erre vevő
2011. május 20. 18:52
szerintem Keri és Rihanna két külön egyéniség!
és kicsit se hasonlitanak ! lehet a hangjuk, és akkor mivan?
Keri sose lesz hiresebb nála, mert Rihanna már tömegcuc
bár amerikában Kerit is sokan szeretik !
amugy a szám és a klipp is egész jo
és kicsit se hasonlitanak ! lehet a hangjuk, és akkor mivan?
amugy a szám és a klipp is egész jo
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: