Justin Bieber ismét elszállt magától
2011. május 21. 11:02
ELszaladt vele a ló? Bizony el elszaladtak vele Selena rózsaszín paripái...
2011. május 21. 11:32
|
|
eme97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.18. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 49855 offline
|
nézzétek már, hogy le akart hajolni -.-
és tényleg, mire fel lökte volna ki az ember kezéből a cd-t? tény, hogy vannak húzásai neki is. 17 éves, kamasz, ezt bizonyítják a CSI forgatáson történt csínytevései is, de egy cd-t akkor sem lökne ki más kezéből direkt
és tényleg, mire fel lökte volna ki az ember kezéből a cd-t? tény, hogy vannak húzásai neki is. 17 éves, kamasz, ezt bizonyítják a CSI forgatáson történt csínytevései is, de egy cd-t akkor sem lökne ki más kezéből direkt
2011. május 21. 11:36
Rendes tőle
Meg sem lepődök. De ez tényleg nem valami rendes tőle
a mélyülő hang is ráfér bocs rajongók
2011. május 21. 14:31
Hogy rohadna el a keze annak, aki ezt lájkolja Fészbúkon.
Sosem bírtam Justin-t, és ez valahogy meg sem lep, de a pasi helyében én eltörtem volna a kezét, az tuti. Nem érdekelne, ha lecsuknak..
Sosem bírtam Justin-t, és ez valahogy meg sem lep, de a pasi helyében én eltörtem volna a kezét, az tuti. Nem érdekelne, ha lecsuknak..
2011. május 21. 16:31
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Idézet (Erika120 @ 2011.05.21. 11:36)
Rendes tőle
Meg sem lepődök. De ez tényleg nem valami rendes tőle
Hát eléggé igen..
2011. május 21. 17:28
10 év múlva bánni fogja. Az lesz azaz idő, amikor már senki sem lesz rá kíváncsi, utána pedig remegni fog azért, hogy valaki aláírást kérhessen tőle...
2011. május 23. 13:08
Úristen!
Nem tudom hogy mások mit szeretnek benne,de az tuti hogy aki szereti annak valami baja van
Azt hiszi ez a Bíbörke hogy ő már nagyfiú,neki mindent szabad,ő a nagy és híres sztár..-.-"
Valami borzalom..és mostmár leírom..hogy bíbörke egy b**i
2011. május 24. 14:18
Heetella ELszaladt vele a ló? Bizony el elszaladtak vele Selena rózsaszín paripái...
ez nagy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez nagy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. május 24. 16:33
eddig se bírtam de most egy életre elásta magát előttem.
2011. május 25. 19:14
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
istenem... ez azért wolt mert beteg és.. na xD
2011. május 26. 15:35
|
BieberAndJasmineFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 146449 offline
|
dehogy van videó és tisztán látszik h a csajnak a kezéből csak kiesett a CD és justin felakarta venni csak nem tudta mert rángatták a repülőtérre mert késésben volt
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: